Marco de Wit 31 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mielenkiintoinen video, joka näyttää missä ja milloin on suurimittaisemmin sodittu.

 

Suvakit tietysti vetävät tästä sen johtopäätöksen, että eurooppalaiset ovat kauhean rasistisen sotaisia.

 

 

Asia on kuitenkin päinvastoin. Syy miksei Kiinassa ole niin paljon sodittu johtuu siitä, että siellä on tuhansia vuosia ollut yhtenäisvaltio.

 

Siis megavaltio, joka on tuhansien vuosien ajan orjuuttanut kiinalaisia.

 

Euroopassa taas ei ole koskaan ollut megavaltiota, vaan se on aina koostunut lukuisista pienistä valtioista.

 

 

Poliittisen hajanaisuuden takia sotia oli paljon, mutta ne olivat pieniä ja paikallisia.

 

Tämä puolestaan on taannut yksilönvapauden. Jos joku valtio on muuttunut tyrannimaiseksi, niin ihmiset ja varsinkin yrittäjät ovat voineet äänestää jaloillaan eli siirtyä toiseen ruhtinaskuntaan. Näin varsinkaan Länsi-Euroopassa myöskään verotus tai sensuuri ei ole koskaan voinut nousta kovin suureksi.

 

Tämän vuoksi vapaus kehittyi Euroopassa ja myös teollinen vallankumous oli mahdollinen vapauttaen ihmiskunnan Malthusin loukusta. Eli ensimmäistä kertaa historiassa väkiluku pystyi nousemaan jatkuvasti välttäen suuret nälänhädät, koska tuonto henkeä kohti nousi.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Video: Maailmanhistorian taistelut

 1. Suomi on valkoisten suomalaisten maan, joka on maksettu suomalaisten esi-isien verellä ja hiellä. Se tullaan myös tulevaisuudessa maksamaan verellä ja hiellä, mutta suvakit voivat olla varmoja siitä, että suvakit, matut ja maanpetturit eivät tule enää hyppimään silmille. Valkoiset suomalaiset olivat niitä joita vietiin lähi-itään, Ruotsiin ja Venäjälle orjiksi! Suomalaiset olivat niitä jotka pakotettiin ruotsalaisten tykinruoaksi sotimaan ruotsalaisten sotia ja nääntymään ruotsalaisten takia!

  Suomalaiset tulevat valtaamaan pohjois-Ruotsin vielä takaisin, sillä se on esi-isiemme maata ja suomalaisilla on oikeus palata sinne tuhansienkin vuosien jälkeen! Suomalaiset eivät koskaan edes poistuneet sieltä!

  1. Noh, kuka sinne pohjoisruotsiin haluaa muuttaa? Sinäkö? Minä en ainakaan muuta.

   Mutta voithan kerätä oman poppoon joka muuttaa sinne, perustaa oman yhteisön ja pikkuhiljaa kasvaa sielä vallaten Suomelle koko ajan lisää pinta-alaa.

   Ennenkuin kuitenkaan muutat sinne kavereittesi kanssa niin mietippä millä ostat sen ensimmäisen osuuden sieltä? Ja mitä teet työksesi jotta selviydyt sielä? Onko taloudelinen tilanteesi sellainen ettei tarvi vuokratukea ja että tilillä on se 100 000e. Vastaavia kun on 10 000kpl niin sillä rahalla jo ostaa sieltä paljon maata ja liittää sen osaksi Suomea.

   1. Kuka puhui ostamisesta mitään? Maa kuuluu suomalaisille. Ei ihmisten ole pakko sinne muuttaa. Kukin asukoon missä haluaa. Pointti kuitenkin on, että pohjois-Ruotsi tullaan lopulta valtaamaan takaisin ja Suomi kuuluu valkoisille suomalaisille, sillä tämä on valkoisten suomalaisten maa! Tulemme saamaan maamme vielä lopulta haltuumme.

 2. Monet euroopankin sodista ovat vielä kaiken lisäksi yksittäisten hyvin rikkaiden eliitti-äärijuutalaisten aikaansaannosta, jotka ovat rahoittaneet samaan aikaan sodan molempia osapuolia. Nyt äärijuutalaiset teurastavat myös arabeja, kuten palestiinalaisia.

  1. Pitää ymmärtää että sotiminen oli senaikaista busineksen tekoa: Kaikki minkä sait valloitettua oli sinun. Ja sen mukana tuli ne tuotteet joita voitiin verottaa armeijan palkkaamiseksi.

   Nykypäivän trendeillä voidaan sanoa että toimitusjohtaja haki uusia maksavia asiakkaitan joista sitten saatiin tuloa yrityksen pyörittämiseen. Ja kun katsoo niin agressiivisimmin sotineet kansat ovat niitä joita ei tänäkään päivänä kiinnosta työn teko vaan toisten työllä ansaitseminen.

   Tämä rahoituskuvio on ollut selkeä jo ammoisista ajoista. Toimimalla taustalla rahoittajana molemmille osapuolille on sitä kaikkein parasta businesta. Voittavan osapuolen osalta saadaan sijoitukset takaisin korkojen kera. Ja hävinnyt osapuoli jää velkaa ja jos ei sitä maksa niin sitten velkoja saa sen busineksen. Normaalia juutalais-toimintaa. Kerätään rahaa ja omaisuutta koko elämä. Ja se jolla on enemmän kuollessaan, se voittaa.

   Näitä härskejä juutalaisia olivat mm. laivanvarustajat jotka rahtasivat orjiksi afrikan väestöä, somalien niitä myydessä. Uudella mantereella juutalaiset hotivat myös orjien kauppaamisen ja jälleenmyynnin. Näin niillä oli koko orjabusines käsissään kuten nyt on timantit ja suola. Kyllä, jokaisesta kilosta maanteisuolaakin maksetaan rojaltit juutalaisille vaikka se kuorittaisiin voimalaitoksen tulistimita.

   Olemme busineksen osalta siitä tilanteessa että euroopasta väen vähentyessä kulutus romahtaa. Se puhkaisee osakekuplat ja ajaa monen pörssifirmakin ahtaalle. Kun kulutusta ei ole, hinnat nousevat. Ja koska Suomessa on maailman tyhmin kansa joka hokee maailman tyhmintä slogania ”Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa”, on kuluvan vuoden aikana nähty ennätyssuuri hintatason nousu. Siis sen koko eurossa ololovuosien ajan 7%/a lisäksi.

   Suomalaiset ovat ylihinnoitelleet koko ajan tuotteensa ja tuotantonsa ja ahneuden maksimoinnilla aiheuttaneet EU:n rajan 2% ylittävän inflaation. Ja nyt tullaan maksamaan verisesti suomalaisten tyhmyydestä ahneudesta ja hinnankorotuksista. Mutta, se nyt on sitä nykyajan businesta.

   1. Kaiken lisäksi jotkut äärijuutalaiset syyttävät valkoisia orjien omistamisesta, vaikka monet juutalaiset möivät ja omistivat orjia! Monet orjalaivat olivat joidenkin juutalaisten omistamia!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*