Marco de Wit 15 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Nykyään feministien mielestä naisia ja tyttöjä ”voimaannuttaa” kiroilu, haistattelu ja lutkamaiset käytöstavat.

 

Varsinkin seksuaaliset afrikkalaisperäiset tanssit ovat kuulemma vapauttavia.

 

Ne vapauttavat sekä patriarkaalisesta seksuaalimoraalista että valkoisesta ylivallasta.

 

Onko twerkkaus demonien palvontaa?

 

Niinpä feministit opettavat yhä nuorempia tyttöjä seksuaalisiin tansseihin.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Pikkutyttöjä ”voimaannuttava” twerkkaus

  1. Hyi saatana… Mitä helvettiä? Satanistit tullaan pistämään leireille ja kauas lapsista! Näpit irti lapsista satanistit!

  2. Katsokaa miten suvakit ovat tytön ympärillä innoissaan kun tämä tanssii ”seksuaalisesti” ja tyttöä hyväksikäytetään. Varsinkin naiset ovat jostain syystä innoissaan! Miksi naiset ovat lähteneet hyväksikäyttämään lapsia? Mikä heihin on mennyt?

    1. Varmaan samasta syystä kuin ympärileikkauksessakin. Se on nimenomaan naiset jotka pitää huolen että tytöt ympärileikataan.

  3. Katsokaa näitä kuvottavia naisia jotka ovat innoissaan pikkutytön hyväksikäytöstä ja seksualisoimisesta. Täysin kuvottavia naisia. Miten naiset voivat käyttäytyä näin lapsia kohtaan?

  4. Monien naisten mukaan ei ole hyvää eikä huonoa seksuaalimoraalia, rumaa tai kaunista jne. Naisten itsensä kannattaa olla huolestuneita, sillä rumat naiset väittävät, ettei ole mitään kauniita naisia, hyvää seksuaalimoraalia ja nyt myös lapset ovat suvakkien mukaan seksuaalisesti samalla tasolla kaikkien muiden kanssa ja, että lapsetkin voivat antaa pedofiileille suostumuksensa hyväksikäyttöönsä. Naiset toimivat omia ja omien lastensa evolutiivisia etuj

  5. Erityisesti naisten kannattaisi olla huolestuneita, sillä feminismi ja suvakismi ovat rumien naisten ja miesten ideologioita. Feministit ja suvakit väittävät, että ei ole mitään rumia ja kauniita, hyvää tai pahaa, totuutta tai valhetta, sekä myös lapset seksualisoidaan hyväksikäytettäväksi. Miksi niin moni nainen on kuitenkin suvakki? Eivätkö he ajattele ollenkaan itse?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*