7 thoughts on “Päivän kuva

  1. depulaatio on ainoastaan HYVÄ ASIA! Itse ainakin inhoan massoja niin suuresti että ei mitään väliä! Jokainen ihminen tarvitsee luonnon varoja ja katsokaa jotain kiinaa, indonesiaa ym muita mitä vitun järkeä elää noissa maissa joissa luonto tuhottu täysin! Suomessakin saisi vähentää vähintään 3 miljoonaa ihmistä että luonnon varat riittäisivät! Toki öljy/maakaasu tulee venäjältä! Minä en ainakaan halua elää mailmassa missä luontoa ei ole enää jäljellä vaan aivokuollut zombie massa joka uskoo kuussa käyntii ja maapalloon photoshop kuviin ym ym! On hyvä että eliitti vähentää aivokuolutta paska massaa! Toki inhoan yli kaiken juutalais eliittiä, mutta tässä asiassa ovat oikeassa! Mutta asia mikä ärsyttää niin ************* pääosin valkoihoista kansaa joka on planeetan parasta moraalisesti ja keksinnöllisesti! Moni kuvittelee että aasialaiset olisivat edes jollain tasolla lähellä valkoihoista kansaaei lähelläkään!!!! Vaan juutalaiset ovat vieneet kaiken tegnologian ja tehtaat aasian mailhin saadakseen maximaalisen tuoton! HITLER oli asia voisi korjata kaiken mutta juutalainen aivopesu on liian syvällä JÄTEMASSASSA!

    1. Kansallissosialismi, kuten muutkin menestyksekkäät kansanliikkeet, oli mahdollista ”aivottomien massojen” ansiosta. Lampaat tarvitsevat hyviä paimenia johtajikseen, silloin tapahtuu hyviä ja kauniita asioita. Se sama porukka joka nyt haluaa tappaa väestöä on itse luonut ongelmia joista se massoja syyttää. Taustalla on vain satanistinen ihmisviha, ei mikään muu. On siis kolmen tai ehkä neljänlaisia ihmisiä. Lampaita, susia ja paimenkoiria (ja ehkä vuohia). Hyvien paimenten on tarkoitus suojella lampaita susilta ja johdattaa heitä hyvään suuntaa. Sitten on se vuohien lauma jota tässä ehkä nyt yritetään kultivoida.

      Näillä psykopaattijohtajilla on ollut kymmeniä vuosia johdattaa lampaat ja massat hyvään suuntaan, ottaa luontaishoidot ja vapaa energia käyttöön ja tuottaa laadukasta sisältöä valtavirtamendiaan, mutta ei. He ovat ihan tarkoituksella itse mädättäneet kulttuurit ja massojen hengen ja nyt sitten haluavat antaa sillen lopullisesti ruman lopun. Ei ole väärin uskoa auktoriteettia kun terveessä yhteiskunnassa auktoriteetit ovat luotettavia ja hyvää tarkoittavia. Näin on arjalaiset sivilisaatiot syntyneet. Ei ole normaalia olettaa ja uskoa, että johto haluaa tappaa alaisensa, mutta rahanvaihtajien päästyä johtoon massat eivät voi kuvitella sellaista pahuutta olevan olemassakaan ja se on tavallaan hyvä asia eikä lampaita pidä siitä syyllistää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*