Marco de Wit 2 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit sai 6 kk ehdollista vankeutta, kun oli julkaissut videoita tyyliin musta teki.

 

Ei auttanut, vaikka Marcon asianajaja kertoi, että Laittomassa Lehdessä on myös julkaistu videoita tyyliin valkoinen teki.

 

Tuleekohan Marcolle nyt sitten tästä päivän videosta vankilareissu varsinkin, kun twiitissäkin kerrotaan hyökkääjän olleen musta mies?

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Päivän video: Musta mies iskee

  1. Kyllä todellakin pistää vihaksi. Mutta muistakaa, että rodut ovat aivan samanlaisia! Kyllä mustissakin on yhtä paljon älykkäitä kun kiinalaisissa ja japanilaisissa! Se että Afrikassa ei ole kaksikerroksisia taloja johtuu vain rasismista ja traumoista! Traumat ylittävät jopa rajat, sillä traumat ovat vaikuttaneet jopa enemmän niihin maihin joita ei koskaan kolonialisoitu! Rasistit saattavat väittää, että kolonosaatio nosti keskimääräisiä älykkyysosamääriä ja nostivat elintasoa, mutta tämä on rasistinen valhe.

  2. Kukin **** tekee sitä mitä se osaa. Nämä näyttävät olevan vielä ”kivi ja keppi” aikaakudella. Kaikkea ei kuitenkaan voi selitää dna-perimällä.

    Neekeri iskee vain kerran, rasismin jäljet kestävät ikuisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*