Marco de Wit 3 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Sanna Marin:

Minun mielestäni on kohtuullista, että pääministeri saa avun ja tuen arkeensa hyvin vaativassa tehtävässä, mutta olen ymmärtänyt, että moni ihminen ei pidä tätä kohtuullisena ja itse pyrin ennemmin keskittymään työtehtäviini kuin vastaisuudessa käymään tämän kaltaista keskustelua.

Jos pidetään täysin kohtuuttomana yhteiskunnassa, että pääministeri käyttää aikaansa työntekoon eikä Prismassa asioiden hoitamiseen tai perheelleen ruuanlaittoon, sitten se varmaan pitää ajatella näin, että ei ole kohtuullista, että pääministeri käyttää tällaisia palveluita, joita valtioneuvoston kanslian ohjesäännön mukaisesti on pääministerille kuulunut.

 

Jos et usko, niin tässä pieni videopätkä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Sanna Marin: Kohtuutonta joutua käymään Prismassa ja vielä maksaa omat ruokansakin!

 1. Saako tavallinen kansalainen mennä Prismaan, jos vastustaa globalismia?
  – Olemme tulossa aikaan, jolloin asiakas on kauppiaalle vain kuluerä. Tuotot tulevat poliittisten päätöksillä myönnettävistä «korona»tuista.
  – Pankeissa sama ilmiö tapahtui jo kolmienkymmentä vuotta sitten.

  Nykyinen globalismin vaihe on, että kansalaisesta tulee valtiolle vain taakka.
  – Niitä nilviäisiä joudutaan jatkuvasti nitistämää pois päiviltä milloin milläkin rokotteella.
  – Kansalainen. — Ajatuskin jo kuvottaa.
  – Tuleehan valtiolle paljon halvemmaksi maksaa exterminaattoreille isotkin rahat kuin vuosikymmeniä elättää haisevaa pohjasakkaa.

  1. Prismat boikottiin!

   Mielestäni Prismat pitää julistaa boikottiin. Onhan se jo yleisen turvallisuudenkin kannalta vaarallista mennä Prismaan, kun Sanna Marin voi millä hetkellä tahansa ja tukka suorana viilettää vauhdilla takaa viiden turvamiehen ja viidentoista poliittisen avustajan saattamana.
   – Siinä tavallinen pulliainen on halpaa lihaa ja helposti tallautuu jalkoihin, kun Sanna ostelee synteettistä lihaa Bill Gates’ilta valtion ja Helsingin kaupungin rahoilla.

   Vähintään on vaadittava selkeät ja toistuvat kuulutukset kaupan järjestelmältä:
   – Huomio, huomio! pitäkää käytävät tyhjänä. Sanna voi tulla millä hetkellä tahansa.

   Poliittisella kentällä olemme siirtyneet hybridiaikaan myös vaalitaistelussa. Hallitusta vastaan tehtävät iskut on kohdistettava sinne missä ne tuntuvat eniten: rahaan.
   – Kuinka paljon S-kauppakin antaa vaalitukea Sanna Marinille: ei juuri mitään, mutta pointti onkin siinä, että
   – Keskustapuolue kaatuu, jos Prisma saa kielteistä julkisuutta. Maaseudun piiriyhdistykset kaatuvat toinen toisensa perään, jos osuuskauppojen tuki vähenee.

   Tietenkin myös SDP:llä on kätensä osuuskauppojen taskussa, mutta SDP ei ole Sannan puolue. Oikeasti. Sannan puolue on äärimmäisen paljon vasemmalla SDP:stä ja huomattavan korkealla pilvissä, suorastaan ilmastossa. Sannan on useasti ollut vaikea näytellä SDP:läistä, mutta valta vaatii. Ja ehdoton valta ehdottomasti.
   – Nuorelle desantille helposti sattuu tällaisia lipsahduksia että näyttää karvansa, mutta tavoite pyhittää keinot ja valhe hyvittää totuuden.

   SDP tulee vielä näkemään oikein jytky-Soinit, kun Sanna lopulta viettää vihkijuhlaa maailmanhallituksen pidoissa eikä niissä pidoissa oluesta ja lenkkimakkarasta, siitä lihaisemmasta, tingitä. Silloin tulevat julkisuuteen ulkomaisten globalistien kanssa tehdyt sopimukset.
   – Mutta siinä vaiheessa on myöhäistä itkeä. Duunarin selkänahat jo riippuvat siellä nahkurin orsilla ja kuka sitä duunaria enää puolustaa; puolue on puhdistettu ja oppositio on rokotettu koronaa vastaan «sillä toisella piikillä» ja lievemmät tapaukset laitettu vankilaan.

   Kepu on hallituksen heikoin lenkki.
   – Sanna Marin kaadetaan iskemällä Keskustapuolueeseen.

   P.S.
   SDP:n heikoin lenkki on duunari. Vielä on viime hetket vaikuttaa mutta uudessa kansainvälisessä järjestyksessä enemmistö — ja siis valta — on ulkomailla. Aina.
   – Otetaanpa mikä tahansa asia «kansanvaltaiseen» käsittelyyn niin huomataan, että edes kaikkien Suomalaisten yksimielinen ääni ei riitä: enemmistö on silti ulkomailla. Valta on sillä, joka kertoo mitä mieltä toiset ovat, viestin välittäjällä.

 2. Vaikka Marco joutuukin kommentistani varmasti vankilaan, niin täytyy sanoa, että Sanna Marin on oikea narttu sanan varsinaisessa merkityksessä. Näyttää siltä, että Sanna on oikeasti kulissien takana hyvin pikkumainen, paha ja manipuloiva ihminen. Huhut hänestä näyttävät olevan totta.

 3. Marco joutuu varmasti linnaan kun haukkuu Sannaa tällä tavoin. Tuomio tällaisesta herjasta on lähes varma.

 4. Jommassa kummassa ilta-lööpissä oli eilen otsikko että:”On kohtuullista että ministeri saa kaiken avun ja tuen”. Ja se oli vielä kirjoitettu niin että itse Manna Sarin olisi sen sanonut.

  Ööö… Jos kerran bööna saa jo 17 000e/kk ja sillä on 80 avustajaa niin eikös tuo heikkolahjainen ole saanut virkansa hoitamiseen kaiken sen tuen ja avun jonka se tarvitsee. Mutta palkasta ja avustajista huolimatta, sen pitää vielä viedä vanhuksilta lämpimät ateriat ja maksattaa niillä esim. häidensä tarjoilu. Puhumattakaan siitä että pelkät ”aamiaiset” maksavat ~800e/kk. Normaali viisihenkinen perhe SYÖ kuukauden 350e:lla. On se kumma että Manna Sarin ei pysty miljonäärimiehensä kanssa nauttimaan pelkkää aamiaista samalla summalla. Ei, pitää olla varmaan hanhenmaksapalleroita ja eksoottisia hedelmiä. Mutta vanhainkodeissa asuvat, niiltä voidaan ottaa päiväkahveista pullatkin pois. Kyllä ne pelkällä kahvilla pärjää kun muutenkin kuolevat kohta.

  Tai sairaanhoitajat, se ala kun ei ole mediaseksikäs, niin eiköhän vaikka vähän vähennetä hoitajamitoitusta, niin saadaa aamiaiaset avustajillekkin. Niihin kun muutenkaan sosialikulujen kanssa ei kulu vuodessa kuin vaivaiset 20 miljoonaa euroa.

  Hävetkää öyhät kun kitisette. Despootti päättää mikä on teille hyväksi.

 5. Sanna on äärimmäisen röyhkeä ja narsistinen feministi, joka kehtaa jopa puolustaa näitä valtion korruptoituneita rakenteita ikäänkuin niissä ei olis mitään outoa!

 6. Lokka on niitä ainoita joka on jo pienellä paikallistasolla nostanu esiin tätä poliitikkojen sikailua. Persuja asia taas ei kiinnosta edes eduskunnassa jossa nostavat muiden tapaan mm. matkakorvauksia.

 7. Sanotaanko kohta että ”se hoituu kuin Sannalle aamiainen” ? Jossain vaiheessahan sanottiin että ”hoituu kuin Manulle illallinen” ..

 8. Osaa ne muutkin tilata kaupasta ruuan kotiin. Vanhusten on korona aikana ollut pakko käyttää sitä palvelua ja se on joissain kaupoissa maksullinen lisäpalvelu.
  Mariiniko ei osaa tai halua käyttää sitä, koska se maksaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*