Marco de Wit 5 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

Maanpetturuuteen syyllistynyt eduskunta ei pysty hengittämään kuunneltuaan kuinka Ano Turtiainen vaatii hallitusta vastaamaan kuka on vastuussa pienille lapsille tehtävistä sairaista ihmiskokeista, jotka on naamioitu ”koronarokotteiksi”.

Todellisuudessa piikit ovat äärimmäisen vaarallisia ja täysin testaamattomia rikollisia erikoismyrkkyjä, jotka voivat aiheuttaa valtavaa tuhoa Suomen väestössä. Eduskuntaa kuitenkin huolestuttaa enemmän Ano Turtiaisen sanavalinnat, kuin sairaat ihmiskokeet.

Kuten tohtori Edward Dutton on usein tuonut esille, täysin mielisairaat ja korruptoituneet maanpetturi-ihmiset ovat nousseet valtaan ja ovat alkaneet tuhoamaan Suomea ja Suomen väestöä.

 

 

Ano Turtiainen kyselytunnilla:

 

Eduskunnan kyselytunti 3.6.2021

Suullinen kysymys koronarokotetutkimuksista (Ano Turtiainen):

 

Arvoisa puhemies!

Tuoreen Lääkärilehden mukaan Suomi osallistuu tutkimukseen, jossa testataan koronarokotetta alle 12-vuotiaisiin lapsiin. Suomi on yksi kolmesta tutkimukseen osallistuvasta Euroopan maasta, ja siinä on mukana yli 4 600 lasta ja jopa alle 2-vuotiaita lapsia.

 

Suomessa ensimmäiset lapset saavat tutkimukseen liittyvän piikin aivan lähiaikoina. Kyseessä on täysin sairas ihmiskoe, jossa pieniä lapsia käytetään koe-eläiminä.

 

Kysyn terveysministeriltä: mitä mieltä te olette tästä, ja oletteko mielestänne vastuussa tuon kokeen seurauksista, ja jos ette ole, kuka mielestänne on?

 

Puhemies Anu Vehviläinen: Edustaja Turtiainen, minun täytyy sanoa, että teidän sanavalintanne, mitä tässä käytettiin, eivät ole aivan asiallisia.

 

[Aki Lindén: Mitään tutkimuksia ei saa tehdä ilman eettisen toimikunnan lupaa!]

 

Vastataanko täällä ministereitten puolelta? Vastaako joku täällä? Ministeri Kiuru ei ole paikalla. — Ministeri Pekonen lyhyesti, olkaa hyvä.

 

[Pekonen ilmoitti ministeri Kiurun vastaavan seuraavalla kyselytunnilla.]

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Ano Turtiainen kyselytunnilla: Miksi pikkulapsia käytetään koe-eläiminä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*