Marco de Wit 16 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tämä kuva perustuu tositapahtumiin.

 

Se perustuu myös evoluutiopsykologiaan, koska suurimman osan ajasta ihminen on ollut keräilijä-metsästäjä. Naiset ovat enemmän keskittyneet keräilyyn ja miehet metsästämiseen.

 

Naisilla on siis enemmän taipumuksia ruokien tutkimiseen ja keräämiseen kaupasta, kun taas miehelle se ei käy ihan niin luonnostaan ja saattaa jopa aiheuttaa ahdistusta.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Päivän kuva: Evoluutio

 1. https://youtu.be/NWHedf01JEQ

  Venäläinen nainen: Miksi mies elättää naisen? ”Long time ago man go hunt the mammoth. Man bring back the mammoth. Woman cook the mammoth and make food out of mammoth.”

  Ottakaa suomalaiset naiset mallia perinteisistä naisista. Suomalaiset naiset saavat syyttää vain itseään siitä, että hyvin moni nainen tulee jäämään lapsettomaksi ja kukaan ei tule auttamaan ja elättämään teitä. Olette olleet äärimmäisen kylmiä ja ylimielisiä naisia, mutta se kostautuu teille itsellenne. Tulette jäämään täysin tyhjän päälle. Ei kukaan tule auttamaan feministisiä ja kylmiä suomalaisia naisia.

  1. Ihan Suomen historiassakin suomalainen nainen on arvostettu ahkeruudesta ja työteliäisyydestä. Aiemmassa maaseutuyhteiskunnassakin nainen teki fyysisiä töitä, eikä keskittynyt passiivisena lakkaamaan kynsiään. Enkä itse ainakaan ryhdy pelkän koristeen rooliin. Tässäkin porukassa on sellaisia miehiä, joille kaikki muu on uhkaavaa ja feminististä.

 2. liity MANTYEMAEN PRESSAKAMPPANJAAN, VAIN 100E KUUKAUS..PÄÄSET NAUTTIMAAN EDUISTA JA PUSSIN PASKAA NIMIKOITUA, JOLLA ON VAPAAMUURARIEN SIUNAUS JOTA JOKA KUUKAUSI SYÖTYÄSI SAAT JÄSENYYDEN KOEJÄSENYYDEN KAUTTA… MIKKO PRESSAKS TAKAA VAALITYÖNTEKIJÄLLE MYS DIPLOMAATTSEN IMMUNITEETIN JA VALTAA LOISTOA KUN VALITAAN PRESSAKS

 3. Niin! Kyllä MIEHET saavat aina naisen, sellaisesta naiset oikeasti unelmoi.
  Mutta kun nimetön kyhjöttää vuokrakasarmissaan, ja on ollut viimeksi töissä 90 luvulla, niin täytyyhän sinun ymmärtää miksi naiset ei ole kiinnostuneita sinusta. Voit edelleen hoitaa ”miehiset” tarpeesi kerran kuukaudessa rivakoilla ranneliikkeillä.

 4. Nimettömän kirjoitusajat todistaa, että hän on Marco, katsokaapa vastausjärjestystä ja kellonaikoja ? Kannattaisiko nukkua välillä, voisi paremmin pysyä järjissään.

 5. Tämän artikkelin kuva kertoo myös siitä millaiseksi kirjoituskieli muuttuu seuraavan sadan vuoden aikana. Se on nähtävissä jo nyt kännykän ja modernin tietokoneen työpöydällä:

  Lentävät kuvakkeet
  tulevat korvaamaan kirjaimet ja kirjoitetun kielen. Toki perinteinen kirjoittaminen ei tule häviämään, mutta se jää vain virkaeliitin käyttöön, sitä ei ole tarkoituskaan opettaa tavalliselle kansalle. He saattaisivat pian ymmärtää mistä «demokraattisessa» hallintomallissa on kyse.
  – Ne jotka ymmärtävät kupletin juonen ostetaan hyvällä virkapalkalla eliittiin ja näin kansalle ei jää ketään, joka puolustaisi sitä.
  – Kansan tehtäväksi jää vain vaatia «lisää työtä ja uurastusta». — Ja sehän sopii eliitille.

  Lentävät kuvakkeet
  ovat yleismaailmallinen tapa kommunikoida kaikkien kansojen kesken. Jokainen osaa sormella tökätä «McDonalds hampurilaisen» kuvaketta tarkoittaessaan ruokaa ja oikeastaan mitään muuta ei tarvitsekaan oppia 18 vuotta kestävän indoktrinaatio-koulutuksen aikana, joka alkaa jo synnytyslaitokselta, kun vauva rekisteröidään järjestelmän osaksi rokottamalla häneen kastimerkki, jota ei enää elämänsä aikana saa pois kehostaan.

  Kasti-yhteiskunta
  tarvitsee myös kansankielen taitajia. Tulkkeja, eräänlaisen keskiluokan, jotka osaavat kääntää hallitsijan kirjoituksia kansan kielelle, kuvakkeiksi. Niinpä syntyy eräänlaisten tyyliteltyjen kuvakkeiden kirjaimisto, joka sitten on keskiluokan käytössä.
  – Kansa tökkii sormella iPadin näyttöä.
  – Keskiluokka on korvannut kuvakkeet «sivistyneillä» kirijoitus-kuvakkeilla.
  – Yläluokka kommunikoi keskenään kansalle täysin vieraalla kielellä: kirjaimilla.

  Kuvakkeilla kirjoittaminen
  vaatii tietenkin tyyliteltyjen kuvake-kirjaimistojen kehittämisen ja sellainen ei onnistu yhdessä sadassa vuodessa. Niinpä kaikkein ylin hallitseva luokka ottaa käyttöönsä
  – Kiinan kirjoitusmerkit ja sitä myötä
  – Kiinan kielen.

 6. Neljän miljardin vesipullo.
  – https://www.theguardian.com/football/2021/jun/16/cristiano-ronaldo-snubs-coca-cola-billions-wiped-off-drink-giants-market-value
  – Coca Colan markkina-arvo putosi 4 miljardia, kun Cristiano Ronaldo poisti sponsorina olevan Coca Colan pullot sivuun ja valitsi veden.
  – Tämä symbolisoi sitä, että olemme astuneet veden vuosisadalle: juomakelpoinen vesi tulee vähenemään merkittävästi globaalilla tasolla.

 7. Valko-Venäjällä on käytössä alueellinen maanpuolustus.
  – Decision to set up territorial defense forces in Belarus hailed as effective
  – Miten alueellinen maanpuolustus toimii digiuhkien ja värivallankumousten uhatessa?
  – Digimaailmassa ei ole fyysisiä rajoja, joten fyysisten alueiden puolustaminen on voimavarojen hukkaamista.
  – Digimaailmassa kuitenkin on omat rajansa,
  – infomaailmassa myös eivätkä nuo rajat ole yhteneväiset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*