6 thoughts on “Päivän kuva

 1. https://yle.fi/uutiset/3-11968512

  Suomi lopettaa Afganistanin sodan vasta kun sionistinen miehittäjämme näin päätti. Tuloksena oli ainakin 2 kuollutta ja 15 haavoittuneita. Kuinka moni menetti mielenterveytensä, tappoi itsensä ja jäi huume ja alkoholikoukkuun? Suomi jatkaa kurditerroristien koulutusta Irakissa, sekä Naton liittouman sotia afrikassa? Vihollisemme amerikkalaiset tullaan vielä saamaan ulos Suomesta operaatioineen ja tukikohtineen, sekä tulemme vetämään kaikki joukkomme takaisin Suomeen.

 2. Marco tas ei pääse yhtään mihinkään, paitsi vankilaan.
  Ja kanavatkin tukitaan yksi toisensa perään. Ihmettelen, miksi tätä roskasivustoa ei ole saatu suljettua.

 3. Palvelin aikoinani vuoden rauhanturvaajana YK:n palkkalistoilla. Ei sitä silloin ajatellut enempää; olihan se aikamoinen seikkailu nuorukaiselle. Sittemmin olen toki kyseenalaistanut toiminnan mielekkyyttä.
  Minulle lähetettiin taannoin kriisinhallintaveteraanikortti jolla ei tee yhtään mitään. Sillä voi ainoastaan annostella nenäjauhoja viivoiksi jos nyt sellaista harrastaa.
  Lähetin siitä kyselyn silloiselle puolustusministeri Jussi Niinistölle jolle korttia ivasin. Ei tuo ryökäle vastannut.

 4. Ukrainan jalkapallojoukkue käyttää paitaa, jossa Ukrainan alueeksi on merkitty Donbass ja Krim.
  – UEFA approves Ukraine’s Euro 2020 uniform
  – Eikö Suomi voisi vastaavasti laittaa oman joukkueen paitaan Suur-Suomen kuvan. Turkki Ottomaanien valtakunnan, Saksa liittäisi Ukrainan alueeseensa (jos ei paidassa niin panssarein), …
  – Tarvitaan vain NATO-hyväksyntä ja asia on OK.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*