Marco de Wit 31 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tommy Robinson on tunnettu englantilainen kansallismielinen, joka on pitkään taistellut islamisaatiota vastaan.

 

Tommy Robinson Suomessa 28.2.2019

 

Robinson on myös tunnettu siitä, että tukee voimakkaasti juutalaisia ja varsinkin Israelia. Siis siitä huolimatta, että Israel on liitossa Saudi-Arabian kanssa. Yhdessä ne ovat tukeneet ääri-islamisteja ympäri maailmaa ja varsinkin Syyrian sisällissodassa. Miksikö, koska ääri-islamistit ovat heille pienempi uhka kuin yhtenäiset sotilaallisesti vahvat arabivaltiot.

 

Islamistien lisäksi Israel myös tukee länsimaiden rajojen avaamista samalla, kun se pitää omat rajansa kiinni. Professori Kevin MacDonaldin tutkimusten mukaan se oli nimenomaan juutalaisten etujärjestöt, jotka ovat saaneet ja edelleen pitävät länsimaiden avoimia auki.

 

Sionistit ja yleensäkin juutalainen Hollywood on myös pitkälle monikulttuurisuuden takana. Siis samaan aikaan, kun juutalaiset vaativat itselleen kansallisvaltiota, niin he syyttävät muiden kansojen kansallismielisiä rasisteiksi! Vain juutalaisilla saa olla kansallisvaltio, kun taas kaikkien muiden kansojen pitää olla monikulttuurisia ja varsinkin sallia juutalaisten liikkua ja asua missä haluvat. Siis vaikka juutalaiset eivät sopeutuisikaan, vaan harjoittavat kuvottavaa pikkuvauvojen ja eläinten kiduttamista.

 

Länsimaissa sionistit ovatkin pitkälle sensuurin eli vihapuhelakien takana. Itse asiassa vihapuhelait suunniteltiin alunperin kriminalisoimaan juutalaisten kritisointi. Juutalainen ADL-jatkuvasti lobbaa eri valtioita luomaan ja kiristämään vihapuhelakeja.

 

Juutalainen ADL haluaa lisää Youtube-sensuuria. Myös puhe Mossadin pedoringeistä sensuroitava

 

 

Monien sionisteja kannattavien kansallismielisten tavoin Robinson ei välitä mistään näistä tosiasioista. Päinvastoin. Hän on täysillä Israelin puolella. Itse asiassa hän on niin kova sionisti, että juhlii juutalaisten kanssa palestiinalaisten pommittamista ja kansanmurhaa.

 

 

 

 

Juutalaiset eivät tästä kuitenkaan pidä. He pitävät Robinsonia rasistina, joka kannattaa eurooppalaisille omia kansallisvaltioita.

 

Suuri juutalainen hyväntekeväisyysjärjestö on niin raivoissaan Robinsonille, että kutsuu häntä vihaa levittäväksi islamofobiksi!

 

 

 

Juutalaiset suoraan sanovat Robinsonille, etteivät halua häntä mielenosoituksiinsa.

 

Alkaisiko Robinson vihdoin heräämään?

 

 

Kuvassa linkki RT-sivustoon

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Juutalaiset raivoissaan Tommy Robinsonin tuesta!

 1. Israelin valtion lippu on vihan symboli joka provosoi minua. Israelin valtion lippu saa minut tuntemaan vihaa.

 2. Amerikkalaiset ovat sairas ja rikollinen loiskansa, joka tukee fanaattisesti äärijuutalaisia massamurhaajia Israelissa ja lähi-idässä. Myös Suomessa sionistit tukevat kaikkein hulluimpia ja sekopäisimpiä äärijuutalaisia Israelissa. Jos suomalainen tukee äärijuutalaisia, tiedät hänen olevan valekansallismielinen, sillä et voi samaan aikaan ollla sionisti ja kansallismielinen, kuten Laura Huhtasaarikin väittää olevansa.

  1. Voi myös olla niin että Robinson on ovela. Olemalla juutalaisten puolella häntä olisi valtaapitävien hyvin vaikea arvostella. Tämän kuvion tajuavat siionistitkin ja siksi eivät halua hänen tukeaan. Emme todellisuudessa tiedä mitä mieltä Tommy oikeasti on juutalaisista.

 3. Stephen Yaxley-Lennon nimim.”T.Robinson”
  on huijari. Hän on kerännyt hurjia määriä rahaa naiiveilta seuraajiltaan ja on elänyt leveästi samalla kun ei ole käyttänyt rahoja lupaamiinsa asioihin. Lisäksi mm. vanhat tuttavat kertovat hänen olleen jopa huumediileri.
  Mitä tulee siionismiin, niin ainakin siionistit itse pyrkivät hyödyntämään tylsimysten liikkeitä omalle agendalleen ja ovat sellaisesta maksaneet. Jos on ahne koijari johdossa niin aina parempi. Siionistien pyrkimys on keskittää kaikki huomio islamin negatiivisiin ilmiöihin. Stephen on ollut oiva yhteistyökumppani tälle keinolle johdattaa kansallismieliset voimia vieville harhapoluille.
  Voipi olla jopa niinkin että on juude sukua ja verta. Aika kummallista Israel kiihkoilua joka tapauksessa.
  Ex Tommy Robinson Followers ovat yrittäneet herätellä muita.
  https://youtu.be/-xzcj5enf_g

 4. Muistakaa 6 miljoonaa. Muistakaa uunit. Muistakaa nahkasaappaat. Hahahahahaha. 30-luvun kaiut ovat todellakin tulleen takaisin. Eurooppa pelastuu vielä. Muistakaa samalla monien juutalaisten johtaman Neuvostoliiton ja kommunismin uhrit! Muistakaa Irakin, Syyrian, Libyan, Palestiinan jne. uhrit! Siinä teille muistelemista!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*