Marco de Wit 16 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Aitokansallismielisillä on sama ongelma kuin suvakeilla: Vieraantuminen todellisuudesta.

 

Aitokansallismieliset eivät ole vieläkään ymmärtäneet yhtä ehdotonta faktaa: Vaaleissa on mahdotonta saada kunnolla ääniä ilman puolueita ja varsinkin puolueiden vaaliliittoja.

 

Yksinkertainen tosiasia vain on, että oli ehdokas sitten kuinka hyvä ja arvostettu tahansa, niin juuri kukaan ei äänestä pienpuolueiden ehdokkaita puhumattakaan yksinäisistä valitsijayhdistysten ehdokkaista.

 

Ehdokkaiden asettaminen tärkeysjärjestykseen muuttaisi tilanteen, mutta juuri siksi suuret puolueet eivät suostu nykyistä järjetöntä vaalitapaa muuttamaan. Asiasta kannattaa itkeä, muttei pidä elää utopiassa, vaan ymmärtää nykyvaalijärjestelmän faktat.

 

Myöskään vaalivilpistä ei kannata liikaa itkeä. Vaalivilppiä varmasti oli joillain alueilla, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että kovin harva aitokansallismielisiä tukeva myös äänestää heitä. Kysyppä joltain aitokansallismieliseltä ketä hän äänesti, niin huomaat itse.

 

Ihmiset oikeasti uskovat, että jos he äänestävät pienpuoluetta tai valitsijayhdistystä, niin heidän ääni menee muka hukkaan. Tämä on se perusongelma eikä sille mitään voi. Suomessa ei yksinkertaisesti ole tuki- ja kiitos-äänien traditiota. Päinvastoin kuin monet muut kansat, niin suomalaiset eivät juuri koskaan palkitse ns. totuuden torvia ja vallan vahtikoiria, JOS epäilevät äänensä menevän ”hukkaan”.

 

Ainoa keino päästä läpi valtuustoon tai eduskuntaan on siis kuulua suureen puolueeseen tai sitten VAALILIITTOON.

 

 

Kunnallisvaaleissa aitokansallismieliset toimivat jälleen itsetuhoisesti. Heillä ei ollut TAASKAAN vaaliliittoja. Niinpä tuloksetkin olivat sen näköisiä.

 

Mutta miten saadaan vaaliliitto aikaiseksi? Helppoa. Tarvitaan vain kaksi asiaa:

 

 1. Paljon pienpuolueita
 2. Yhteistyöhalua

 

Ensin siis tarvitaan paljon pienpuolueita. Niinpä jokaisen aitokansallismielisen kannattaa tukea uusia pienpuolueita, kuten Sinimustia. Nyt voit täyttää hyvin helposti kannattajakortin sähköisesti vain menemällä heidän sivuilleen.

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

Mutta pienpuolueet ovat lähes hyödyttömiä, jos ne eivät pysty luomaan keskenään vaaliliittoja. Tarvitaan siis myös yhteistyöhalua. Olisivatko pienpuolueet vihdoin oppineet kantapään kautta elämän tosiasiat?

 

Tosin vaaliliittokaan ei takaa mitään suurta vaalivoittoa. Tarvitaan vielä kaksi lisäasiaa:

 

3. Hyvät teesit

4. Uskottavuus

 

Teesit ovat aitokansallismielisillä jo luonnostaan eli suomalaisten edun turvaaminen. Tosin iskulauseetkin pitää kuitenkin olla kunnossa, jotta ne herättelevät ihmisiä.

 

Suurin ongelma on kuitenkin uskottavuus. Äänestäjät eivät halua ”hukata” ääntään, joten heidän pitää uskoa, että vaaliliitolla on oikeat mahdollisuudet saada joku läpi. Niinpä vaaliliittoa pitää johtaa joku uskottava poliitikko, joka mieluiten on JO kansanedustajana.

 

Onneksi yksi tällainen aitokansallismielinen poliitikko ja kansanedustaja on olemassa: Ano Turtiainen.

 

Hän voisi perustaa oman puolueen ja sitten johtaa/koordinoida suurta vaaliliittoa.

 

Tämä voisi oikeasti toimia, koska Anoa kaikki kunnioittavat. Lisäksi kaikki tajuavat, että kansanedustajana Ano voisi johtaa/koordinoida vaaliliittoa eduskunnasta käsin ja näin saada vaaliliitolle niin paljon julkisuutta, että se otetaan äänestäjien toimesta vakavasti.

 

Toivotaan, että Ano pelastaa aitokansallismieliset!

 

Avoin kirje: Ano Turtiaisella avaimet pelastaa Suomi!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Pelastaako Ano Turtiainen aitokansallismieliset? Tue myös KAIKKIA uusia puolueita, kuten Sinimustia!

 1. Ano Turtiainen pitää saada diktaattoriksi ja vaaliliittoon Marcon SKE:n kanssa. Suomessa ei ole kuin muutama oikea mies. Muut ovat raukkamaisia nynnyjä ja pelkureita.

  1. Aivan, Marco pitää saada Anon oikeaksi kädeksi sen viheliään Hirvisaaren tilalle! Erittäin ankarat tuomiot tullaan myös jakamaan kansantuomioistuimessa vääräuskoisille satanistimutanttininjoille.

 2. Oulussa asylin äänimäärä vain tippui vaikka todistetusti heidät voi saada läpi. Äänestäjät yksinkertasesti hylkäsivät heidät! Turussa Olavi Mäenpää pysyi vuosikaudet valtuustossa kerran sinne päästyään käytännössä yksin ja ilman puoluetta ja hänkin oli änkyrä muttei mikään aitokansallismielinen kuitenkaan. Oululaiset ainakim ovat yksinkertaisesti säälittäviä raukkoja.

  1. Kaaoatulle SKE tuli kaikkien aikojen noloin tulos, kuten on nynnytkin!

   Etkö jo palaisi Marco kunnolla johtamaan joukkoja, sinua kaivataan etulinjassa!!!

 3. Kaikille se ei ole tietysti mahdollista, mutta helpoiten itsensä saisi vaaleissa sisään yrittämällä saada itsensä kaikin keinoin persujen listoille ja kun listat on lyöty lukkoon niin antaa mennä täysillä tai ainakin viimeistään mahdollisesti valituksi tulonsa jälkeen kuten nyt Ano on tehnyt. Pitäisi alkaa heti luomaan omaa agendaa ja ryhmää, jotta seuraavissa vaaleissa se olisi jo niin merkittävä, tunnettu ja niin iso ettet olisi enää riippuvainen isoista. Näin Harkimo on toiminut.

 4. Eduskuntaan pääsee vain maanpetturit – Turtiainen kuuluu virhemarginaaliin.

  Äänestäminen on turhaa, se on selvä juttu.

 5. Juvalla Ano Turtiainen sai
  – 2,44783306581 %
  annetuista äänistä.

  Itse arvelisin, että puolueen ehdokkaana hän olisi saanut enemmän ääniä. Joka tapauksessa oli todella hyvä asia, että Anon kannatusprosentti villinä ehdokkaana tuli mitattua todellisissa olosuhteissa.

 6. Ainoa tapa vapauttaa Suomen kansa poliisivaltiosta on kansallismielisten laillinen vallankumous. Suomalaisia pidetään panttivankeina omassa maassaan, kunnes suomalaiset vain kuihtuvat ja katoavat olemasta. Jotain pitää tehdä ja nopeasti. Amerikkalais-brittiläinen vihollisemme pitää saada ulos maasta ja Suomi täysin itsenäiseksi, vapaaksi ja puolueettomaksi.

  Esi-isämme tekivät valtavan virheen kun eivät jatkaneet vastarintaa amerikkalaisia, brittejä ja kommunisteja vastaan. Suomalaisten huonot geenit ovat vihdoin tuhoamassa suomalaiset ja suomalaiset ovat maksamassa kovan hinnan esi-isiensä haluttomuudesta puhdistaa heikkoa ja huonoa ainesta väestöstä.

 7. Ei suomalaisista miehistä ole yleisellä tasolla mihinkään. Pelkkiä raukkamaisia pelkureita ja luusereita. Juovat vain sohvan pohjalla kaljaa, valittavat ja tottelevat auktoriteetteja. Suomalaiset haluavat olla orjia ja alistua, joten antaa heidän olla orjia.

 8. Uskokaa jo että väkivalta Turtiainen on menneen talven lumia, kuten Toni Halmeet ja muut klovnit joiden takia tulitte housuihinne männä vuosina.

 9. Isis-teroristikin on kansallismielinen. Se on vain ääri-islamisti-mielinen.

  Missä ovat kaikki isänmaalliset suomaaliset? Eikö niitä enää ole?

 10. Suomalaiset voittavat vielä maanpetturit ja Israelin Mossadin pedofiiliagentit. Kansallismieliset tulevat julkaisemaan vielä videot suomalaisista virkamiehistä, poliitikoista, lääkäreistä ja tiedemiehistä jotka ovat raiskanneet tiedustelupalvelujen ja rahaeliitin alaikäisiä seksiorjia, sekä jotka ovat pettäneet vaimojaan. Kaikki videot teistä maanpettureista tullaan kyllä julkaisemaan vallankumouksen jälkeen. Voitte olla siitä varmoja. Kannattaa pitää vauhtia sen poliisivaltionne kanssa. Tulette tarvitsemaan sitä.

 11. Myös 5G-teknologiaa tullaan vielä käsittelemään erittäin rikollisena ihmiskokeena ja kansanmurhana. Rikollisia ovat myös ihmiset jotka ovat olleet rakentamassa 5-verkkoa, jolla on säteilytetty ihmisiä. Rakentajat eivät voi väittää etteivät ole tienneet toimintansa olleen rikollista. On päivänselvää, että teidän rakentamanne rikollinen verkko säteilyttää ihmisiä, varsinkin lapsia ja naisia.

  Suomalaisille ei kerrota 5G-säteilyn todellisia vaaroja ja heidät pakotetaan säteilytettäväksi. Kyseessä on siis selvästi rikollinen ihmiskoe. Annettavat tuomiot eivät tule olemaan mitään pieniä tuomioita.

 12. Siinähän tämä onelman ydin onkin. Pienpuolueissa on johtopaikoilla aina niin narsistisia henkilöitä että ne eivät uskalla tehdä mitään yhteistyötä muiden kanssa. Pelkäävät että mitäs jos se toinen puoli saakin enemmän ääniä ja sitten ei enää itse olekkaan vallan kahvassa. Tämä ongelma on ollut jo -70 luvun alusta lähtien. Siksi jokainen pienryhmäkin tamppaa umpihankea itselleen.

  Jos kaikki pienpuolueet tekisivät vaaliliiton, niin siitä tulisi Suomen suurin puolue.

 13. ”Suomalaisille ei kerrota 5G-säteilyn todellisia vaaroja ja heidät pakotetaan säteilytettäväksi. ”
  Lääkäri Sharon Goldberg todistaa 5G:n saatanallisista haitoista senaatille.
  https://www.bitchute.com/video/GE9ex4klpPYq/
  Telia tyrkytti 5G pirunsarvea taloyhtiööni. Meikäläinen ruuvasi kalle-kustaan hetkeksi kiinni, vaivautui yhtiökokoukseen ja kertoi miksi 5G on hevonpaskaa, miksi asuntojen arvot uhkaavat pudota jos pirullinen 5G antenni väsätään katolle ja huomautin myös Telian rikollisesta historiasta mm. mihin katosivat Soneran rahat puhumattakaan heidän Turkin sotkuistaan.
  Telia veti vesiperän, lällällää Telia!

  https://www.bitchute.com/video/GE9ex4klpPYq/

 14. Uskon, että esim. Anon uusi puolue ja Kristallipuolue löytäisivät yhteisen sävelen helposti, kun yhteiseksi tavoitteeksi otettaisiin Suomen koronalinjan muuttaminen. Kristallipuolue nousi jo suurimmaksi pienpuolueeksi ja Anon puolueen avulla läpi saatettaisiin saada yksittäisiä edustajia vaaleissa. Toivottavasti tätä vaaliliittoa ei jätetä käyttämättä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*