3 thoughts on “Kroatia vs. Belgia

  1. Jalkapallo on kaikenlaisella ”ihmisoikeusaktivismilla” politisoitua kansainvälistä näytelmää ja länsimaiset niin maa kuin seurajoukkueetkin on miehitetty epämääräsillä kehitysmaalaisilla. Formuloissa on alettu myös meneen Bernien ajan jälkeen samaan Hamilton nokkamiehenä. Formuloissa myös fanitetaan prideä ja vastustettiin ”somehäirintää”.

  2. Yllätys, polvi-case oli leikattu pois videolyhenteeestä. Olisko ollut taas buuajia liikkeellä.

    Näillä polvi-caseilla vaan todistetaan mitkä kaikki ovat valtaapitävien hallussa. Niinkuin musiikki- ja taidepiireissä toisen silmän peittäminen. Sekä erilaiset napoleon-käsien piilottelutkin. Ja poliisienkin leijonan-tassut.

    Kaikki satanistien vallassa olevia rahasampoja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*