2 thoughts on “Pandemiahysteriat

  1. Älkää unohtako ilmastohysteriaa. Ilmastohysteria loppui vuoteen 2020 kun venäläiset ja jotkut amerikkalaiset tiedemiehet ennustivat alkavan pienen jääkauden 2070 asti. Nyt kukaan ei kehtaa puhua siitä, että ilmasto lämpenisi, vaan aloitettiin historian suurin huijaus ja kansanmurha, ”koronahysteria”. Koronaa ei todellisuudessa ole olemassa ja kaikki on täysin normaalia, paitsi ihmiset on saatu turhaan hätäilemään ja piikille, sekä luovuttamaan oikeutensa. Samoin WTC-tornit oli sionistien rakentama huijaus, jolla vietiin valtavasti ihmisten perusoikeuksia ja yksityisyyttä, sekä alettiin tuhoamaan Israelin vihollisia, sekä Libya, joka oli täysin itsenäinen ja hyvinvoiva arabivaltio.

  2. Venäjää ruoskitaan voimalla länsimaiden toimesta.
    En ole huomannut kuitenkaan sen syyllistyneen mihinkään edellisen kirjoittajan mainitsemiin tekoihin.
    Neuvostoliitto oli kommunistinen ja sitä vihattiin suuresti. Nyt se on kapitalistinen ja länsimaat ovat muuttuneet kommunistisiksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*