Free speech 5 kesäkuun, 2021

 

Marco ja Mari keskustelevat miksi poliisi on pimittänyt Kyllikki Saaren murhan.

 

Poliisi pimittää kirkkoherran murhanneen Kyllikki Saaren

 

Lisäksi keskustellaan miksi Hyvinkään poliisi aikanaan keskeytti joukkoraiskaajien etsimisen. Marco kirjoitti aiheesta jutun, josta syyttäjä vaati Marcolle tuomiota. Eli siis tästä jutusta:

 

Rikoskomisario Markku Lylykangas suojelee Hyvinkään joukkoraiskaajia?

 

Mari ja Marco kuuntelevat mitä Lylykangas sanoi tuomioistuimessa soittamalla nauhoituksia.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

4 thoughts on “Laittomat Uutiset: Kyllikki Saaren murha ja Hyvinkään joukkoraiskaus

  1. Monet poliisit pyörittävät mm. eliittien pedofiilirinkejä, asekauppaa, huumekauppaa, ihmiskauppaa jne. Nämä ovat niitä täysin normaaleja Naton länsiliittouman läntisiä arvoja. Tiedetään yleisesti, että poliisit nimenomaan pimittävät eliittipedofiilien, sekä matujen rikokset.

    Voin paljastaa kaikille poliisien salaiset operaatiot, eli maturyhmien ja monien terrotistiryhmien johtajat ovat poliisien vasikoita. Poliisit katsovat samalla vasikoidensa rikoksia läpi sormien. Monet poliisit ovat itse paljastaneet vasikoidensa henkilöllisyyksiä ja miten hommat oikeasti hoidetaan.

    Poliisit saavat yrittää tehdä vaikka ratsioita nyt kun heidän vasikkatoimintansa on paljastettu julkisesti. Saatte yrittää poliisissa tutkia, että ketkä poliisit ovat paljastaneet vasikoidenne henkilöllisyydet ja salaiset operaatiot, mutta tiedossa on.

  2. Kyllä tässä Suomen historiaa ja nykyistä poliittista toimintaa seuratessa huomaa hyvin kuinka poliisiin ei voi koskaan luottaa, kuten ei lääkäreihinkään. Et koskaan tiedä varmasti milloin he valehtelevat ja tekevät rikoksia. Oman kansan puolella poliisit eivät ole juuri koskaan olleet ja tällöinkin kyse on ollut korkeintaan lyhyestä ajasta historiassa. Suurimman osan ajasta poliisit ovat tehneet rikoksia ja suojelleet rahaeliittiä. Poliisit voivat olla varmoja siitä, että opetan lapseni hyvin poliisi ja viranomaiskriittisiksi ja tulen kyllä kertomaan kuinka poliisi valehtelee, tekee rikoksia ja heidän tärkein tehtävä on suojella rahaeliitin valtaa.

  3. Operaatio Gladio, mm. Sauli Niinistön rikosten suojelut, eliittipedofiilirinkien, huumekaupan, ihmiskaupan, terrorijärjestöjen jne. pyörittämiset vielä päälle. Poliisit ovat kaikkein pahimpia rikollisia. Lisäksi heillä on rajaton valta. Poliisi suojelee viimeiseen asti rahaeliitin valtaa, jolloin rahaeliitti suojelee myös poliiseja. Poliisit ovat pahimpia vihollisiamme.

  4. Poliisi toistuvasti todistaa miten ei missään nimessä, koskaan kannata luottaa poliisiin. He ovat vihollisiamme ja maanpettureita!

Comments are closed.