Marco de Wit 16 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Mikseivät feministit vain voi hyväksyä lihavuutta? Jos joku haluaa olla lihava, niin olkoon. Mutta miksi pitää pakottaa toiset ihailemaan läskiä?

 

Tai miksi syyttää laskifoobikkoja rasisteiksi, kuten alla oleva nainen tekee.

 

Homer näyttää hänelle järkevämmän suhtautumistavan läskiin: Läski Pride!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Läski-pride

  1. Elämänhistorian eroilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten naisen keho kerryttää rasvavarastoja. Impulssien hallintakyvyllä ja pitkäjänteisyydellä ei ole mitään tekemistä resurssien tuhlailun, seksin harrastamisen, estottomuuden, syömisen ja ruokavalintojen kanssa, sekä väkivaltaisuuden kanssa. Kaikki rodut ovat aivan samanlaisia. Uskokaa nyt! Mustat ovat aivan samanlaisia kuin japanilaiset ja eskimot!

  2. Hei, olen hintti! Miten voisin taistella steretypioita vastaan? Miten voisin näyttää ihmisille että me homotkin olemme normaaleja ihmisiä, joilla on tunteet? Nyt keksin! Menen puolialasti kadulle pervoilemaan keskellä päivää pikkulasten ja viattomien ihmisten eteen. Näkevätpähän, perkele, etten ole mikään perverssi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*