Marco de Wit 8 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Saksassa on länsimaiden kovin sensuuri. Siitäkin huolimatta siellä saa kuitenkin vaalien aikaan puhua ja mainostaa vapaammin kuin Suomessa.

Ensimmäisessä mainoksessa vaaditaan islam-vapaita kouluja.

 

 

Tässä puolestaan NPD:n puheenjohtaja tarjoaa lisää kaasua.

 

 

 

 

Lue lisää:

Vaalimainosten sensurointi jatkuu

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Sallittuja ”suvaitsemattomia” mainoksia

  1. Katsokaapa noita vaalimainoksia, varsinkin AfD:n. Mutta miksei myös Udonkin. AfD:n mainoksissa ei ole mitään muuta korjattavaa kuin se että naisia olisi eri värikirjo. Blondi nyt ei ihan sovi Saksaan, mutta brunette ja punapää.

    En oikein tiedä missä maailmankolkassa suomaaliset mainostoimistot koulutetaan mutta me tarvitsisimme täytuuletuksen vanholliseen systeemiimme. Saksassa nuo sloganit luovat positiivisen imagon. Ne hymyilyttävät jolloin ihmisten on halppo samaistua niihin ja allekirjoittaa ne. Ei agressioilla kerätä ääniä, se on nähty kautta historian. Ja siihen pyrkii myös valtaapitävien valemedia: luomaan agressiota ja vastakkainasettelua. Jolloin jos siihen miinaan ajetaan, hävitään aina.

    Myös graafikkojen asettelu ja kuvien väritasapaino yhdessä kirkkauden kanssa on ihan omaa luokkaansa. Noita kuvia ei ole otettu kännykkäkameroilla. Ja niitä on ruodittu paljon ennenkuin ne on päästetty julkisuuteen. Suomalaisten graafikkojenkin kannattaisi käydä saksalainen koulu ja hylätä suomaaliset opit. Vain näin päästään esim. parantamaan vientiä.

    Mutta vaalimainoksiin: Selkey, yksinkertaisuus ja positiivisuus. Ne ovat ne asiat jotka kantavat ja jotka keräävät ääniä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*