Marco de Wit 14 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Näitäkin tarvitaan.

 

Ehkä myös Valo-appia.

 

Pastorific:

Mitä nettideittikokemuksia sulla on? Hyviä tai jäätäviä? Tällä videolla pari jännää kokemusta. :) Video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Kotisataman Valo-appin kehittäjien kanssa.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Kristittyjen deittiskene

 1. Muistan kuinka naperoina lauloimme:
  – Kuka onpi opettanut uskovaiset naimaan,
  luulevatko löytävänsä vitun päältä taivaan?
  Sävel:… Reppu ja Reissumies…

 2. Miksi pitää käyttää kaikenmaailman sovellutuksia kun ihmiset on ihan oikeasti olemassa? Poikkeuksetta se oman elämän kumppani löytyy lähempää kuin uskoiskaan. Joko samasta kylästä tai harrastuspiireistä tai sukulaisten kanssa käydyistä juhlista. Ei sitä tarvitse mennä merta edemmäs kalaan. EI.

  Hyvä avausrepliikki on ”Tehdäänkö lapsia?”. Jos toinen pakenee niin se ei sitten ollut sopiva kumppani.

 3. Pastorificin videotuotannosta selviää millainen tyyppi kyseessä. Yksi video on otsikolla ”ISÄNMAALLISUUS ON VÄÄRIN”. Tuntuisi äijä olevan todella sitä mieltä, selvästi antifa -tartunnan saanut. Ei taida paljoa tietää ihmiskunnan historiasta, puhumattakaan siitä miksi ihmiset ovat erilaisia…

 4. Oikeat kunnon uskolliset, huolehtivat ja rakastavat naiset löytyvät kirkoista ja rukouspiireistä. Älkää turhaan tuhlatko kallista aikaanne huonoihin ja turhamaisiin pahoihin naisiin. Tulette löytämään todella hyviä naisia kristityistä piireistä jos vain rohkaistutte ja haette aitoja uskovaisia kristittyjä naisia kristinuskon piiristä! Näille naisille raha ja omaisuus eivät ole tärkeimpiä, vaikka luonnollisesti mieheltä vaaditaan aina elatuskykyä ja halua tehdä paljon lapsia, sekä viettää perhe-elämää.

  Voitte miehet olla varmoja, että löydätte hyviä kristittyjä uskovaisia naisia, jotka ovat aivan eri planeetalta kuin erilaiset Tinder ja baarinaiset. Oikeat naiset löytyvät kun miehet suostuvat palvelemaan Jumalaa ja tuovat hyvin voimakkaasti esille aitoa vanhoilliskristillisyyttä uskovaisille naisille, sekä sitoutuvat voimakkaasti Raamatun aitokristittyihin oppeihin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*