8 thoughts on “Huomenna Suomi on vihreä

 1. Kauhea vihreä dystopia, joka on kuitenkin tulossa. Naisten unelmamaailma. Tämän takia naisia ei pidä koskaan päästääkään äänestämään, sillä historiallisesti naisten päästessä valtaan tulos on ollut tätä tasoa. Myös raukkamaisten miesten pitää rohkaistua.

  1. > naisia ei pidä koskaan päästääkään äänestämään

   Jos naiset osaisivat hallita yhteiskuntia paremmin kuin miehet olisivat naisten hallitsemat yhteiskunnat vallitseva ilmiö tässä hetkessä. — Onhan takana kymmenientuhansien vuosien sosiaalinen kehitys.
   – Siinä vaan on käynyt niin, että naisten hallitsemat yhteiskunnat ovat yksinkertaisesti romahtaneet ja hävinneet historian poliittiselta kartalta.

   Silloin kun nainen ei saanut äänestää, ei se tarkoittanut, että naisen valta valtiollisissa asioissa olisi ollut vähäisempi kuin nyt. Mies edusti vaimoaan.
   – Silloinen hallintomalli oli edustuksellinen demokratia.

   Silloin miehellä oli myös vastuu vaimostaan ja koko perheestä, jonka parasta hän ajoi osallistumalla yhteiskunnallisiin rientoihin.
   – Kun perheet olivat vielä rakenteeltaankin melko homogeenisia, oli siitä seurauksena, että perheen etu oli koko yhteiskunnan etu.

   Kun naiselle annettiin äänioikeus, oli seurauksena että samalla vastuu perheen tulevaisuudesta siirtyi perheen sisältä jonnekin ulkopuolelle,
   – järjestelmälle, joka itse säätämänsä lain nojalla ei ole vastuussa päätöksistään saatikka teoistaan.

  2. Vaikka olenkin nainen, en koskaan voisi äänestää vihreitä, vasemmistoliittoa tai demareita. Miksi minulta pitäisi evätä äänioikeus, mutta joku mies saisi äänestää kun se mies voi äänestää niitä helkutin vihreitä, vassareita tai demareita. Ja ihan ilman miehiä oman äänestyspäätöksen aina olen tehnyt.

   1. Suurin osa suvakkeja äänestävistä on ylivoimaisesti naisia. Koko suvakkiliike on ylivoimaisesti naisten liike, jota tosin johtavat miespuoliset pankkiirit ja liikemiehet. Miesten äänestäessä suvakismi ei yksinkertaisesti voisi edelleenkään olla mahdollinen. Suvakismi saa voimansa täysin naisista.

    Se, että sinä mahdollisesti osaat ajatella jokseenkin järkevästi, ainakin välillä, ei tarkoita että naisilla pitäisi olla äänioikeus. Miehet kantavat joka tapauksessa vastuun tekemisistä, oli sitten päättäjänä naiset ja miehet. Eivät naiset esimerkiksi joudu sotimaan tekojensa takia, kyllä ne ovat miehet jotka sinne joutuvat. Ymmärrätkö nyt miksi miesten pitää olla ne jotka tekevät sekä päätökset, että kantavat vastuun yhteiskunnassa?

   2. Naisten äänioikeus oli historian pahimpia virheitä, joista maksetaan nyt valtava hinta. Se tullaan lopulta perumaan ja tulee palaamaan miesten patriarkaatiin. Vai luulevatko naiset, että kun miehet korjaavat lopulta sotkut, naiset saisivat edelleen mädättää? Eivät tulevaisuuden miehet anna naisten enää sekaantua politiikkaan ja vaarantaa suomalaisten olemassaoloa.

    1. Luulevatko miehet vielä saavansa naisilta enää koskaan pillua, jos vievät naisilta äänioikeuden. Niin munan puutteessa ei kukaan nainen ole, että nykyaikana jättäisi vaihtamatta sovinistin dildoon. Vai laillistatteko saman tien raiskauksenkin? No paljastuupa sitten meille naisille mitä satanistiporukkaa miehet on, tuskin Jeesus moista hyväksyisi eli kristinuskoa vastaan todellisuudessa olette. Rupusakkia.

  3. Huvittavaa kun sama tyyppi kommentoi tässä keskustelussa eri nimimerkeillä, välillä nimetön, välillä Timo H ja sitten Autistinen Japanilainen. Jos pitää esittää eri kirjoittajaa, kannattaa varmistaa että kirjoitustyyli ei paljasta samaksi tyypiksi.

 2. Jos naiset olisi luotu päättämään tai olisivat edes yhtä hyviä kuin miehet, nykyisin olisi naisten johtamia kulttuureja ja yhteiskuntia. Niitä ei kuitenkaan ole. Ei yhtään, missään. Miksikö? Koska joka ikinen niistä on tuhottu, joka ikinen! Huomaatko mitä Suomelle tapahtuu nyt kun naiset saivat äänioikeuden? Huomaatko mitä kaikkialla muualla on tapahtunut?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*