Marco de Wit 8 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisee musta teki sitä ja tätä videoita. (Kaupassa, lentokentällä, lentokoneessa, poliisiauton katolla, jne.)

 

Valtakunnansyyttäjäviraston syyttäjien mukaan nämä videot ovat laittomia, koska ne synnyttävät ”epäluuloja vähemmistöjä kohtaan”

 

Vihafaktoja ei voi sallia.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Musta iski jälleen

  1. ”Land of hope and glory”. Ilmeisesti tätäkin kaveri ärsytti joku. Ehkä se että se ei pysty tanssimaan tai steppaamaan. Vaikka onkin syönyt kaikkea kaurapuurosta lähtien.

    Mustille ei ole kehittynyt jalkapohjista aivoihin tiedonvälytystä joka sallisi esim. kävelyn/juoksun epävakaalla pinnalla. Siksi niitä on vähemmän jääkiekossa, pyöräilyssä, hiihdossa, pikaluistelussa jne… Siellä mistä ne ovat kotoisin, ei moista refleksiä tarvita. Niimpä evoluutio on sen poistanut. Sama arabeilla. Liukkaalla pystyssä pysyminen on vaikeaa.

    Toisaalta, lihasmassaa ne keräävät luonnostaan paljon enemmän kuin valkoiset. Siksi ne ovatkin luonteensa myötä erinomaisia sotilaita ja raakennusteollisuuden suorittavan työn väkeä.

    1. No, kuitenkin Maailman vahvimmat miehet ovat Pohjois-euroopasta. ’Valkoiseen rotuun’ lasketaan kuuluvaksi kaikki Välimeren alueen kukkakepitkin. Mustatko hyviä sotilaita? Kaikkea muuta. Heiltä puuttuu kurinalaisuus ja pitkäjännitteisyys. He myös elävät tunteen kautta, ei järjen. Emsimmäisen kunnon tykistökeskityksen jälkeen he yleensä pakenevat paikalta, kuten arabitkin. Sissisodan tapainen umpimähkään ammuskelu ja siviilien teloitus kyllä sujuu, kovan mölyn saattamana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*