Marco de Wit 1 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomalainen tyttö on jälleen yritetty kaapata.

 

Ei kuitenkaan hätää.

 

Poliisi tutkii asiaa. Se on niin tehokas, ettei edes tarvitse kertoa epäiltyjen tuntomerkkejä.

 

 

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Arabimiehet yrittäneet kaapata suomalaisen tytön? Poliisi pimittää tuntomerkkejä?

  1. Koska täysin mätä ja poliittinen poliisi ei tee asialle mitään, suomalaisten miesten pitää nostaa perseensä ylös ja alkaa suojelemaan suomalaisia tyttöjä, poikia ja naisia! Fakta on, että joka ikinen suomalainen nainen ja tyttö tullaan lopulta raiskaamaan. Poliittinen poliisi ei heitä suojele. Suomalaisten sohvaperuna-miesten pitää nousta sohvien pohjalta ylös suojelemaan hienoja lapsiamme ja naisiamme! Pysykää poliisit kaukana tästä! ****** ******* ********* rikollisia maanpettureita ja kansanmurhaajia. Teidät tullaan vielä tutkimaan erittäin tarkkaan vallankumouksen jälkeen.

  2. Poliisin antamat tuntomerkit sopivat mihin tahansa kolmeen mieheen, joten on syytä heti soittaa hätäkeskukseen, jos on havainnut mitkä tahansa kolme miestä.

  3. Poliisi yrittää löytää matut ennen suomalaisia, koska kaikki suomalaiset miehet eivät soita poliisia. Oulussa ja monissa muissa kaupungeissa poliisi tekee kaikkensa suojellakseen matuja! Oulussa pedofiilirinkiin joutuneiden tyttöjen isät joutuivat itse ottamaan matut kiinni ja silloinkin poliisi teki kaikkensa ettei tapauksia aleta tutkimaan ja kiistivät kaiken.

    Ainoastaan suomalaiset miehet voivat ratkaista nämä asiat! Poliisin pitää pysyä kaukana tästä! Te olette pelkkiä kansamme vihollisia ja maanpettureita. Älä koskaan luota valehteleviin poliiseihin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*