5 thoughts on “Päivän kuva

  1. Lyijykynän jälki voidaan todistetusti pyyhkiä hyvin helposti. Ei tarvita kuin laser, kuten Laiton Lehti on uutisoinut. Ei jää mitään jälkiä.

  2. Jokohan meillä olisi tällä kertaa niin paljon aktiivista porukkaa että ne meni seuraavana päivänä kaikkien äänestypaikkojen viralliseen ääntenlaskentaan ulkopuoliseksi tarkkailijaksi. Ja kirjaisivat lasketut äänet ylös. Meinaan, se seuraavan aamun ääntenlaskenta on julkinen tilaisuus ja sinne saa mennä kuka tahansa tarkkailijaksi.

    Tämä on hyvää harjotusta sen jälkeen kun tulee eduskuntavalit. Sitten ei tarvita kuin exceli jonne ilmoitetaan listatut äänes ja sen jälkeen nähdään paljonko eri puolueiden äänimäärät muuttuvat siitä kun ne lähetetään kunnista eteenpäin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*