Marco de Wit 9 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tämä video alkoi leviämään ympäri maailmaa pari päivää sitten.

 

Monet eivät kuitenkaan voineet uskoa, että kyseessä tosiaan oli ihka aito Amazonin työntekijä.

 

Nyt on asialle saatu varmuus. Kaiken kukkuraksi työntekijä oli osallistunut Amazonin ”tasa-arvokurssille”, jossa oltiin työntekijöille opetettu valkoisten edustavan kolonialistista ylivaltaa. Tämä varmasti alensi väkivallan kynnystä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Amazonilla iskevää palvelua

  1. olen havainnut että vanhemmat naiset osaavat olla v-mäisiä kielenkäyttönsä kanssa. Pissiksiä nuorina, kärttyisiä vanhoina. Niin se usein menee. Mitä lie sanonut niin ehkä ajattelee jatkossa toisenkin kerran ja voi olla jopa kohteliaskin.

    Mutta sitten firmaan nimeltä Amazon. Amazon teki viime vuonna EU-alueen asukkailla voitto, huom voittoa, 40 miljardia euroa. Eikä se maksanut niistä penniäkään veroa EU:lle, eikä yhdellekkään jäsenmaalle jonkun Luxemburgin pykälän mukaan. Se yksinkertaisesti kieltäytyi sanoen:”Me emme maksa”. Ja EU oli täysin munaton todetessaaan että:”No joo, te ette sitten vissiin jatkossakaan maksa” ja koitti vaientaa koko asian. Ja kerää nekin verot EU:n veronmaksajilta. Ja siksi Amazon pitää pistää boikottiin, sieltä ei saa ostaa mitään koska se maksattaa veronsa eu-kansalaisilla.

    Se että saa jotain halvemmalla ei aina tarkoita että se olisi kuluttajan kannalta kokonaistaloudelliseti halvempi. Kuten ne Caj-Göranin polkupyörän satulatkin englannista. Se ostos osoitti kaksi asiaa. Kaveri ei osaa laskea ja se on tuollakin tulotasolla natku.

    Samalla tavalla Suomessa toimivat ulkomaalaiset yritykset maksattavat veronsa suomalaisilla. IF, Skanska, NCC, Vattenfall, Telia, Elisa, Nordea, Danske, Rusta, Puuilo, … Kannattaa aina miettiä tukeeko ostoksillaan Suomea ja suomalaisia vai ulkomaalaisia pörssi/sijoitus yrityksiä. Sillä niden maksamatta jättämät verot jäävät aina veronmaksajien maksettaviksi.

  2. Juuri naiset ovat kannattaneet monikulttuurisuutta, feminismiä, suvakismia, kulttuurimarxismia jne. Yhteiskunta on juuri sellainen kuin naiset ovat itse halunneet. Naiset tietysti toteavat, että emme me tällaista halunneet. Kyllä halusitte ja nyt syötte halunne ja vaistojenne hedelmiä.

  3. Suuryritykset ja pankkiirit tullaan vielä saamaan tuomiolle kansanmurhan toteuttamisesta. Erilaiset ”valkoisen ylivallan” kurssit ovat yksi pieni osa valkoisten kansanmurhaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*