9 thoughts on “Laittomat Videouutiset: Korona on harhaa

 1. Olin ruokakaupan kassajonossa pakkaamassa ostoksiani. Takanani ollut rva jupisi kassatytölle että kuinka nuo maskittomat vaarantavat meitä. Tokaisin rouvalle että pidä sinä ämmä vain huoli omasta kuonostasi.

  1. Täysin oikeaa toimintaa. Ämmille ja nartuille pitää palauttaa kuri tässä maassa. Ei tästä muuten tule mitään. Tuhoavat koko maan ja vetävät koko maan viemäriin. Pistäkäähän kunnon naiset ne fucking ämmät ja nartut kuriin sekoilemasta ja tuhoamasta maata. Muuten miehet pistävät itse naiset kuriin.

 2. Mitä luulette myös pankkiirien rahoille tapahtuvan siinä vaiheessa kun ihmisille paljastuu, että ”korona” oli pelkkää järjestettyä huijausta ja kaikki muukin on ollut pelkkäå huijausta? Tietenkin omaisuus ja rahat otetaan rikollisilta pois ja sitä käytetään tuhojen korjaamiseen. Pankkiirien kulta jne. omaisuus ovat fyysistä. Ne kyllä löydetään jostain ja otetaan varkailta takaisin. Moni rikollinen tulee myös joutumaan ankarille tuomioille. Pankkiirien ainoa toivo ovatkin matut ja virkamiehet, jotka suojelevat rahaeliitin valtaa. Voit olla varma siitä, että pankkiirit pitävät hyvää huolta poliiseista ja heille kyllä löytyy rahaa loppuun asti, sillä he turvaavat rahaeliitin vallan.

  Poliisi on vihollisesi ja maanpetturi.

 3. Onko vallankumous ainoa keino vapauttaa Suomen kansa? Korruptoitunut mätä hallinto ei jätä muita vaihtoehtoja kuin laillinen vallankumous. Korruptoitunut hallintomme kansanmurhaa suomalaiset monella eri tavalla: Taloudellisesti, kulttuurillisesti, massamaahanmuuton avulla, vainoamalla ja terrorisoimalla suomalaisia ja lopulta sodan avulla. Kansallismieliset tulevat ottamaan kovat keinot käyttöön, tietenkin kuitenkin täysin lailliset.

  Emme voi odottaa ikuisuuksia ja nääntyä nälkään ja olematta perustamatta perheitä. Meidän pitää lähteä kaduille ja liikkeelle.

 4. Kaikenlaiset ympäristömyrkyt, väärä ruokavalio, myös esim. ydinvoiman vaietut ongelmat aiheuttavat osaltaan mm. mielenterveysongelmia. Liittyen tuohon mitä Marco puhui n. 50 min. kohdilta. Oletteko Arto Laurin striimejä katsoneet tubesta? Arto ainakin on kallistunut kovasti mm. ydinsaasteisiin monenlaisten ongelmien selittäjänä.

 5. Sanoit videolla että corona johtuu d3 vitamiinin puutoksesta? Entäs joku intia jossa aurinko paahtaa kokoajan? Mielestäni corona ei ole harhaa mutta sitä käytetään poliittisena aseena tehokkaasti

  1. Erittäin hyvä kysymys. Sanoin, että monenlaisia sairauksia pistetään koronan piikkiin mukaanlukien influenssa. Influenssaa on päiväntasajan alueella paljon vähemmän, koska ihmisten D-vitamiiniarvot ovat auringonoton takia keskimäärin korkeammalla kuin pohjoisella pallonpuoliskolla Euroopassa ja Amerikassa. Ei kuitenkaan kauhean paljon korkeammalla, koska ensinnäkin D-vitamiinia saa vain keskipäivällä, jolloin monet töissä toimistoissa, yms. sekä toiseksi myös kulttuurisista syistä esim. Intiassa ja Arabiassa ihmiset ja varsinkin naiset välttävät auringonottoa, mm. koska haluavat näyttää valkoisemmilta. Monet tutkimukset ovat hämmästelleet kuinka alhaalla monien päiväntasajamaan asukkaiden D-vitamiiniarvot ovatkaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*