Marco de Wit 29 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Surullinen video monellakin tavalla, mutta silti tärkeä.

 

Tässä näette naisen, joka on tilannut itselleen ajan abortin tekemiseen.

 

Varoitus! Naisen reaktio on hyvin voimakas.

 

[LISÄYS: Twiitti ei enää anna tehdä kansikuvaa, mutta se toimii kyllä. Klikkaa vain alempaa linkkiä.]

 

https://twitter.com/i/status/1398251524019654657

 

https://twitter.com/zerosum24/status/1398251524019654657

 

 

Lue lisää:

 

Vältä naista, jolla tämä tatuointi. Hän ehkä tappaa lapsesi!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Päivän video: Abortti tulossa

 1. Herää vain kysymys, miksi tehdä abortti? Jos olet harrastanut aikuisena vapaaehtoisesti seksiä, niin eihän silloin tehdä abortteja, vaan kannetaan vastuu omasta käytöksestä. Tällaiset abortit pitää kriminalisoida.

 2. Aiheettomien aborttien tekeminen pitää muuttaa rikosnimikkeeksi kuten lapsen murha. Nämä lääkärit ovat sairaita ihmisiä jotka tekevät aiheettomia abortteja aikuisille naisille, jotka ovat vapaaehtoisesti tulleet raskaaksi.

  Lääkärit ovat muutenkin kuvottava, sairaita valehtelijoita, jotka yrittävät tappaa potilaansa koululääketieteellä ja lääkkeillä ravinnepuutokseen ja eivät anna luonnonmukaista, toimivaa lääkettä. He valehtelevat myös koronahysteriasta ja rokotteista.

  Älä koskaan luota lääkäriin. He saattavat puhua totta tai valehtelevat. Et koskaan tiedä varmasti kumpaa he tekevät.

 3. Miksi naisia pitää kannustaa murhaamaan omia tulevia lapsiansa varsinkin jos he ovat saamassa terveitä valkoisia vauvoja ilman vaaraa itselleen ja miten se voi olla edes laillista? Suomessakin on paljon naisia/pariskuntia jotka eivät voi saada omia biologisia lapsia. Miksei niitä voi antaa näille adoptoitavaksi, jos itse ei halua lasta? Raskaus pitäisi määrittää velvollisuutena uuden elämän synnyttämiselle, joka on vietävä aina loppuun asti jos se ei ole naisen terveydelle vaaraksi tai mikään matu ei ole häntä puskaraiskannut.

  1. Täysin totta. Stop lasten murhaamiset. Miksi miehet puolustavat lasten oikeuksia, avioliittoa ja perhettä, sekä turvallisuutta? Miksi naiset eivät puolusta naisille tärkeitä asioita? Luulevatko he tosiaan, että vahva valtio suojelee heitä raiskauksilta? Vahva valtio on järkevien ja kauniiden naisten pahin vihollinen. Vahva valtio on nimenomaan rumien ja pahojen naisten etu.

 4. Lapsia murhaavia ja valehtelevia lääkäreitä vastaan pitää aloittaa mielenosoitukset, että julkisen paineen myötä lopettavat satanistisen lasten murhaamisen.

 5. Tili bannattu, ei näkynyt videota.

  Mutta jokainen joka on tehnyt abortin sanoo että sitä ei unohda ikinä. Toivottavasti tämän naisen päätös kantaa läpi hänen elämänsä. Joka kerran kun hän on aloittamassa yhdyntää tai ajatteleekin seksiä. Siinä on rangaistusta tarpeeksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*