3 thoughts on “Mustat lentokentällä. Osa 8

  1. Kyllä kaikki ihmisrodut ovat aivan samanlaisia. Kyllä kaikilla ihmisroduilla on sama älykkyysosamäärä. Itse asiassa mustat ovat paljon älykkäämpiä kuin korealaiset ja japanilaiset! Mutta vaikka kaikki ihmisrodut ja kansat ovat samanlaisia ja itse asiassa rotuja ja kansoja ei edes ole, paitsi juutalaiset, juutalaisilla on paljon korkeampi älykkyys kuin kaikilla muilla, vaikka mitään eroja ei siis ole ja mitään kansoja ja rotuja ei ole, paitsi siis juutalaiset. Tämä olikin täysin loogista tietoa!

    1. …ja juutalaiset ne vasta älykkäitä ovatkin. Jos meinaan suoritetaan ÄO-testi juutalaisten huippu-yliopistossa ja verrataan sitä muiden rotujen keskimääräiseen ÄO:än. Mutta eihän ne muuten pärjäisi jolleivat ne valehtelisi. Tosin, tämän testin tekijä sanoo tutkimuksensa lopussa että näitä tutkimustuloksia ei voida verrata normaaliväestön tuloksiin. Mutta legenda ”älykkäistä” juutalaisista ehti jo syntyä.

  2. Kyllä ovat mustat afrikkalaiset kovia tappelemaan. Ei pärjännyt valkoihoinen yhtään mukana. Urheilukisoissakin ja nyrkkeilyssä tämän näkee

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*