Marco de Wit 29 toukokuun, 2021

 

Viime eduskuntavaaleissa SKE:n vaalimainoksia tuhottiin niin järjestelmällisesti, että joillakin alueilla kaikki mainokset varastettiin, revittiin

tai muuten tuhottiin.

 

Rikosilmoitus: Anarkistit varastivat SKE:n vaalimainoksen Tampereella

 

Puheenjohtaja Marco de Wit pyysi poliisia apuun estämään vaalimainosten tuhoaminen. Tämä olisi ollut suhteellisen helppoa katsomalla esim. torin kameroita.

 

Jatkoa rikosilmoitukselle: Lisää vaalimainoksia tuhottu Tampereella

 

Poliisi ei kuitenkaan millään tavalla halunnut auttaa. Myöskään muita puolueita, kuten persuja ei asia kiinnostanut.

 

Osasyynä oli tietysti, että poliisi ja monet puolueet pitivät vaalimainoksia ”rasistisina”. Erityisen kiukkuinen poliisi oli tästä vaalimainoksesta, josta Marco de Wit onkin nyt syytteessä tuomion tullessa 31.5.2020

 

 

Näissä kunnallisvaaleissa kaikkien puolueiden vaalimainosten tuhoaminen on entisestään lisääntynyt ja tullut suorastaan kansanhuviksi, koska kaikki tietävät, ettei poliisi välitä.

 

Jopa vasemmistopuolueiden vaalimainoksia on välillä revitty. Niinpä pääministeri Sanna Marin on herännyt ongelmaan.

 

 

Poliisi ei kuitenkaan näytä vieläkään tehneen mitään. (Miksi tekisivätkään, kun heillä on joka tapauksessa suojatyöpaikat. Heidän ensimmäinen prioriteettinsa on minimoida sekä vastuu että oman työnsä määrä.)

 

Nyt sitten persutkin näyttävät heränneen. Toivottavasti Halla-aho Marinin tavoin vaatisi vaaliterrorin lopettamista. Hienoa olisi, jos hän myös uskaltaisi vaatia poliisia tekemään työnsä.

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*