Marco de Wit 2 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ano Turtiainen on todellinen ihme: Rehellinen poliitikko.

 

Hän sanoi jälleen suorat sanat kaikille maanpettureille eli siis niin hallitukselle kuin oppositiollekin!

 

Muut kansanedustajat varmasti jo juonivat keinoa päästä Turtiaisesta eroon, mutta hän ei luovuta!

 

Upeaa!

 

Näin suorasanaista ja rehellistä kansanedustajaa ei Suomessa ole koskaan ollut.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Ano Turtiaiselta taas suorat sanat eduskunnan maanpettureille!

 1. Ano on kunnon ja rehellinen suomalainen mies jolta löytyy selkäranka! Todella harvinaista. Hienoa Ano! Hän ei lähde kalastelemaan ääniä, vaan haluaa oman valkoisen kansansa parasta. Perussuomalaiset ovat todella halveksittava hallittu valeoppositio. Olette joka ikinen pelkkiä raukkamaisia maanpettureita.

 2. Anosta ei noin vain päästä eroon! Hän on rahamies jota tiedustelupalveluiden ja rahaeliitin on turha yrittää saada raiskaamaan lapsia, pettämään vaimoa, ottamaan kyseenalaista rahaa vastaan jne. Muut poliitikot ovat tehneet kaikkea tätä. Ano on todellinen ongelma muille poliitikoille ja virkamiehille.

 3. Tämä mies pitää ehdottomasti saada pysymään Eduskunnassa! Ano diktaattoriksi ja kaikki muut ulos Eduskunnasta. Marco ja muutama muu radikaali aitokansallismielinen voitaisiin pistää sinne myös hajottamaan koko täysin mädän ”edustuksellisen demokratian”.

 4. Turtiaiselle tulee toimittaa tiedot valtion- ja maanpetoksista ; sekä miljardivarkaudesta.

  Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tämän ”lain” suojissa sitten ”eduksunta” varasti jopa 3 miljardia pineyrittäjien omaisuutta ”lailla 444/2012” …. Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata”.

  Voi katsoa Tokentube 15.5.2021 Tuntematon mies puhuu … archive.today/kimmoleaks.fi

  Julkinen rikosilmoitus jätetty 2016; 2017 ja annettu striimaajien todistaessa 15.5. Kansalsitorilla poliisille.

  Poliisi Suomessa siis ei suostu kirjaamaan diaariin eduskunnan tekemiä vakavia rikosia !

  Jorma Jaakkolan kotisivut / 90-luvun valtiopetokset !

 5. Ano on hyvin osoittanut miten Perussuomalaiset ovat pelkkiä korruptoituneita ja lahjottuja maanpettureita, jotka eivät millään tavoin tue Anoa, vaan päinvastoin yrittävät demonisoida ja sabotoida Anoa! Rahaeliitti on pistänyt paljon rahaa pöytään jos Perussuomalaiset saavat hiljennettyä Anon, mutta turhaan! Oikein vähän aikaa sitten julkisesti haukkuivat Anoa.

 6. Ano Turtiainen on tullut myös kansallismielisten suomalaisten lähetyksiin antamaan heille tukensa. Suomen nykytilasta huomaa hyvin kuinka sairas järjestelmä ”edustuksellinen demokratia” on. Perinteinen diktaattorikin on parempi, sillä ainakin tiedät selvästi kenet pitää kaataa jos diktaattori alkaa riistämään liikaa, mutta millä kumoat tällaisen korruption ja mädän maailmanlaajuisen verkoston, jossa vieläpä todelliset hallitsevat pankkiirit ovat jossain piilossa ja et koskaan saa heitä vastuuseen, koska koko järjestelmä suojelee heitä?

 7. Ano lähtee tämän kauden jälkeen kuin leppäkeihäs eduskunnasta jupisemaan takaisin kotipaikkansa Teboilille muiden homeisten jäärien seuraan. Ehkä pari keskiketterällä aivonsa sulattanutta juoppoa häntä jaksaa kuunnella vielä vuoden tai pari, mutta kymmenen vuoden päästä kukaan enää muistakaan tätä sankaria.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*