7 thoughts on “Laittomat Uutiset: Vaalivilppi ja Taposen viisaudet

 1. Kuvottavia narkkari ja juoppopettureita. Marco on aina aivan liian naiivi ihmisten suhteen. Narkkarit, juopot ja kriminaalit ovat todellakin moneen kertaan paljastaneet oikeat karvansa. Lopulta selviää keiltä petturit ovat saaneet viinaa ja piriä. Suomalaisille rotille on aina riittänyt pienet summat rahaa, viinapullo tai huumeet. Suomalaiset petturit ovat siitä ainutlaatuisia, että muiden maiden pettureille pitää ainakin maksaa suurempia summia, mutta suomalaisille riittää pari kymppiä tai viinapullo. Tämä on historiallinen fakta.

  1. Tuo on totta. Näin halpoja sieluja ei ole missään muualla maailmassa.

   Toki on olemassa pieni joukko AITOsuomalaisia jotka eivät suostu myymään sieluaan -tämän joukon varassa on koko maamme tulevaisuus.

 2. Jos äärijuutalaisilla ei ole melko suurta valtaa mediassa, miksi en saa puhua mistään, vaan minut välittömästi hiljennetään ja sensuroidaan? Mikä on tämä näkymätön voima josta ei saa puhua, mutta jolla ei kuitenkaan ole valtaa?

 3. Äärijuutalaiset extremistit kiihottavat yhä useampia valkoisia. Miksi äärijuutalaiset extremistit haluavat kiihottaa valkoiset vastareaktioon? Mitä äärijuutalaiset extremistit tekevät euroopassa ja Yhdysvalloissa? Stop äärijuutalaiset extremistit. Äärijuutalaiset extremistit pitää kerätä asiallisille säilöönottoleireille ja palauttaa kotimaahansa, sekä antaa rikoksista tuomioita.

 4. Karhua ei kannata ahdistaa nurkkaan ilman pakoreittiä. Vihollisemme tullaan murskaamaan ja puhdistamaan mikäli he eivät lopeta kansanmurhaamme. Vaikka suurin osa suomalaisista miehistä on raukkamaisia pelkureita, moni mies ei tule alistumaan kansanmurhalle, ihmiskokeille ja terrorille, vaan he ovat valmiita sotaan. Jos sota on ainoa keino vapauttaa kansamme ja lopettaa kansanmurha, monet nuoret suomalaiset miehet ovat siihen valmiita. Maanpetturit ja muut vihollisemme kutsuvat näitä hienoja ja täysin järkeviä miehiä ”radikalisoituneiksi”.

  Ette voi sulkea yhteiskuntaa enää kovinkaan pitkään, pistää kansaamme erittäin vaarallisia myrkkypiikkejä ja jatkaa kansanmurhaamme. Monet nuoret suomalaiset miehet lähtevät pian liikkeelle ja jokainen maanpetturi tullaan puhdistamaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*