Marco de Wit 14 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kunnallisvaalit olivat pettymys lähes kaikille kansallismielisille.

 

Persut toki lisäsivät kannatustaan, mutta suurin osa tästä on harhaa, koska he saivat 2017 hallituksessa ollessaan valtavan vaalitappion.

 

Oikeasti persut siis palasivat suurinpiirtein vanhalle tasolleen lisäten kannatustaan vain pari prosenttia vuoteen 2013 verrattuna. Nyt saatu 14,6 % tulos on todellinen shokki, koska olisi luullut valtavan suvakkiaallon ja päivänselvän kulttuurisodan lisänneen persujen kannatusta paljon enemmän.

 

Vielä suurempi shokki oli sitoutumattomien aitokansallismielisten vaalitulos. Lähes jokainen menetti valtavasti ääniä vuoden 2017 vaalitulokseen verrattuna.

 

Mikä tämän selittää?

 

Yksinkertaista: Suomalaisten miesten laiskuus. Vaali-iltana Halla-aho aivan oikein totesikin, että kansallismielisten suurin uhka on sohva.

 

Vaaliaktiivisuus nimittäin romahti Suomen historian alhaisimmaksi eli vaivaiseen 55 prosenttiin. Varsinkin kansallismielisten ydinkannattajajoukko eli keski-ikäiset miehet eivät vaivautuneet uurnille. Tämä selvästi heikensi persujen nousua. Vielä enemmän alhainen äänestysaktiivisuus kuitenkin heikensi aitokansallismielisiä.

 

Siis yhtä upeaa poikkeusta lukuunottamatta: Suomen tunnetuin aitokansallismielinen eli kansanedustaja Ano Turtiainen jopa lisäsi omaa kannatustaan!

 

Jopa Yle joutui tämän myöntämään, vaikka yrittikin esittää Turtiaisen vaalivoiton mahdollisimman negatiivisessa valossa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Turtiaisen vaalivoitto on uskomaton monestakin syystä.

 

Ensinnäkin hän oli yksin omalla listallaan. Politiikan kaikkien lakien mukaan hänen äänimääränsä olisi pitänyt laskea hänen poistuttuaan suurpuolue persuista. Uskomattomasti kävikin päinvastoin!

 

Vielä uskomattomampaa oli, että Turtiaisen äänimäärä nousi, vaikka hän taisteli korona- ja rokotevaletta vastaan. Turtiainen ei sentään suoraan kieltänyt koronan olemassaoloa, mutta uskalsi kuitenkin kyseenalaistaa koko pandemian olemassaolon. Lisäksi hän suoraan sanoi rokotteiden olevan myrkkyä. Tämä oli todella rohkeaa.

 

Kukaan muu korona- ja rokoteskeptikko ei pystynyt lisäämään äänimääräänsä PAITSI Turtiainen.

 

Turtiainen uskalsi siis lähteä täysillä koko eduskuntaa ja valtamediaa vastaan, mutta siitä huolimatta hänen kannatuksensa on noussut!! Tämä on näkynyt sosiaalisessa mediassa ja nyt myös kunnallisvaaleissa.

 

Turtiainen selvästi kanavoi kansojen syvien rivien kiukkua poliisivaltioon ja rötösherroihin!

 

Turtiainen on kuin Tony Halme, mutta vieläkin parempi! Hän pystyisi tekemään sekä Halmeet että Hjallikset ja vielä paljon suuremmassa mittakaavassa varsinkin nyt kun lama on tulossa.

 

Vaalien toinen valopilkku oli nimittäin Nyt-puolueen menestys. Hjallis erosi kokoomuksesta, perusti uuden Nyt-puolueen, valittiin uudelleen kansanedustajaksi ja nyt hänen puolueensa sai puolentoista prosentin kannatuksen ja viitisenkymmentä kunnanvaltuutettua. Tämän kaiken Hjallis on tehnyt vain parissa vuodessa.

 

Turtiainen pystyy varmasti tekemään saman tempun ja paljon enemmänkin, koska lama on tulossa. Tällöin Turtiainen voisi puolueellaan saada murskavoiton. Varsinkin, jos hän johtaisi leikkauksia vastustavaa suurta pienpuolueiden ja sitoutumattomien vaaliliittoa. Näissäkin vaaleissa monet aitokansallismieliset ja sitoutumattomat olisivat nimittäin kaikesta huolimatta päässeet läpi, jos vain olisivat yhdistyneet vaaliliittoon!

 

Kaiken lisäksi laman kunnolla iskettyä persut tulevat menemään hallitukseen leikkaamaan. Tällöin tulee käymään kuten 2017 eli persut menettävät ääniä samalla, kun aitokansallismieliset ja sitoutumattomat saavat taas äänivyöryn. Jos Turtaisen johtama vaaliliitto ja puolue on silloin valmiina, niin siitä voi hyvin nopeasti tulla suurpuolue.

 

Turtiainen, jos kuka voisi tähän todellakin pystyä varsinkin, jos politiikan vanha konkari James Hirvisaari häntä siinä auttaa.

 

Toivotaan, että Turtiainen päättää pelastaa Suomen!

 

Lue lisää:

 

Avoin kirje: Ano Turtiaisella avaimet pelastaa Suomi!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Aitokansallismielinen vaalivoittaja Ano Turtiainen!

 1. Oululaiset ovat todella alhaisia ja oksettavia niljakkeita kun jättivät Lokan ulos valtuustosta, joka on tuonut päivänvaloon kuntakorruption, kehitysmaalaisten raiskausringit ja tehnyt kaikkensa heidän eteen niin tämä on oululaisten säälittävien luusereiden kiitos. Nämä äänestävät mielummin vain jotakin persuja, jotka ei sano eikä tee mitään.

 2. Siis kansallismielisten laiskuus ratkaisi, suurin osa teidän true kannattajista on alkoholisoituneita ja syrjäytyneitä työttömiä luusereita. jotka ei jaksa muuta kuin seurata tätä paskajulkaisua.

  1. Eivätköhän ne alkoholisoituneet työttömät narkkipaskat, ja rikolliset mielisairaat kehitysvammaiset löydy lähinnä ns. vihervasemmiston kannattajakunnasta.

  2. Oululaiset eivät pettäneet. Vilpillinen vaalijärjestelmä petti.

   Lokka ja Wiik ovat liian merkittävä vastavoima ja heidät päätettiin poistaa.

 3. Laajamittainen vaalivilppi on selviö vaikka siitä kukaan ei uskalla puhua mitään.
  Poikkeuksena Persujen Vantaan nuorisoehdokas Milad Dehghan (Slim Mill) joka valittiin valtuustoon. Hän on hyvin tunnettu henkilö asuinalueellaan Myyrmäessä, JuuTuupivideoitaan on katsottu miljoonia kertoja ja LEVELI- ohjelmia katsotaan parhaimmillaan n. 50 000 x.
  Kuitenkin hän sai Myyrmäen alueelta vain 2 ääntä vaikka kertoi äänestäneensä itseään kuten myös sukulaisensa.
  Tässä Myyrmäen alueen sosialistiset vaalivirkailijat menivät vihassaan liian pitkälle.

 4. Kihniössä on jo unohdettu tai ei välitetä että viimeksi kun persut oli siellä johdossa niin perustivat kuntaan vastaanottokeskuksen.

 5. Minä en tule äänestämään koskaan yhtään kansallismielistä ehdokasta. Sen sijaan annan ääneni aina isänmaallisille. Tai kansallissosialisteille.

  Koko tämä sana ”kansallismielinen” on niin oksettava koska se ei tarkoita mitään. Minkän ”kansan” ja minkä ”mielinen”? Sehän voi olla vaikka Amerikan BLM-mielinen. Silloin sekin on kansallismielinen.

  Eipä ollut omassa vaalipiirissä ketään jota äänestää. Ja petturi-Persuja en koskaan äänestä. Silloin ”jytkyn-vuonna” niillä olisi ollut mahdollisuus ottaa talousministerin salkku ja vaikuttaa asioihin. Mutta sammakko-soini halusi pääministerin salkun (sillä ääni/paikka-määrällä) ja oma ego tuhosi puolueen. Josta tuli opposition räksyttävä sylikoira ilman että sillä oli mitään vaikutusta mihinkään. Ja siitä paikasta ne ovat pitäneet kiinni siitä lähtien. Rahaa tulee mutta vastuuta ei ole ja aina voi haukkua muita.

 6. Nukkuvat valtaan! – 002

  Tässä tasa-arvoinen tapa miten laskea äänet, että korkea äänestysprosentti olisi valtaan hakeutuvien etu sekä puolue- että ehdokastasolla. Eduskuntavaalit:

  Ennen ehdokaspaikkojen jakoa, jokaisen puolueen äänimäärään lisätään kaikkien nukkuvien äänet. Nyt kukaan ei voi valittaa, äänestysprosentin pienuutta, saihan se itselleen kaikkien nukkuvien äänet.

  Perinteinen malli:

  – Äänestysprosentti 50
  – Äänestäjiä 100

  – Puolue A sai 5 ääntä — kannatusprosentti 10
  – Puolue B sai 25 ääntä — kannatusprosentti 50
  – Puolue C sai 20 ääntä — kannatusprosentti 40

  Perinteisen tavan mukaan 200 paikkaa jaetaan jokseenkin prosenttien suhteessa

  – Puolue A saa 20 paikkaa — kannatusprosentti 10
  – Puolue B saa 100 paikkaa — kannatusprosentti 50
  – Puolue C saa 80 paikkaa — kannatusprosentti 40

  Nukkuvien malli:

  Mutta kun nukkuvien äänet lasketaan jokaisen eduksi muuttuu tilanne tällaiseksi:

  – Puolue A saa 5 + 50 laskennallista ääntä — yhteensä 55
  – Puolue B saa 25 + 50 laskennallista ääntä — yhteensä 75
  – Puolue C saa 20 + 50 laskennallista ääntä — yhteensä 70

  Paikat jaetaan laskennallisten äänten suhteessa. 55 – 75 – 70 = 27,5% – 37,5% – 35,0%

  – Puolue A saa 55 paikkaa — kannatusprosentti 10
  – Puolue B saa 75 paikkaa — kannatusprosentti 50
  – Puolue C saa 70 paikkaa — kannatusprosentti 40

  Tasa-arvoista. Eikö vain!

  Tarkoitus ei ole edistää kenenkään agendaa vaan todistaa tällä yksinkertaisella laskuesimerkillä, että on olemassa muitakin tapoja kohdentaa nukkuvien äänet kuin vaalivalvojaisissa valittaminen ja osaansa tyytyminen.

 7. Nukkuvat valtaan! – 001

  Jälleen kerran lähes jokainen puolue kertoi, että heidän kannatuksensa oli huomattavasti suurempi mutta äänestäjät vain eivät tulleet uurnille. Pitääkö sitten äänten laskemisen kaavaa muuttaa, että nukkuvatkin huomioidaan?

  Tässä yksi malli.

  1) Eduskuntaan valitaan niin monta ehdokasta kuin mitä äänestysprosentti näyttää:
  – Jos äänestysprosentti on 55, eduskuntaan valitaan 110 edustajaa.

  Tällä tavalla nukkuvien äänet tulevat huomioiduksi eduskunnan kokoonpanossa.

  2) Jokainen täydet 21’000 fyysistä ääntä (1/200 osa äänioikeutettujen määrästä) oikeuttaa yhteen eduskuntapaikkaan.

  Tällä tavalla vähemmistöt ja pienpuolueet saavat heille kuuluvat paikat eduskunnassa.

  (Lopuksi «jakojäännös» annetaan suurimmalle puolueelle.)

  3) Myös vaalipiirijako voidaan säilyttää.
  – Jos puolue saa yhden paikan, niin minkä vaalipiirin ehdokas valitaan: Se jonka äänimäärällä on suurin kannatusprosentti oman vaalipiirin sisällä.
  – Näin valintaan vaikuttaa myös ehdokkaan «laatu» eikä vain äänimäärä.

  Tämä malli suosii maakuntia ja on vastavoima vallan keskittymiselle Helsinkiin.

  Tarkoitus ei ole edistää kenenkään agendaa vaan todistaa tällä yksinkertaisella laskuesimerkillä, että on olemassa muitakin tapoja kohdentaa nukkuvien äänet kuin vaalivalvojaisissa valittaminen ja osaansa tyytyminen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*