Marco de Wit 16 kesäkuun, 2021

 

 

Valtion tarkistusviraston pitäisi pitää valtion kustannukset kurissa. Sen pääjohtaja Tytti Yli-viikari näyttää kuitenkin tehneen kaikkea muuta.

 

Yli-viikaroiva Megamix

 

 

Nyt on käynyt Yli-viikarin käyttäneen valtion rahoja myös matkusteluun. Ja peräti 50 000 euroa vuodessa!

 

Onko hänellä joku yksityinen suihkukone vai miten tuollaiset kustannukset saa aikaiseksi??

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Yliviikarointi kiihtyy!

 1. Tämä on jotain korkeampaa astrofysiikkaa. Todellisuudessa Suomen hallinto on läpeensä umpi, läpimätä. Samoin myös poliisit ovat umoikorruptoituneita ja politisoituneita. Suomalaiset kuitenkin luottavat auktoriteetteihin, sillä kyllä herrat tietävät, kyllä herrat tietävät. Luottakaa herroihin, kyllä herrat tietävät. Pitää totella ja seurata käskyjä. Kyllä herrat tietävät.

 2. Saa nähdä ottavatko puoluemafiosot Yli-Viikarin suojelukseensa.
  – Joko tämä Viikari pidetään virassa väkisin tai
  – seuraaja on vieläkin korruptoituneempi.

  Sellaista vaihtoehtoa ei voida missään tapauksessa sallia, että virkaan tulisi rehellinen ja ammattitaitoinen henkilö, koska kansa pitää säästää
  – järkytyksiltä ja
  – paskan hajulta.

 3. Ei Suomen läpikorruptoitunut hallinto tietenkään halua tutkia ja puhdistaa korruptiota, koska kaikkien sormet ovat likaiset ja jos asioita lähdetään tutkimaan, niin myös itselle tulee ankaria tuomioita.

 4. Ja kun pääkaupunkilaiset aina mankuu että ne joutuu maksamaan muulle maalle tukiaisia, niin tänää on Helsingin bussiliikenne Oy hakeutui yrityssaneeraukseen, eli käytännössä hakeutui konkurrsiin. Velkaa on vaivaiset 44,2 miljoonaa euroa. Tällä summalla veronmaksajat ovat tukeneeet pääkaupunkiseutulaisten bussiliikenteen halvempia lippuja. Tässä taas nähdään miten muu Suomi kustantaa pääkaupunkilaisten turhia hankkeita. Kuten sitä Hämeenkadun polkupyörä baanaa.

 5. Sääret on vielä ajamatta tyttelillä kansan piikkiin. Nyt suuret viisaat pähkäilevät millä saadaan pöytä putsattua joko erotetaan vai siirretääkö toiseen palkintovirkaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*