Marco de Wit 30 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ano Turtiainen on ainoa rehellinen kansanedustaja!

 

Nyt hän myös uskaltaa kyseenalaistaa onko koronaa edes olemassa!

 

Puhe alla videona, mutta tässä ensin tekstinä:

 

Ano Turtiaisen puheenvuoro 28.5.2021 hallituksen esitykseen eduskunnalle laeiksi tartuntatautilain 58 d §:n muuttamisesta ja tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta. Arvoisa puhemies! Reilu vuosi sitten, kun median kautta ryhdyttiin markkinoimaan koronaa…

 

[Hälinää — Puhemies koputtaa] Puhemies Anu Vehviläinen: Anteeksi, edustaja Turtiainen.

 

— Pyydän hiljaisuutta. Ketkä eivät halua jäädä tänne saliin, niin poistuvat hissukseen tästä salista, ja annetaan edustaja Turtiaiselle puheenvuoro. — Olkaa hyvä. Kiitos, arvoisa puhemies!

 

— Reilu vuosi sitten, kun median kautta ryhdyttiin markkinoimaan koronaa pelottavana ja kuolemanvakavana kulkutautina, oli täysin perusteltua ottaa käyttöön voimakkaat varautumistoimet, koska emme tienneet, mistä oli kysymys. Nyt tänään olemme tilanteessa, jossa meillä ei ole varmuutta siitä, onko nimenomaan tätä kyseistä ja markkinoitua koronavirusta edes olemassa.

 

Epävarmuutta lisää myös se, että kaikentasoiset kausiflunssat ovat kadonneet tilastoista. Ilmeisesti ne on kirjattu koronaksi. Influenssa-aaltoja on aina kulkenut maailmalla, ja riskiryhmiä ajatellen niihin pitää aina suhtautua vakavasti. Iän ja sairauksien heikentämille ihmisille kaikki influenssat ovat kohtalokkaita. Lyhyesti sanottuna: nyt me joka tapauksessa tiedämme sen, että keskuudessamme ei ole ollut mitään ihmismassoja tappavaa tautia ja siten kaikki varautumistoimet pandemiaa varten ovat olleet turhia, ja ne pitää lopettaa välittömästi.

 

Arvoisa puhemies! Eduskunnan pitäisi nyt viheltää peli poikki tässä koronahumpassa ja pyytää kansalaisilta syvästi anteeksi tätä jo yli vuoden kestänyttä harhassa elämistä. Tämä harha on aiheuttanut yhteiskunnallemme ja yrityksillemme karmeaa vahinkoa. Tätä harhaa hyväksi käyttäen meidät on lainvastaisesti sidottu pitkään velkavankeuteen EU:n elpymisrahaston muodossa, ja samalla itsenäisyydestämme leikattiin iso osa, kun päätösvaltamme siirtyi yhä vahvemmin EU-pöytiin. Kansalaiset eivät tule tätä hyväksymään, sillä valta kuuluu kansalle. Toimet itsenäisyytemme pelastamiseksi on jo aloitettu, ja tämän salin väki tulee sen vielä karvaasti kokemaan.

 

Arvoisa puhemies! Nyt on aika tunnustaa tehdyt virheet. Nyt on aika lopettaa kaikki poikkeustoimet, jotka on tehty koronan takia, ja ne olisi pitänyt lopettaa jo ajat sitten. Näitä hallituksen esityksen mukaisia jatkotoimia ei tarvita. Juuri nyt on aika vapauttaa yhteiskunta ja yrittäjät, talouselämä ja ihmiset elämään ja liikkumaan.

 

Hyvät Suomen kansalaiset! Niin kuin aikaisemmin mainitsin, keskuudessamme ei ole mitään kuolemanvakavaa kulkutautia. Sen vuoksi kenenkään ei pidä myöskään ottaa mitään koronapiikkejä. Ne ovat osa ihmiskoetta, jonka kautta terveytenne vaarantuu, ja pahimmillaan te elätte sairaina lopun elämäänne ja siten toimitte myös vastuuttomasti uhaten terveydenhuoltomme kantokykyä. Nyt on aika lopettaa turhaan pelkääminen ja alkaa elämään normaalia elämää. Vaalitaan terveitä elämäntapoja ja tuetaan toisiamme.

 

Arvoisa puhemies! Esitän, että nämä lakiehdotukset hylätään.

 

— Kiitos.

 

 

 

Lue lisää:

 

Laittomat videouutiset: Ano presidentiksi

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Kansanedustaja Ano Turtiaisen paras puhe: Onko koronaa edes olemassa?

  1. Lihapää turtsalle terkkuja: on. Jollei usko niin siitä vaan Boriksen jalanjäljissä piikittämään itseensä kuviteltua virusta. Turha sitten pyytää mitään terveydenhuollon hoitoa, kun kaikki pelkkää salaliittoa ja huijausta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*