Marco de Wit 15 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Naurettavaa. Helsingin poliisi jahtasi panssarimersulla alakouluikäistä.

 

Miksikö?

 

Pikkupoika oli leikkinyt inkkaria ja länkkäriä!

 

Luultavasti tämä täysin viaton leikki oli järkyttänyt jotain suvakkiämmää, joka sitten oli soittanut poliisille.

 

 

Ensinnäkin poliisi ei mitenkään yrittänyt ensin selvittää oliko kyse edes aikuisesta ihmisestä. Sen sijaan poliisi lähti liikkeelle raskaimmalla mahdolliselle kalustolla eli käyttämällä myös terroritilanteisiin suunniteltuja panssarimersuja.

 

Selittääköhän liipasinherkkyyttä poliisin hyvät keikka- ja ylityöliksat?

 

Ehkä näiden sotakoneiden käyttölle ei oikeasti ole normaalia tarvetta, joten niitä käytetään liian innokkaasti.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Toiseksi poliisi ei antanut asian olla, kun tajusi kyseessä olevan vain pikkupoikien normaali leikki.

 

Poliisi kehtasi syyllistää pikkupoikaa ja hänen vanhempiaan!

 

Vai onko inkkarit- ja länkkärit leikki Helsingin suvakkipoliiseille liian toksista ja rasistista?

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Poliisi jahtasi panssarimersulla viatonta pikkupoikaa

 1. Tämä on jatkossa ihan normaalia. = Tämä nyt vain on uusi normaali. Tähän nyt vain pitää tottua.
  …Voit olla varma, että aina tulee seuraava ja seuraava uusi normaali. Tämä on vain tapa aivopestä ja totuttaa ihmiset tiukempaan poliisivaltioon, monikulttuurisuuteen, suvakismiin jne. Tämä ei tule koskaan loppumaan, vaan pahenee ja pahenee. Koronahysteria on tälle jatkumoa.

  Ensin demonisoitiin aseiden omistamista ja aseharrastuksia, ampuma-harrastusta ja metsästämistä, sekä alettiin sionistien ja maanpetturien toimesta riisua suomalaisia aseista. Nyt ollaan niin pitkällä, että kun suomalaisia on riisuttu aseista ja alistettu, pelkkä luonnollinen käyttäytyminen ja aseleikit halutaan tukahduttaa lapsien keskuudessa. Suomalaiset pojat ja miehet halutaan kastroida henkisesti.

  Älkää unohtako, että hyvin monet poliisit ja opettajat ovat nykyisin mielisairaita ja pahoja ihmisiä. Poliisit ovat tietyn poliittisen ideologian kannattajia, heidät valitaan poliittisin perustein ja heitä johdetaan poliittisesti!

 2. Eikö ihmiset erota edes pientä alakouluikäistä lasta aikuisesta vai onko kyseessä ollut jokin uhkaavan oloinen muslimilapsi, jotka voisi nykypäivänä olla vaikka isiksen kouluttama sotilas?

 3. Se että Suomessa on avoimet rajat ja kuka tahansa, mistä tahansa päästetään maahan ei ole peruste kieltää ainakaan suomalaisilta aseleikkejä. Tämä on malliesimerkki myös siitä miten globalistit ensin pitävät rajat auki ja sitten käyttävät joko itse järjestämiään terrorioperaatioita (kyllä, valtiot hallitsevat terroristit ja mafiajärjestöjä ja tekevät omiakin kansalaisiaan vastaan terrori-iskuja) tai massamaahanmuuton oireita viedäkseen kansalaisilta aseet ja oikeudet. Naton liittouma itse kyllä jakelee aseita kenelle tahansa, islamisteille ja jihadisteille jne, mutta samaan aikaan riisuvat valkoisia aseista ja kastroivat heidät henkisesti!

 4. Poliisit ovat säälittäviä nynnyjä, nillittäjiä ja maanpettureita. Älä koskaan luota poliisiin! He ovat tuhoamassa omaa valkoista kansaansa ja ovat puolensa valinneet.

 5. Eli siis… jatkossa kannetaan splättäri pyssyjä selässä joka paikassa jotta ihmiset tottuvat niihin. Silloin kun niistä tulee normaaaleja asioita niin ihmiset tottuvat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*