Marco de Wit 4 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Uskovainen 17-vuotias Kyllikki Saari murhattiin 1953 Isojoella, Etelä-Pohjanmaalla.

 

Nuoren kiltin tytön murhasta tuli Suomen historian kuuluisin murha, jota sadat tutkijat ovat turhaan yrittäneet ratkaista. Murhaajaa ei koskaan saatu kiinni. Hyvin todennäköisesti tärkeimmät tapahtumakulun todistajatkin ovat jo kuolleet.

 

 

Murhassa ei kuitenkaan ollut mitään erityisen monimutkaista. Se olisi ollut erittäin helppo selvittää, jos poliisi olisi tehnyt työnsä.

 

Poliisi kuitenkin vain jatkuvasti tuhosi todisteita ja yritti lavastaa syylliseksi paikallista kylähullua.

 

Miksi?

 

Koska oikea murhaaja oli paikallinen kirkkoherra, joka tykkäsi ahdistella ja raiskailla nuoria tyttöjä. Hänen tukenaan oli ahdistelu- ja raiskausrinki, johon kuului myös poliiseja.

 

 

Tuohon aikaan poliisi ja kirkkoherra olivat suuria herroja, jotka pitivät yhtä. Kirkkoherran paljastuminen murhaajaksi olisi vavisuttanut yhteiskunnan perusrakenteita. Vasemmistopuolueet olisivat myös voineet saada paljon lisää ääniä leimaamalla kaikki porvarit raiskareiksi.

 

Niinpä poliisi päätti lavastaa murhaajaksi paikallisen kylähullun. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, koska kylähullu ei suostunut tunnustamaan. Ei vaikka hänet passitettiin mielisairaalaan, jossa hänelle annettiin sähkösokkeja.

 

Lisäksi ongelmaksi tuli, että mielisairaalan lääkäri ei suostunut lavastamaan kylähullua murhaajaksi. Niinpä murha sitten jäi selvittämättä. Ja nimenomaan tarkoituksella.

 

Siis siitä huolimatta, että moni varmasti epäili kirkkoherraa. Tuohon aikaan miehet kuitenkin pitivät yhtä. Näin pahimmat miehet pystyivät järjestämään ahdistelu- ja raiskausrinkejä. Kukaan ei halunnut käräyttää toista, koska muuten itsekin tulisi käräytetyksi. Lisäksi naiset eivät halunneet käräyttää miestään tai poikiaan varsinkin, kun tuolloin niin tärkeä ja vaivalla hankittu sosiaalinen asema olisi romahtanut. Näin pienet kyläyhteisöt pystyivät helposti synnyttämään hiljaisuuden muurin.

 

 

Lisäksi asiaan liittyi myös häpeä. Kyllikin suku olisi kärsinyt, jos hänen seksiseikkailunsa olisivat tulleet julki. Todennäköisesti Kyllikki harrasti seksiä myös muiden miesten kuin kirkkoherran kanssa. Tämä pidettiin taatusti salaisuutena. Miehetkään eivät tietysti puhuneet mitään, koska seksi 15-17 vuotiaan alaikäisen kanssa veisi linnaan. Tämän vuoksi monet asiaa epäilleet naisetkaan eivät mitään puhuneet varsinkin, kun halusivat säilyttää uskovaisen tytön ja perheen maineen.

 

Saattaa myös olla, että Kyllikki kiristi kirkkoherralta rahaa. Kyllikin rannekellon katoaminen saattaa johtua siitä, että se olisi jotenkin johtanut kirkkoherran jäljille.

 

 

Viimeisenä iltana Kyllikki siis nimenomaan sopi kirkkoherran kanssa tapaamisen. Kyllikki näyttää epäröineen kirkkoherran tapaamista, mutta silti suostui tapaamiseen öisessä metsässä. Oliko kirkkoherra luvannut Kyllikille paljon rahaa? Harrastettiinko metsässä seksiä? Joka tapauksessa Kyllikki ei näytä kovasti pelänneen kirkkoherraa.

 

Seksiin voisi viitata myös se, ettei myöhemmin löytyneellä Kyllikin ruumiilla ollut sen enempää pikkuhousuja kuin sukkia ja kenkiäkään, mutta kuitenkin villasormikkaat. Ehkä kirkkoherra oli järjestänyt eräänlaisen keskiyön piknikin, jonka aikana sitten sekstailtiin.

 

 

Lähes varmasti Kyllikki oli suojannut selustansa kertomalla kirkkoherrasta siskolleen tai ystävälleen. Miksi nämä vaikenivat murhan jälkeen? Vai kielsikö poliisi todistajia paljastamasta kirkkoherraa vetoamalla tämän alibiin? Kirkkoherra nimittäin paneskeli myös omaa taloudenhoitajaansa, joka sitten antoi tälle feikkialibin. Olisiko taloudenhoitaja ollut mustasukkainen nuorelle Kyllikille?

 

Olisiko kirkkoherra suunnitellut murhaavansa Kyllikin, jos raha ei riittäisi pitämään tätä hiljaisena? Olisiko jopa kirkkoherran vaimo tai ainakin taloudenhoitaja kannustanut kirkkoherraa pistämään heidän pahimman kilpailijansa eli Kyllikin pois päiviltä?

 

 

Kirkkoherran ja Kyllikin keskiyön piknik kääntyikin väkivaltaiseksi. Olisiko tullut jotain riitaa, jonka aikana Kyllikki olisi uhannut paljastaa kirkkoherran? Joka tapauksessa kirkkoherra sitten murhasi Kyllikin öisessä metsässä ja taitavan suunnitelmallisesti piilotti hänen ruumiinsa suolle. Lähellä olikin, ettei sitä olisi koskaan löydetty.

 

 

Keskusrikospoliisi on tietysti koko ajan tiennyt murhaajan olleen kirkkoherra, mutta ei ole tehnyt mitään.

 

Miksikö?

 

No, koska haluaa suojella poliisien mainetta. Ja tietysti pimitykseen osallistunutta poliisijohtoa.

 

 

Nyt kuitenkin murhasta on kulunut niin paljon aikaa, että murhan pimittäneet poliisijohtajat ja heidän apulaisensa ovat jo kuolleet. Niinpä 2018 keskusrikospoliisi vihdoin suostui avaamaan kaikki murhaan liittyvät arkistot.

 

Tosin tuskin ihan kaikkea, kuten murhasta kirjan kirjoittanut historioitsija Teemu Keskisarja näyttää epäilevän.

 

Jostain syystä hän ei kuitenkaan uskalla ihan suoraan syyttää kirkkoherraa tai edes sitä, että poliisi suojeli murhaajaa ja pimitti tämän henkilöllisyyden.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Poliisi pimittää kirkkoherran murhanneen Kyllikki Saaren

 1. onko tää joku de Vitun (os. Saatana) oma pervofantasia kaikilla täytteillä ja levelin pojilla?

 2. Entäpä, jos oli sattunut tulemaan raskaaksi ? Kaikki olisi paljastunut lapsen myötä… joskus Suomessa tällaistakin on tapahtunut; vahinkoja sattunut . Mutta alamme olla lähellä tuota salauskulttuuria nyt Suomessa … kaikki linkit Jaana Kavoniuksen julkiseen rikosilmoitukseen ”Elvytyskusetuksesta ” poistetaan lähes kaikessa mediassa.

  Julkisten tietojen jakaminen siis estetään Suomessa suuren ”verkkovalvontajoukon” toimesta … totuus ei kuulu enää Suomen kansalaisille .

  Esimerkiksi olen 5 vuotta koittanut saada ”poliisia” kirjaamaan diaariin rikosilmoitusta PL 118 §:n valtiopetoksesta He 55/2007 eli kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnasta ; ja lain 444/2012 miljardivarkaudesta .

  Todisteet ovat julkisia: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”; Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”. archive.today/kimmoleaks.fi … tokentube 15.5.2021 Tuntematon mies puhuu ; oikeusturvakeskus Ry Julkinen lakitietokansta Finnlex : PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tuonkaltainen SYYTEILMOITUS jätetty valtakunnansyyttäjänviarstoon 9.12. 2005 ; kirjattu diaariin 8 kuukautta ja jätetty käsittelemättä .

  Räsäsen asioiden käsittely tähän verraten on täysin käsittämätöntä VAINOA !

  Siis kansalaisten lainsäädännöllisiä ihmisoikeusloukkauksia EI käsitellä mutta puheita kyllä !

  Jopa julkisen puheeni kansalaistorilla youtube on sensuroinut laittamalla musiikia päälle .

  Suomi on siis ”päättäjien” syytesuojan PL 118 §:n myötä muodostettu täydelliseksi ditatuuriksi; jossa päätäjien varastamista kansalta ei saada rikostutkintaan !

  Todisteet lähetetty 2006 – 2008 Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuimelle” ( EIT 24221/06) mm. Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnasta . ( He 55/2007 ) .

  Kaikki asiakirjat tuhottu keväällä 2009 !

  1. Ehkäpä Kyllikki piti tappaa juuri sen vuoksi että oli tullut raskaaksi, mutta se ei vielä näkynyt.

   Niin se oli silloinkin niinkuin nykyäänkin. Niin tytöt kuin pojatkin elää hormoonihurmosta tuohon aikaan. Alle 19 vuotiaalle käy kaikki ja missä vaan. Ei tarvi olla edes kummoisen näköinen kun nykyäänkin kysyy:”Miten olis?”. Ja todella usein vastauksena on että:”Olishan se”. Työttöjen hormoonitoiminta aloittaa laantumisen merkit 21 ikävuoden paikkeilla ja 24 vuotiaana elämää hallitsee jo ihminen itse. Tästä johtuu että 24 vuotiaan aiemmin suopeat tyttölapset ovat muuttuneet ”pihtareiksi”. Tämä kuitenkin sotii luontoa vastaan, sillä lapset on tarkoitus tehdä nuorina. Silloin kun hormoonit hyrrää ja elimistö vielä palautuu raskausajasta. Ei enää keski-ikäisinä kun ollaan 30 tai yli.

 3. Emme tule koskaan antamaan Suomen poliiseille anteeksi, hyvin monia asioita. Teidät korruptoituneet rotat ja petturit tullaan muistamaan.

 4. Poliisin valtava korruptio mahdollisti myös monet muut operaatiot ja maanpetokset. Korruptoitunutta ja mätää hallintoa on edelleen helppo kiristää omia kansalaisiaan vastaan. Poliiseille oma nahka on tärkeämpi kuin oma maa ja oma kansa.

 5. Kyllä pedofiili pedofiilin tuntee.

  Tällaiset «epäonnistuneet» murhatutkimukset lähettävät viestin toisille pedofiileille, suorana viestinä alitajuntaa ellei jopa sitten mieheltä miehelle «verkoston» välityksellä. Se viesti on:
  – me suojelemme sinua.
  – Tule mukaan järjestöön.
  – Liity poliisiin tai papistoon.

  Aluksi mukaan tulleet saavat vapaasti mellastaa kuin neitseellisen koskemattomassa Elovena-viljapellossa. Oikea arjalainen unelma!

  Vuosien ja vuosikymmenten mittaan sana leviää ja verkosto kasvaa. Rikollisten suojelusta tulee järjestäytynyttä ja jossain vaiheessa tarvitaan jo valtion suojelua näille rikollisjärjestöille; poliisille ja papistolle.

  Hyppään tässä muutaman kehitysvaiheen yli ja tulen lähemmäksi tätä päivää.

  … Sitten poliisin tehtäväksi tulee poliitikkojen antamien laittomien tehtävien suorittaminen ja vastapalveluksena he saavat suojan, «itsekriminalisointisuoja», kaikkia tutkimuksia vastaan. Kansalaisia vainotaan, syytetään ja vangitaan järjestön omien poliitikkojen antamien toimeksiantojen perusteella heidän poliittisten mielipiteiden ja poliittisen toiminnan vuoksi.
  – Uhka eliitin vallalle on kääntynyt uhkaksi «länsimaista demokratiaa», Pthyi!, vastaan ja sehän tarkoittaa, että tarkoitus pyhittää keinot.

  Organisaation vähäisin jäsen, tuo yksittäinen poliisi kuitenkin aidosti rakastaa omaa Elovena-tyttöään. Jokaista heistä! Niinpä, kun panokset
      – ja myös voitot
  kovenevat jokaisella kierroksella tässä poliitikkojen ja poliisin,
      – loppukädessä myös armeija on tullut mukaan tähän verkostoon,
  välisessä «yhteistyössä»,
      – kiristämisessä,
  syntyy poliittisella taholla «paineita» laillistaa pedofilia.

  Tuo Elovena-tyttö voi olla huumeriippuvainen «putka-tapaus» (kaverille-kans-tyttö) tai ihan oma «kotikäynti», jota säännöllisesti muistetaan käydä rakastamassa ja tuliaisina on usein takavarikosta saatu huumepaketti.

  Kun Elovena-tytön vielä ilmoittaa yhteistyökumppanille sosiaalitoimistoon, hänet saadaan pidettyä huumekoukussa ja pedo-ringissä mukana vuosikausia.
  – Mutta ikä on este. Vanha rakkaus ruostuu ja pitää saada tuoretta lihaa pöytään. Vuosikertaviini ei näihin pitoihin sovi.
  – Sitä paitsi kaurasta ei tule hyvää viiniä.

  Kotona useinkin vaimo tietää miehensä puuhasteluista, mutta julkisivun ylläpitäminen vaatii … ja tuleehan sitä rahaakin. Palkan päälle aina jostain «ilmestyy» toinen mokoma käteistä käytettäväksi hyvinvointipalveluihin, ja niitähän vaimo todella tarvitseekin. — Ja tiesihän hän jo naimisiin mennessä ottavansa poliisin miehekseen.
  – Kokonaan «ammatilleen» omistautunut poliisi tai kirkonmies valitsee mieluummin puolisokseen homon tai LGBT:n. Yhteistyökumppani, joka ei valita.

  Tehtävät vaativat ja kunnia edellyttää!

  Organisaation korkean tahon valta on niin suuri, että se pystyy tilaamaan lakeja, joilla suojellaan järjestöä. Poliitikoilla «on paineita»
  – alentaa seksin suojaikärajaa
  – vahvistaa poliisin «itsekriminalisointisuojaa»
  – sallia lapsiavioliitot
  – jne.

  Omertan laki.
  Muuten. — Sallinette, että näin lopuksi teen pienen syrjähypyn. — Saas nähdä kuinka kauan poliisirikosten toiminnan annetaan jatkua. Sivusto joko vesitetään «vakavampien seurausten välttämiseksi» tai sitten ylläpitäjä joutuu kuolettavaan onnettomuuteen.
  – Silloin kun toimitaan lain ulkopuolella ei rangaistuksiakaan lueta lakikirjasta
  – ja silloin tunnetaan vain yksi rangaistus: …

  1. Tuo «on vain yksi rangaistus: kuolema» -aihe on erinomaisesti käsitelty elokuvassa
   – The Postman
   – Yksinäinen vaeltaja ydinsodan jälkeisessä Amerikassa, jossa kaikki sosiaaliset rakenteet ovat romahtaneet.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*