Marco de Wit 10 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Feminismi ja homotus on tunkeutunut viime aikoina jopa videopeleihin.

 

Vain yksi videopeli on säästynyt mädätykseltä: Warhammer 40K

 

Warhammer-elokuva

 

Siis näihin päiviin asti.

 

Nyt W40K on alkanut myös liittää juoniin feministisiä elementtejä, kuten muskelinaisia.

 

Vai yritetäänkö konservatiivit saada fanittamaan kaaosta? Sen joukoissa ei nimittäin vielä näy feminismiä ja pridetystä.

 

 

 

Konservatiivien kirjoittamisssa kirjoissa, kuten Sormusten Herrassa naisilla on suuri rooli viisaina kuningattarina, uhrautuvina äiteinä tai  maagisia voimia omaavina haltijoina, yms. Tämä ei kuitenkaan riitä feministeille, joiden mukaan naiset ja miehet ovat sotimisessakin tasa-arvoisia.

 

Todellisuudessa naiset eivät ole koskaan päässeet mihinkään etulinjojen erikoisjoukkoihin omilla kyvyillään, vaan ainoastaan erikoisoikeuksilla ja kiintiöillä. Niinpä videopeleissäkin pakkosyötetään muskelinaisia.

 

Seuraavaksi Warhammerissakin heilutetaan pride-lippua.

 

Ai et usko?

 

No, Halo-sotilaat tekevät jo niin.

 

 

Periaatteessa olisi tietysti mahdollista antaa pelaajien tai elokuvan katsojien itse valita hahmot. Näin sekä pridettäjät että konservatiivit saisivat haluamansa hahmot. Tämä ei kuitenkaan käy suvakeille, koska se olisi syrjivää. Niinpä feminismiä ja pridetystä tullaan vastaisuudessakin pakkosyöttämään yhä enenevissä määrin.

 

No, pridetys ei kovin kauaa jatku. Maailmantalous tulee romahtamaan, jolloin sisällissodat alkavat. Tulevaisuudessa on vain sotaa..

 

Onneksi on vielä W40K fanifilmit:

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Warhammer 40k mädätetty

  1. Ei kai kukaan oikeasti kuluta elämäänsä pelaamalla tällaisia pelejä? Sen sijaan että voisi liikkua, uida, kehittää itseään ja jos ei muuta keksi, niin vaikka harrastaa kiihkeää parisuhdetoimintaa.

    Ihmiset eivät tajua että jokainen pelattu päivä on pois elämstä eikä se tule koskaan enää takaisin. Se on myös pois aineenvaihdunnasta ja lihaksistosta jolloin vanhuuden vaivat alkavat varhaisemmin. Ensimmäisenä huomataan pitkät vessaja-ajat kun ei ole lihaksia esim. ulostaa.

    Elämä on valintoja täynnä. Oikea elämä on tuola ulkona, ei matkustelussa eikä peleissä.

  2. Irti Elämästä. En kestä tätä hullua klovnimaailmaa ilman täydellistä uppoutumista peleihin ja elokuviin. Syntymästä kuolemansairaana, siihen on hyvät pohjat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*