Marco de Wit 3 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

[Varoitus! Tämän jutun jakaminen voi olla rikos. Suomessa viranomaisten epäileminen väärinkäytöksistä, korruptiosta ja varsinkin politisoitumisesta on suuri rikos. Tästä jutusta voi tulla taas vankeustuomio Laittoman Lehden päätoimittajalle.]

 

 

Suvakit halusivat niin Trumpista niin kovasti eroon, että paljastivat todellisen karvansa. Teknojätit, valtamedia, vaaliviranomaiset ja tuomarit valjastettiin jättimäiseen vaalihuijaukseen. Näin pankkiirien, lääketehtaiden ja äärisuvakkien puoliseniili kätyri Joe Biden saatiin presidentiksi.

 

Moni naiivi suomalainen luulee, ettei Suomessa voi käydä samoin. Mutta mitäs, jos niin on käynyt jo monta kertaa?

 

Tähän ei viittaa pelkätään se, että valtamedia on äärimmäisen puolueellinen vaan myös se, että hyvin usein Suomen kunnallis- ja eduskuntavaaleissa on enemmän ääniä kuin äänestäjiä!

 

Tästä huolimatta valtamedia pimittää asiaa joka vaalien aikaan.

 

Yksikään tutkiva journalisti ei ole uskaltanut alkaa tutkimaan asiaa. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta: Vuonna 2011 Ylen legendaarinen toimittaja Ari Korvola tutki haamuääniä ja teki asiasta ohjelman.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Ohjelma herätti aikanaan valtavasti huomiota, mutta tästä huolimatta yksikään viranomainen ei suostunut tutkimaan vaalivilppiongelmaa. Päinvastoin. Ongelma on lakaistu maton alle.

 

Pahinta on, että pimitykseen osallistuu oikeusministeriön vaalijohtaja Arto Jääskeläinen!

 

 

Jos joku pystyy organisoimaan vaalihuijauksen, niin se on nimenomaan Jääskeläinen. Itse asiassa hän on johtanut vaaleja/vaalivilppiä? jo noin 30 vuotta!

 

Asiassa haiskahtaa myös se, että Jääskeläinen on tunnettu suoran demokratian vihollisena. Vaalijohtajan pitäisi olla puolueeton, mutta tästä huolimatta Jääskeläinen kehtaa fanittaa korruptoitunutta edustuksellista demokratiaa ja äänekkäästi vastustaa suoraa demokratiaa. Itse asiassa Jääskeläinen ihailee korruptoitunutta lobbaridemokratiaa ihan avoimesti:

 

Pitäisikö ihmisiä aktivoida vaikka kansanäänestyksillä?

– Suomessa se on todella harvinainen ilmiö – ja minusta hyvä niin. Kannatan edustuksellista demokratiaa. Koko kansan mielipidettä on kysytty vain kaksi kertaa, kieltolain kumoamisesta vuonna 1931 ja Euroopan unioniin liittymisestä 1994.

 

 

Kuvassa linkki Hämeen Sanomien juttuun

 

 

Jääskeläinen ja punavihreä oikeusministeriö ovat myös pyrkineet estämään Sinimustien pääsyn puolueeksi.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Jääskeläinen toistuvasti mainostaa Suomen vaaleja ehdottoman rehellisiksi samalla kun KIELTÄYTYY tutkimasta vakavia vaalivirheitä. Tämä Jääskeläisen pimittävä asenne on varmasti järkyttänyt myös toimittaja Ari Korvolaa, joka kirjoitti seuraavaa:

Tällaisista äänestäjien ja äänten täsmäämättömyyksistä ei tehdä yhteenvetoja eikä selvityksiä. Esimerkiksi Helsingin ja Uudenmaan vaalipiirit ovat olleet asiasta yleensä hiljaa. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa annetut äänet ja äänestäneet eivät täsmänneet 93 äänestysalueella Helsingin vaalipiirissä. Ongelmasta mainittiin yhdessä pöytäkirjassa.

Keski-Suomen vaalipiiri taas on täsmäyttänyt lukuja kohdalleen ja äänestäjiä on MOT:n mukaan luotu punakynällä lisää. Oikeusministeriön vaalijohtajan Arto Jääskeläisen mukaan ongelmista ei ole katsottu tarpeelliseksi raportoida, koska hänen mukaansa heitot ovat hyvin pieniä ja vaalipiirilautakunta saattaa arvata, että kyse on ollut inhimillisestä virheestä. (Boldaus lisätty)

 

Jääskeläistä ei siis kiinnosta vaalien rehellisyys. On täysin vastuutonta vain ARVATA, että kyse on ainoastaan inhimillisistä virheistä. Asia pitää tutkia kunnolla ja varmistua virheiden syistä. Varsinkin, kun ääntenlaskijaksi pääsee kuka tahansa. Esimerkiksi äärisuvakkien on helppo ”vahingossa” unohtaa laskea kansallismielisten ääniä. Tai lisätä ääniä suvakeille.

Jääskeläinen ei siis voi sulkea pois huijauksen mahdollisuutta. Tästä kertoo myös se, että jotkut äärisuvakit ihan avoimesti kertovat haluavansa jättää ”rasistien” ääniä laskematta tai jopa väärentää ääniä.

 

 

 

Tuskin on sattuma, että eniten Jääskeläisen kuvaamia ”inhimillisiä virheitä” on nimenomaan vihreiden suosimilla alueilla, kuten Helsingissä!

 

Jääskeläistä ja tämän esimiestä, äärisuvakkia nelinkertaista oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonia vaalivilppi ei kuitenkaan kiinnosta. RKP on niin vallanahne, että voisi hyvinkin katsoa sormien läpi pientä vaalivilppiä silloin kun siitä on haittaa ”rasisteille” ja hyötyä ruotsinkielisille.

 

Niinpä tavallisten kansalaisten pitää yrittää selvittää vaalivilppiä. Esimerkiksi kansalaisaktivisti Mette Jalomäki kertoo:

 

Olen keskustellut vaalilaista puhelimitse Oikeusministeriön vaalijohtaja Arto Jääskeläisen sekä neuvotteleva virkamies Heini Huotarisen kanssa. Molempien tulkinta vaalilaista oli, että keskusvaalilautakuntien velvollisuus on laskea vaaleissa kahteen kertaan ainoastaan varsinaisen vaalipäivän äänet. Ennakkoäänten kohdalla pelkkä alustavan laskennan pöytäkirjojen hyväksyntä riittää heidän mukaan täyttämään lain vaatimukset, toista laskentakertaa ei vaadita.

Puhuttamieni Oikeusministeriön virkamiesten mielestä asia ei ollut erityisen huolestuttava, sillä ovathan tulokset toivottavasti kuitenkin enimmäkseen oikein. … Merkillepantavaa on, että minun ei ollut mahdollista saada kummankaan virkamiehen vaalilain tulkintaa koskevia lausuntoja kirjallisena. (Boldaus lisätty.)

 

Kuvassa linkki Ossi Tiihosen blogiin

 

 

Jääskeläisen tulkinta vaalilaista on todella törkeä. Nykyään nimittäin noin PUOLET äänistä tulee ennakkoääninä. Jo aiemminkin ennakkoäänissä on ollut enemmän ongelmia kuin vaalipäivän äänissä. Niinpä olisi erittäin tärkeää tarkistuslaskea perusteellisesti varsinkin ennakkoäänet!

 

Jääskeläistä, Henrikssonia ja muita virkamiehiä asia ei kuitenkaan kiinnosta. Eikö tämä haiskahda todella pahalta?

 

Onneksi vaaliliput ovat vaalien jälkeen kenen tahansa tarkistettavissa. Valitusaika on kuitenkin vain kaksi viikkoa. Tämäkään ei näytä Jääskeläistä ja oikeusministeriötä haittaavan, vaikka (tai koska) se tekee vaalivilpin laajan ja tehokkaan tutkimisen mahdottomaksi.

 

Tarvitaan joku suuri puolue, joka suostuisi antamaan rahaa ja organisaationsa valtakunnanlaajuisen tarkistuslaskennan suorittamiseen.  Yksikään suuri puolue ei kuitenkaan ole kiinnostunut! Ei edes persut, vaikka ne taatusti kärsivät vaalihuijauksesta kaupungissa punavihreiden ja maaseudulla keskustan vaalivirkailijoiden toimesta. Toisaalta eniten kärsivät tietysti persujen kovimmat kilpailijat eli pikkupuolueiden ja valitsijayhdistyksien listoilla olevat kovimmat ”rasisteiksi” demonisoidut aitokansallismieliset.

 

Niinpä tarkistuslaskenta pitää hoitaa kansalaisaktivistien toimesta. Onneksi Ossi Tiihonen kokoaa näitä kansalaisaktivisteja.

 

Kuvassa linkki Ossi Tiihosen sivuille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Vaalijohtaja Arto Jääskeläinen johtaa vaalivilppiä?

  1. Hyötyykö maanpettureiden valeoppositio Perussuomalaiset kuitenkin tilanteesta, sillä toisaalta rahaeliitti haluaa pitää huolen ettei Perussuomalaisille pääse syntymään kilpailijoita, jolloin heitä suojellaan uusilta haastajilta.

  2. Erilaiset vakoojat ja kätyrit ovat juuri avainasemissa olevia johtajia. He ovat kaikkein todennäköisemmin vakoojia ja korruptoituneita kätyreitä.

  3. Jos vilppi olisi persuja haitallista luulisi heidän pyrkivän silloin kitkemään sitä kuten republikaanit tekevät nyt USA:ssa.

  4. Jenkkien presidenttivaaleissa äänimäärät olivat huikeita ja nyt siellä tutkitaan näitä ääniä uudestaan. Jos/kun tulee ilmi, että vaaleissa oli kusetusta,niin sitten siellä tapellaan verisesti kaduilla.

    Ennen kaikkea tämä tulee olemaan liberaalin demokratian lopullinen romahdus, niin Yhdysvalloissa kuin myös Euroopassa. Tämä tulee vaikuttamaan myös Suomen poliittiseen ilmapiiriin. Ehkäpä Hennalan ja Tammisaaren leirit avataan uudelleen! Suvakkien ja matujen väestösiirrot Vuosaaren satamasta konttilaivoilla Afrikkaan tullaan varmasti aloittamaan!

    Toivottavasti meillä on tuolloin terve hallinto, joka pyytää apua maamme siivoukseen rohkealta ja kokeneelta Azov-pataljoonalta!

    Iloitkaa suomalaiset! Kuohuva 20-luku tulee olemaan jännää aikaa ja sen jälkeen tuleekin kultainen 30-luku!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*