Marco de Wit 8 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vieraana uudelleen juristi Jaana Kavonius, OTK, YVTS. Jaana on vuoden 1985 ylioppilas huippu arvosanoin.

Tässä jaksossa aloitamme käymällä läpi MTV:n tuoreita 5.6.2021 Uutisia: ”Kuolleen naisen kotoa löytyi hyytäviä ääninauhoja ja ruumisarkku Lohjalla – hämärää kulttia johtanut perheenisä kidutti psyykkisesti”.

Kuuntele koko 2h 30min pitkä jakso Jaanan näkemyksistä mitä tämä kultti pitää sisällään, miksi tästä ei kenties olla uutisissa tästä ennen paljoa puhuttu, mitä Jaana on mieltä poliisin tutkimuksista ja miksi Jaanan tuottama todistusaineisto auttoi Varsinais-Suomen käräjäoikeuden antamassaan tuomiossa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Jaana Kavonius: Satanistit vallassa

  1. Suomessa on nykyisin täysin sairas kartelli ja monopolitalousjärjestelmä, jossa on myös mafiamaisia piirteitä. On käytännössä mahdotonta perustaa tervettä pk-yritystä, maatilaa tjsp. jolla elättää itsensä lisäksi oma perheensä. Kaiken maailman huijarit ja rikolliset kyllä saavat sikailla ihan vapaasti ja tehdä rahaa. Suomesta on tullut huijareiden ja rikollisten luvattu maa.

  2. No huh huh mikä tarina!!! Ihmeesti samoja poliisi – ja syyttäjä- / tuomarinimiä pyörii mitä kansallismielisten käräjäistunnoissa aikanaan…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*