Marco de Wit 31 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Marco ja Mari soittavat käräjänauhoituksia EET-poliisin johtajan Jari Taposen ja Laittoman Lehden päätoimittajan, Marco de Witin välisestä keskustelusta, jossa Taponen valehtelee silmät päästään.

 

Taponen jopa kehtaa väittää, ettei tiennyt ”anarkistien kuningattaren”, Suvi Auvisen väkivaltaisesta taustasta.

 

 

Lähetys näkyy pari päivää chättikommentteineen myös D-livessä.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

Lue lisää:

Ylikomissaari Jari Taponen sikailee taas: Puolustaa rikollisia poliiseja

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Käräjänauhoitukset: Ylikomissaari Jari Taponen vs. päätoimittaja Marco de Wit

  1. Älä nyt vielä innostu. Ensikertalainen saa sen ehsollisena tai yhdyskuntapalveluna. Kun taparikollisetkin sen saa.

 1. Monet poliisit ovat paljastaneet vasikoidensa tarkat henkilöllisuudet kansallismielisille ja ne ovat kyllä tiedossa. Sanotaanko näin paljastamatta poliiseja, että monet poliisin vasikat ovat monien ryhmien johtajia ja johtotasoa. Poliisi käytännössä johtaa erilaisia ryhmiä ja liikkeitä, sillä monet poliisien vasikat ovat niiden johdossa. Poliisi saa itse alkaa tutkimaan miten heidän vasikkansa ovat paljastuneet ja ketkä heistä ovat paljastuneet, mutta voin paljastaa, että hyvin monet ovat kyllä tiedossa ja heitä tarkkaillaan jo hyvin tarkkaan. Taktisista syistä emme voi vielä julkisesti paljastaa ketkä poliisit ovat vuotaneet tiedot ja ketkä kaikki vasikat ovat paljastuneet.

 2. Marco on valtion pahin vihollinen, joka sekä vaarantaa valtion turvallisuuden, että aiheuttaa poliisienkin sisällä vaarallista kahtiajakoa jakamalla poliisit hyviin ja huonoihin poliiseihin, sekä Marco saa muut poliisit nauramaan ja pilkkaamaan joitakin poliiseja. Marco on kuitenkin siinä väärässä, että olisi jotain hyviä rivipoliiseja, sillä jokainen poliisi on maanpetturi. Jokainen poliisi tottelee myös käskyjä, jolloin ei ole mitään hyviä ja huonoja poliiseja. Jos joku ”hyvä poliisi” saa käskyn vainota ja hyökätä kotiisi, voit olla varma siitä, että hän myös tulee vainoamaan sinua. Jokainen poliisi tulee joutumaan tutkintaan ja mahdollisesti ankaralle tuomiolle vallankumouksen jälkeen.

 3. Poliisit eivät tiedä, että monilla kansallismielisillä ryhmillä on heidän vasikoidensa tiedot tiedossa. He luulevat, että heidän vasikat eivät ole paljastuneet. Voin paljastaa, että kyllä olemme tasan tarkkaan tietäneet ryhmien johdossa olevien vasikoiden henkilöllisyydet jo aikoja sitten. Jotkut anonyymit poliisit ovat itse vuotaneet meille tiedot.

 4. Eikös tää Suvi just jossain naistenlehdessä kehunut että kun sai lapsen niin sen mukana tuli sitten tissit. Vissiin sitä ennen sillä ei ollut tissejä. Mutta mielenkiintoista on se kuka olisi siittänyt Suvin paksuksi? Taponenko? Laspsen isään en ole nähnyt otetun kantaa.

  ”missä on pikkujari missä on pikkujari
  siellähän minä, siellähän minä…”

  1. No eipä joutunut vankilaan.
   Olen Marcon puolella loppuun asti.
   Tuskin Marco jää ainoaksi syytettyjen penkillä.

 5. Kammoksuttavaa. Ei Marco ja Laiton Lehti todellakaan ole ”heikentänyt kansalaisluottamusta viranomaisiin”, vaan sen ovat tehneet viranomaisasemiin epälegitiimisti päässeet suomalaisvastaiset, antikristilliset kansanmurhaajat aivan itse suomalaisvastaisilla, antikristillisillä kansanmurhatoimillaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*