Marco de Wit 6 kesäkuun, 2021

 

1950-luvulla ja 1960-luvun alkupuoliskolla valkoiset olivat vielä vallassa ja California oli maailman rikkainta aluetta.

 

Ihmiset ja kadut olivat siistejä. Rikollisuutta ei juuri ollut ja lapsetkin saivat rauhassa leikkiä naapurustossa tarvitsematta pelätä narkkareita ja kidnappaajia.

 

 

Viimeistään Beach Boys teki Californian tytöt kuuluisiksi.

 

 

 

Sitten 60-luvun lopulla juutalaisten johtama kulttuurivallankumous alkoi ja valkoiset menettivät valtansa.

 

Nyt suvakit ovat vallassa.

 

 

7 thoughts on “Valkoisten Kaliforniasta suvakkien Kaliforniaksi

  1. Valkoiset tulevat vielä nousemaan ja rakentamaan valkoisen sivilisaation. Ja se tulee pysymään valkoisena, aitokristittynä sivilisaationa! Meitä ette kansanmurhaa ja hävitä! Kansanmurhaajat ja maanpetturit tullaan saamaan ankarille tuomioille! Vielä tällä hetkellä rikollisia naurattaa, mutta ei kauaa!

    1. USA, Ruotsi, Ranska, Saksa ja Britannia on jo mennyttä. Suomi seuraa perässä. Puolassa, Unkarissa ja Virossa valkoiset ovat jatkossakin enemmistö.

  2. Tuo ylin kuva kertoo kehityksen niin amerikassa kuin Suomessakin. Vielä -80 luvulla Suomessa nuorilla naisilla sivuprofiilissa rinnat olivat edempänä kuin muu vartalo. Nykyään kun katsoo, varsinkin hoikkia, niin poikkeuksetta maha on ulompana kuin rinnat. Ennen vanhaan nuorten naisten rinnat olivat myös ryhdikkäät ja väittäisin että isommat kuin nykyisin. Johtunee siitä että ennen juotiin punaista maitoa ja syötiin lihaa joka keräsi lasten tekoon sopivan rasvan ”oikeisiin paikkoihin”. Ja lihan proteiini auttoi vartaloa ja sen lihaksistoa kasvamaan tasaisesti. Nykynuorilla näkyy vastakakista kehitystä paljon. Johtunee urheilun puutteesta, energia/zero juomista ja hampurilaisista sekä erilaisista soija ja kasvisrasvoista. Myös ruoka on muuttunut pohjolan olosuhteiden vaatimasta välimeren ruokavalioksi. Jonka johdosta aivot huutavat koko ajan että ”nälkä”.

    No, tämä nyt on tätä aikaa. Mutta kuten sanonta kuuluu ”vanhassa vara parempi”. Silloin hedelmällisessä iässä olevat naiset olivat paljon suopeampiakin kuin naisväki nykyisin. Silloin ei järjestetty kohtauksia tai kymmenen vuoden päästä haastettu oikeuteen. Silloin oltiin onnellisia likipitäen jokaisesta kokemuksesta.

  3. Pienirintaiset naiset ovat keskimäärin parhaita avioliittokumppaneita! Pienirintaisia naisia pitää suosia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*