Marco de Wit 1 kesäkuun, 2021

 

 

 

Itä-Karjala on ikivanhaa suomalaisten aluetta, jota venäläiset eivät olleet juuri edes valloittaneet. Käytännössä koko maaseutu oli suomalaisten asuttama.

 

1.6.1922 Suomen hallitus kuitenkin luovutti Itä-Karjalan maailman pahimmalle hallitukselle eli kommunistiselle Neuvostoliitolle.

 

 

Kuvassa linkki Suur-Suomi sivustoon

 

Suomi olisi 1918-21 helposti voinut valloittaa Itä-Karjalan, koska Venäjällä oli sisällissota ja kommunistit olivat romahduttaneet koko talouden. Jos Neuvostoliitto olisi yrittänyt kostaa hyökkäämällä Suomeen, niin Suomen armeija olisi hyvin voinut valloittaa Pietarin ja kaataa koko Neuvostoliiton!

 

Tsaarikin olisi taatusti mielellään hyväksynyt Itä-Karjalan palauttamisen Suomelle, jos suomalaiset olisivat hänet pelastaneet ja tuhonneet kommunistit. Tämä oli nimenomaan Mannerheimin suunnitelma, mutta toisaalta Saksan ja toisaalta Englannin kanssa liittoutuneet hallitus- ja pääomapiirit estivät Mannerheimin suunnitelman.

 

 

Tosiasia nimittäin on, että juutalaisten johdolla sekä Saksa että Englanti toivoivat kommunistien voittoa päästäkseen eroon ”anti-semiittisestä” tsaarista ja romuttaakseen Venäjän sekä sotilaallisen että varsinkin taloudellisen mahdin. Tämä sama kuvio jatkuu edelleen, kun suomalainen eliitti myy itseään lännelle.

 

Itä-Karjalan luovuttaminen oli yksi Suomen historian suurimpia maanpetoksia.

 

 

Tosin oli tavallisissa suomalaisissakin vikaa, koska heimosotien aikana kovin harva oli valmis lähtemään vapauttamaan Itä-Karjalaa.

 

Vikaa oli myös itä-karjalaisissa itsessään, jotka ortodokseina vierastivat luterilaisia suomalaisia ja antoivat sosialistien puheiden vaikuttaa itseensä. Itse asiassa itä-karjalalaiset tekivät yhden historian typerimmistä virheistä luottaen enemmän sosialisteihin ja kommunisteihin kuin omiin suomalaisiin veljiinsä! Niinpä sitten kommunistit pistivät itä-karjalalaiset vankileireihin ja lopulta eliminoivat heidät.

 

 

 

Onneksi sitten toisen maailmansodan aikana suomalaiset saivat suurimman osan Itä-Karjalaa.

 

 

Periaatteessa olisi voinut jatkaa vielä eteenpäin Kuolan niemimaalla ja jopa Siperiaan asti, joskin se olisi ollut monella tavalla kyseenalaista. Suomesta olisi toki tullut silloin öljyvaltio, mutta osaksi myös mongolidinen.

Villeimmät Suur-Suomen kannattajat halusivat myös valloittaa puolet Ruotsia ja Pohjois-Norjan.

 

 

 

Suur-Suomi Uralille asti?

 

 

Mutta sitten länsi ja varsinkin juutalaiset taas puukottivat Suomea selkään.

 

Ja jatkavat sitä edelleen tänä päivänä.

 

Eivätkö suomalaiset koskaan opi?

 

Jos joku huijaa sinua kerran, niin vika on hänessä, mutta jos hän huijaa sinua yhä uudestaan ja uudestaan, niin eiköhän se vika ole sinussa!

 

 

 

 

 

10 thoughts on “1 kesäkuuta: Suomen häpeän muistopäivä

 1. Nykyisin suomalaiset ovat niin aivopestyjä, että eivät tiedä kuin murto-osan historiasta ja sekin on eliittijuutalaisten värittämää. Eliittijuutalaiset ja nykyisin amerikkalaiset ovat kirjoittaneet historian, jolloin he voivat toistaa koko ajan samaa kaavaa yhä uudelleen ja uudelleen.

  1. Suomessa sotien jälkeen Neuvostoliitto lakkautti kansallismielisyyden ja vapautti kommunistit levittäytymään takaisiin politiikkaan sekä kouluihin ja yliopistoihin aivopesemään Suomen kansaa.

 2. Ruotsin muuttuessa kalifaatiksi suomalaiset tulevat valloittamaan esi-isiensä maan pohjois-Ruotsin takaisin. Kukaan ei tule edes vastustamaan hanketta. Suomalaisilla on oikeus palata esi-isiensä maahan tuhansienkin vuosien jälkeen ja me tulemme palaamaan.

 3. Jecaterina Mantsisen suku näyttäisi tulevan Karjalasta. Sukunimi on suomalaistettu. Näinkö hän kaiken lisäksi kostaa kansallismielisille suomalaisille?

 4. Kyllä näkisin kuitenkin, että perusongelma on suomalaisissa ja suomalais-ugrilaisissa itsessään. Suomalaiset olisivat moneen kertaan voineet aloittaa sissisodan, mutta kukaan ei tehnyt mitään. Nytkin näemme miten raukkamaisia suomalaiset ovat muihin valkoisiin nähden.

  Eliittijuutalaiset ovat joka tapauksessa olleet kylmä suihku valkoisten historiassa, satoja ja tuhansia vuosia. Missä olisimme ilman eliittijuutalaisten kieroilua ja manipulointia?

 5. Venäläisestä ortodoksisuudesta on onneksi kuitenkin se iso hyöty, että se muistuttaa myös suomalaisille siitä kuinka mädäksi läntinen luterilaisuus ja muu kristinusko on mennyt. Täytyy sanoa, että luojan kiitos luterilaisuus ei saanut valtaa myös Venäjällä tai koko maailman kristityt saattaisivat olla hyvin mätiä. Ortodoksilaisuus ei anna niin paljon tilaa soveltaa uskontoa ja se ei ole niin yksilökeskeinen, joka on ollut luterilaisuudessa myrkkyä.

  Suomalaisten pitää puhdistaa kristinusko ja palata hyvään ja tuttuun keskiajan kristinuskoon ja ottaa puritanisteista ja ortodokseista mallia. Naispapeista ja homosaatiosta pitää päästä eroon. Ne eivät kuulu oikeaan kristinuskoon.

 6. Luonnollinen skandinavian raja menee
  – Atlantilta
  – Tanskan salmien kautta
  – Pietariin ja
  – laatokalle josta pääsee vesistöä pitkin
  – pohjoiseen aina kainuun korkeudelle
  – välissä enää lyhyt maakannas, kun
  – ollaan jo Vienanmerellä. Siitä
  – Jäämeren kautta
  – Tanskan salmiin.

 7. Pitää muistaa että Suomi oli annettu lännen keskinaisen sopimuksen mukaan Neuvostoliitolle. Samoin kuin Saksa oli jaettu kahtia ja luvattu Ranskalle ja Neuvostoliitolle. Norja oli sovittu Iso-Britanialla kuten Tanskakin.

  Ja nämä maat jotka kerran jo ”myivät” Suomen, näiden kanssa Suomi on nyt menossa NATO:on.

 8. Jaahas. Että 1920 luvulla Suomi väkiluvulla kolme miljoonaa olisi helposti valloittanut Petrogradin (silloinen Pietari, mutta senhän tämä historoitsija varmaan tiesikin) kaataen koko Neuvostoliiton samalla, kun Suomen oma upseeristo tappelee keskenään. Kyllä kyllä.. Oliko muita utopioita kirjoittajalla?

  Ehkä seuraavaksi satuja vaikka Aku Ankasta tai Super Anosta, kuinka hän pelastaa oikeat suomalaiset?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*