Marco de Wit 10 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit joutui alla olevan jutun takia syytteeseen.

 

Komisario Saku Lehikoinen: Mari Kososta saa lyödä!

 

Ihme ja kumma. Tuomarit hylkäsivät syytteen!

 

Mari ja Marco keskustelevat asiasta. Marco jälleen kritisoi rikoskomisario Saku Lehikoista selkärangattomaksi pahoinpitelijöiden avustajaksi, yms., joten valtakunnansyyttäjän virasto nähtävästi nostaa jälleen uuden syytteen.

 

Video julkaistiin D-Livessä, mutta se pysyi siellä vain muutaman päivän. Tämän takia videon varmuuskopio on nyt Bitchutessa joka kuitenkin on välillä heikompilaatuinen. Tulevaisuudessa Laiton Lehti tulee luomaan oman videosysteemin.

 

 

Kuvassa linkki Bitchute-videoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Rikoskomisario Saku Lehikoinen: Maria saa lyödä. Osa II.

  1. Voi olla, että väkivaltainen anarkisti antoi jonkin palkkion/muun etuuden komisario Lehikoiselle ja hän rikosilmoituksen roskakoriin ja sen jälkeen ulisi poliisin alati kasvavasta ”resurssipulasta” ja ”maalituksesta”!!

  2. Äänestän naisia jotka kannattavat naisten äänioikeuden poistoa. Tämä oli valtava virhe suomalaisilta ja tulokset ovat olleet karmeita. Vika on myös heikoissa ja raukkamaisissa valkoisissa miehissä.

  3. Miesten täytyy pitää huoli siitä ettei feministinen huulipunahallitus vie miesten oikeuksia tasa-arvoon. humpassaan

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*