Marco de Wit 7 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vaalimainosten tuhoajia itse teossa.

 

Yksi asia on varma:

 

Poliisi ei tule ottamaan näitä rikollisia kiinni, vaikka henkilöllisyydet olisi varmasti helppo selvittää.

 

 

Lue lisää:

Vaaliterrori voimistuu. Vaalimainoksia tuhotaan yhä enemmän!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Video: Vaalimainosten tuhoajat

  1. Tämä lienee sitä koululuokkien oppilaiden alinta saastaa. Sitä joka ei tiedä mistään mitään ja joka ei osallistu opetukseen kuin mölyämällä. Ja jota nostetaan perseestä joka vuosi että pääsee luokaltaan toiselle. Älykkyys on jäänyt niin alhaiselle tasolle että ne ei edes ymmärrä sitä että mainoksen vandalisointi on rikos. Mutta eivät sitäkään että mainosta ei tarvitse repiä väkivalloin telineestä. Riittää kun sen nostaa yläkautta pois. Hitto mitä idiootteja. Tämä todistaa sen miksi Suomessa ei ole töitä henkilöille joiden ÄO on alle 80 pistettä.

  2. Eikö muualla Suomessa tajuta, että tuhoudutte jos annatte Helsingin mädättäjien johtaa maata? Tämä sakki pitää laittaa kuriin tarpeen tullen vaikka sisällissodalla. Koittakaa ensiksi erottaa Helsinki muusta suomesta muurilla omaksi kaupunkivaltiokseen ja katsokaa miten pärjäävät. Onko koko Suomi näin heikko, että antaa tämän roskaväen viedä itsensä tuhoon? Potkikaa myös maakuntien mädät johtajat vankilaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*