Marco de Wit 8 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viime eduskuntavaaleissa alkoi vaalimainosten sensuroiminen. Persuja asia ei kuitenkaan kiinnostanut, koska sensuuri koski Marco de Witin suunnittelemia vaalimainoksia.

 

Nyt on sitten persujen vuoro.

 

 

 

 

Persut ovat nyt pöyristyneitä.

 

 

Olli Immonen ei ehkä tiedä, ettei burkanaisiakaan saa kritisoida.

31.5.2021 Pirkanmaan käräjäoikeus piti myös tätä vaalimainosta laittomana. (Marco valittaa hovioikeuteen.)

 

 

 

Samalla on myös hyvä muistaa, ettei ongelmana ole vain islamismin leviäminen, vaan ylipäätään suomalaisten ja varsinkin suomalaisten heteromiesten syrjiminen.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Vaalimainosten sensurointi jatkuu

  1. Persuja kiinnostavat vapaudet ja oikeudet vain siinä vaiheessa kun heidän vapauksia ja oikeuksia rajoitetaan. Kenenkään muiden vapaudet ja oikeudet eivät kiinnosta, vaikka persuilla on valtava varallisuus ja lakimiehiäkin. He voisivat helposti tukea muiden perusoikeuksia ja vapauksia, mutta eivät tee sitä.

    1. Persut ovat puolue, he ajavat puolueen asiaa ja etua ja intressejä, ei suomalaisten. Se on osa nomenklaturaa. Ja rikollisjärjestö, niinkuin muutkin puolueeet.

  2. Persut eivät isona puoluekoneistona pysty/osaa selvittää edes omien ehdokkaidensa rikostaustoja. Yksikin paikallinen pj selitti kuinka oli kysynyt poliisilta tietoja ja vasta myöhemmin kuullut että ne saakin oikeudesta.

  3. Tampereella persut kannatti kaupungin tilojen kieltämistä rasisteilta ja kohta sitten itkevät kun pykälää aletaankin käyttää heidän kokoontumisiin. Oulussakin Lokka on joutunut tekemään kaiken työn yksin kun persuista mihinkään. Kaiken huipuksi sielä vielä valtuustoryhmän pj loikkasi kokoomukseen.

  4. Kuten ylempänä nuo saksalaiset mainokset, älkää tehkö tällaisia jotka herättävät vihaa. Tehkää sellaisia jotka herättävät toivoa, iloa, naurua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*