Marco de Wit 31 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tuomio oli yli 100 sivua pitkä, mutta Mari ja Marco kommentoivat tuomiota alustavasti ainoalla alustalla, joka ei ole heidän puheitaan sensuroinut eli Marco de Witin Bitchute-kanavalla. Tue tilaamalla kanava.

 

 

Video löytyy paremmalla laadulla ja chatilla D-livestä, mutta vain muutaman päivän.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Video: Päätoimittaja Marco de Witille 6 kk ehdollista viranomaiskritiikistä

 1. Polpo on täynnä munattomia nillittäjiä kuten jo tiedämme. Hyvä Marco! Hyvä Mari!👍🏻👍🏻🇫🇮🇫🇮

 2. Vähät väliä jostain sakoista. Ne ovat vain paperia. Suomen vankilakin on pelkkä vitsi. Suvakithan pelaavat täysin Marcon pussiin, sillä Marco saa pitkäksi aikaa mukavan ja rauhallisen sellin jossa Marco voi rauhassa kirjoittaa kirjaa. Suvakit tekevät juuri kuten Marco haluaa, eivätkä edes ymmärrä pelaavansa Marcon pussiin. Marco itsekin on kertonut nauttivansa kirjoittamisesta ja lukemisesta, sillä Marco on kirjoja rohmuava ja kirjoittava nörtti, eikä mikään tekninen lahjakkuus.

  Kun historioitsijat ja kirjailijat aikoinaan kirjoittavat Suomen historiasta ja hirmuteoista, niin voitte olla varmoja siitä, että juuri tällaiset vainot, ihmiskokeet, kansanmurhat, poliittiset oikeudenkäynnit ja valtava korruptio, poliisivaltio ja valtavat väestöjen siirrot tullaan kaikki kertomaan. Poliitikkojen, virkamiesten, liikemiesten, pankkiirien jne. nimet ja kuvat tullaan kaikki julkaisemaan.

  Vallankumouksen jälkeen kansallismieliset tulevat julkaisemaan videot joista näkyy kun korkeat virkamiehet ja poliitikot, sekä tiedemiehet raiskaavat lapsia, pettävät vaimokaan, sekä mahdollisesti jopa rituaalimurhaavat ihmisiä. Israelin tiedustelupalvelu Mossad, MI6 ja CIA kiristävät näillä videoilla Suomen eliittiä ja hallintoa. Sauli Niinistö ja monet muut ovat näillä kiristysvideoilla.

 3. Mari ja Marco ovat hyvin rohkeita, periksiantamattomia, hienoja ja ennen kaikkea nöyriä ihmisiä, vaikka Marco nyt saattaakin olla välillä täynnä itseään. :) Harmi, että tällaisia suomalaisia ei ole monia, vaikka on kyllä muitakin, esimerkiksi Miki Sileoni, Ano Turtiainen, Ossi Tiihonen jne. hienoja ja rohkeita ihmisiä!

  Jari Taponen on poliisina säälittävä nillittäjä! Ei nillittämisellä saada naisia Taponen. Muista se. Naiset halveksivat sinua poliisina Jari Taponen.

 4. Suomalaisten esi-isiltä oli valtava virhe 1600-1800-luvuilla päästää joitain ihmisiä Suomeen ja nyt nykyiset suomalaiset maksavat ei-isiensä huonoista geeneistä raskaan hinnan. Samoin suomalaisten ei-isien huonojen geenien takia emme ole hankkiutuneet noidistakaan eroon ja suomalaisten mielestä noitia ja rikollista roskaväkeä on pitänyt sietää ja suvaita. Nyt nämä suomalaisten huonot geenit ja esi-isiemme virheet kostautuvat moninkertaisesti ja nykyisten suomalaisten pitää maksaa tästä valtava hinta.

 5. On varmaa, että Marco joutuu poliisijutuistaan vuosiksi vankilaan. Kyllä tämä on sen verran rikollista toimintaa, että vähintään 10 vuotta ehdotonta vankeutta pitää antaa. Vihasanoista on hyvin lyhyt matka vihatekoihin. Vihateot satuttavat hetken, mutta vihasanat sattuvat ikuisesti. Vihapuheesta hutujen ja tutsienkin kansanmurhat alkoivat.

 6. Voiko joissain ihmisten stereotypioissa olla mitenkään perää? Kenties? Mitä hyötyä on ollut päästää joitain ihmisiä maahan jotka vain tekevät huumekauppaa, sabotoivat joka päivä yrittäjien liiketoimintaa, vetävät rehellisiä ihmisiä oikeuteen ja jatkuvasti herjaavat suomalaisia? Jos nämä ovat ”poikkeuksia”, niin miksi kukaan ei ole koskaan tavannut niitä kunnon yksilöitä? Mitä he tekevät Suomessa? Miksi he eivät palaa takaisin kotimaahansa? He eivät kuulu Suomeen.

 7. Munattomia nillittäjiä ja lampaita on varmaan vähintään 90% suomalaisista. Hyvin harvassa ovat Marcon kaltaiset. Sotien jälkeisistä vuosikymmenistä löytynevät syyt kansan pelkurimaisen ja fennofobisen luonteenlaadun kehittymiseen. Sairasta, sanon minä. Kiitos, Marco rohkeudestasi.

 8. Ihan skenen ulkopuoleltakin täytyy kommentoida.
  En ole aiemmin käyttänyt nimikkeitä Polpo ja Vääryyslaitos. Tästedes en muita käytäkään.
  Kansaa suojelevaa poliisilaitosta tai oikeuslaitosta ei ole olemassakaan. Ne ideologiasta ja vallasta sokeutuneet ihmisraakileet pilasivat koko maan. Häpeä ja syyllisyys on heille ikuinen.

  Paljon, paljon, loputtoman paljon voimia Marille ja Marcolle. Tämä oli teille suuri ansio. Testasitte pelkäämättä järåjestelmää joka armottomasti paljasti alkukantaisuutensa, sorron luonteensa.

 9. Onko Marco koskaan sattumalta lukenut romanien keskimääräisistä älykkyysosamääristä? Niitä on tutkittu…

 10. Eipä ollukaan lopulta pokkaa demlaistuimella antaa vankeustuomiota. Jopa toisinajattelijoiden vainoojat on Suomessa lopulta pohjimmiltaan munattomia pellejä.

 11. Mahtoiko yhdessäkään tuomiossa olla oikeaa vastapuolta. Siis fyysistä henkilöä, jota oli loukattu.
  – Fyysiseksi henkilöksi en laske Jumalaa, virkamiestä tai ketään, joka loukkaantuu maksua tai muuta rahanarvoista etuutta vastaan.

  Jos ei, niin kyse on pelkästä valtionvastaisesta toiminnasta.
  – Valtiota vastaan on mahdoton taistella laillisin keinoin, koska vastustaja jatkuvasti muuttaa pelin sääntöjä.

 12. Sivut siistiytyivät kuitenkin. Joten Marsu ei uskalla enää. Tämäkin julkaisu on siis vesittynyt.

  1. Ei vihollistuleen kannata kuitenkaan suoraan juosta, pitää olla ovelampi.
   Nää Marcon sakot on vähän niin kuin yhteinen asia. Voiko jotenkin auttaa? Jos esim 5000 ihmistä lahjoittaa 5 euroo niin sillä on Marcon sakot kuitattu.

 13. Jotkut kansallisihmiset varastelevat ja tekevät jatkuvasti huumekauppaa. Aiheuttavat pelkkää riitaa, provosoivat ja sitten verorahoilla vetävät rehellisiä ihmisiä oikeuteen. Viha on hyvin perusteltua ja aiheellista. On aika palata takaisin kotimaahan. Mikseivät palaa?

 14. Eihän tää marco ole mikään suomalainen. Isä oli joku neekeri (tosi vähä-älyinen äo-60 tyyppi). Nussi jotain suomalaishoroa ja niin marco sai alkunsa. Isukki nosti kytkintä seuraavan muijan kimppuun. Tässäpä oli lyhyesti marcon elämäntarina, mitään järkeväähän marco ei ole saanut aikaan kuhan öyhöttää ja häviää joka keissin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*