Marco de Wit 9 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Komisario Markku Lylykangas yhdessä valtakunnanviraston poliittisen syyttäjän Hannu Koistisen kanssa yrittää kostaa Laittomalle Lehdelle ja sen päätoimittajalle tämän kriittisen jutun julkaisun.

 

Rikoskomisario Markku Lylykangas suojelee Hyvinkään joukkoraiskaajia?

 

Kunnianloukkaussyyte jutun julkaisusta ympättiin muiden vastaavien syytteiden joukkoon, joilla yhdessä vaadittiin Marcolle vankeusrangaistusta.

 

Siis vaikka Lylykangas ei koskaan edes tehnyt rikosilmoitusta!

 

Lylykankaan ja Koistisen mielestä jutussa esitetty kritiikki oli kuitenkin niin vaarallista, että se uhkasi yhteiskuntarauhaa!

 

 

Mutta kas kummaa!

 

Tuomarit hylkäsivät syytteen!

 

Marco ja Mari keskustelevat asiasta ja soittavat käräjäoikeuden nauhoitetta, jossa Lylykangas selittää miksi oli etsinyt joukkoraiskaajia surkealla kuvan avulla. Miksi käyttää kuvaa, josta mahdollisia raiskaajia ei voi mitenkään tunnistaa?

 

Kuvassa linkki videoon

 

Varmuuskopio videosta löytyy Bitchutesta.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Rikoskomisario Markku Lylykangas Suomen epäpätevin joukkoraiskauksen tutkija?

  1. Mielestäni diktatuuri voisi toimia hyvin Suomessa ja Marcossa olisi kyllä aineksia diktaattoriksi! Erittäin brutaali sisällissota on tulossa ja sen jälkeen johtaja valitaan kansanäänestyksellä. Kansantuomioistuin tulee tuomitsemaan väärinajattelijat. Muistakaa tukea Marcoa! Viisikin euroa merkitsee erittäin paljon.

  2. Ano Turtiainen diktaattoriksi ja Marco Anon oikeaksi kädeksi pistämään Suomi kuntoon. Tuntuu, että Suomesta ei löydy kuin pari selkärankaista ihmistä jotka eivät ole heti alistumassa viranomaisille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*