Marco de Wit 17 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ano Turtiainen ilmaisi eduskuntapuheessaan jälleen huolensa myrkkypiikeistä ja muistutti eduskunnalla olevan verta käsissään. Tämä sai kansanedustajat sekoamaan persuista kommareihin. Välillä Anon mikrofoni jopa suljettiin. Välillä taas kommarit aukaisivat oman mikkinsä. Tai ota sitten selvää mitä tapahtui. Täysi kaaos!

 

Jos Suomessa olisi vapaa lehdistö, niin se kertoisi tästä, mutta todennäköisesti valtamedia vaikenee tästäkin.

 

 

16.6.2021 Puheenvuoro

– Ano Turtiainen SOTE:sta keskustelua Arvoisa puhemies!

 

Soten piti säästää miljardeja. Sen piti helpottaa ihmisten pääsyä hoitoon. Sen piti tarjota valinnanvapautta ja parantaa hyvinvointiamme. Tällä esityksellä se ei tee mitään näistä. Tällä esityksellä heikennämme terveydenhuoltoamme, otamme kunnilta pois heidän tehtävänsä tarjota asukkailleen terveydenhuolto ja aiheutamme samalla kansallisen terveyskatastrofin ja avaamme avoimen piikin kustannusten nousulle sekä uudelle maakuntaverolle.

 

Arvoisa puhemies! Tässä on kyseessä palvelurakenneuudistus. Esityksessä ei kuitenkaan ole huomioitu lainkaan kaikkein isointa asiaa, ja sen tähden haluan sanoa muutaman sanan siitä. Tarkoitan, että Suomessa muhii karmean koronapolitiikan ja ehdollisilla markkinointiluvilla injektoitujen koronamyrkkyjen terveyskatastrofi, jonka seurauksena vielä kaikki muukin kuin sote menee kokonaan uusiksi.

Arvoisat kollegat, tässä sote-esityksessä ei ole otettu huomioon kansakuntaamme uhkaavaa äärimmäisen vakavaa ihmiskoetta, sen tuloksia ja vastuita. Kuka vastaa, kuka hoitaa, ja miten hoitaa, ja missä hoitaa?

Niin, ja kuka maksaa?

 

[Sari Sarkomaa: Valtio maksaa!]

 

Tiedoksi koko Suomen kansalle:

Euroopassa on EMAn, Euroopan lääkeviraston, mukaan 1 354 336 ihmistä, jotka kärsivät koronapiikkien sivuvaikutuksista. Piikkeihin kuolleita on 5.6.2021 mennessä 13 867.

 

[Kim Berg: Kuinka monta koronaan?]

 

On arvioitu, että vain 1—10 prosentissa tapauksista haittailmoitus laaditaan. Tämä tarkoittaisi, että haittavaikutuksista kärsii yli 10 miljoonaa ihmistä Euroopassa ja kuolleita olisi jo yli 100 000.

Hyvät yrittäjät, rehtorit, lääkärit ja johtajat, te olette vastuussa, kun lääkeyhtiöiden ihmiskokeista kärsivät kansalaiset alkavat hakemaan korvauksia, jos te olette olleet painostamassa tai ohjeistamassa kansalaisia ottamaan näitä kokeellisia piikkejä.

 

[Puhemies koputtaa] Toinen varapuhemies Juho Eerola: Nyt, edustaja Turtiainen, hyvinvointialueisiin.

 

Koko ajan tässä kerron siitä. Tämä liittyy siihen. Nyt te myös tiedätte, että koronainjektioiden haitat ylittävät hyödyt. Yksikään koronainjektioita tarjoava yhtiö ei ole missään vastuussa, koska kyseessä on koe, johon ihmiset osallistuvat vapaaehtoisesti.

 

[Eduskunnasta: Mites sote?]

 

On ymmärrettävää, että te ette ole vastustaneet, koska tekin olette olleet harhaanjohdettuja,

 

[Aki Lindénin välihuuto] mutta nyt viimeistään tiedätte vastuunne.

 

[Puhemies koputtaa] Toinen varapuhemies Juho Eerola: Ja nyt viimeistään hyvinvointialueisiin.

 

Vetoan myös jokaiseen kansalaiseen, ihan jokaiseen: informoikaa itseänne, älkää osallistuko tähän ihmiskokeeseen enää.

 

[Välihuutoja vasemmalta]

 

Meillä on jo kaikki näyttö osallisten tuomitsemiseksi ja kokeen keskeyttämiseksi. Perinteinen rokotteen määritelmä on sellainen, jossa ihmiseen ruiskutetaan heikennettyä tai tapettua virusta,

 

[Välihuutoja vasemmalta — Puhemies koputtaa]

 

joka aiheuttaa immuunipuolustuksen heräämisen kyseistä virusta kohtaan. Nämä kokeelliset koronainjektiot eivät ole sellaisia. Ne ovat tappavaa ja vammauttavaa myrkkyä, joka tuhoaa immuunipuolustuksen.

 

Toinen varapuhemies Juho Eerola: Edustaja Turtiainen, voisitteko mennä tähän valiokunnan mietinnön käsittelyyn?

 

Ihan koko ajan olen siinä. Miettikää itse, miksi kaikki professorit, Nobel-palkittu virologi ja ongelmia esiin nostavat lääkärit, toimittajat, sen sivuvaikutusten uhrit sensuroidaan täysin keskusteluista, niin kuin täälläkin yritetään sensuroida sitä.

Tämän pitäisi olla herätyskello kaikille, puhumattakaan siitä, että juuri nämä mRNA-rokotteet kehittänyt Bob Malone on huolissaan siitä, mitä muut nyt tekevät hänen työllään. Hyvät kansalaiset, koronainjektio on Suomen valtion myöntämän vastuuvapauden vuoksi täysin riskitön bisnes itse lääkeyhtiöille.

 

[Merja Kyllösen välihuuto]

 

THL:stä, STM:stä, sote-henkilökunnasta, mediasta ja eduskunnasta on valitettavasti tullut kokeellisen lääketeollisuuden aivopesemä markkinointikoneisto. Viime viikon puheessani kerroin teille, että Suomessa oli sillä hetkellä kuollut 78 ihmistä koronarokotteisiin, päivää myöhemmin luku oli 85, ja vakavia haittailmoituksia on nyt 1 426.

Ilmoitusten kokonaismäärä on 2 464, ja 3 950 ilmoitusta odottaa käsittelyä. Arvoisat kollegat, teillä on nyt lisää verta käsissänne. Pyydän, lopetetaan tämä…

 

[Puhujan mikrofoni sulkeutuu]

 

Tämä maa tarvitsee nyt yhdistymistä ja jälleenrakentamista. Sotekin on suunniteltava kokonaan uusiksi. Emme voi hyväksyä ehdotusta, jonka rahoituksesta ei ole edes tietoa. Tässä sotessa suurin häviäjä on kansalainen.

Hyvät kollegat, tämä talo on tietoisesti harhaanjohtanut kansalaisia, ja se aiheuttaa kansalaisille valtavaa terveydellistä kärsimystä. Ministeri Kiuru ja hyvä hallitus, koska te kannatte vastuunne ja eroatte?

Ja nyt, kun USA:n koronatsaarin Anthony Faucin sähköpostit ovat paljastaneet hänet täydeksi huijariksi ja valehtelijaksi. Kysyn myös, koska tämän talon oppositio alkaa myös kantamaan vastuutaan tässä asiassa.

— Kiitos.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “VIDEO: Mikki mykistettiin! Eduskunta persuista kommareihin sensuroi Turtiaisen puhetta!

 1. Anolle pitää järjestää tukimiekkareita. Koko Eduskunta on täysin mätä ja parin sadan kansanedustajan joukossa on vain yksi, vain yksi lahjomaton ja selkärankainen mies, Ano Turtiainen.

  Vaikka lääkeyhtiöt ovat keskenään poliitikkojen ja virkamiesten kanssa järjestäneet vastuuvapauspykälät, kansalaiset voivat silti saattaa heidät ankarien tuomioiden eteen ja vastuuseen. Ei rikosta voi välttää tekemällä sopimuksia hallinnon kanssa. Lääkeyhtiöt ja lääkärit, sekä virkamiehet ja poliitikot tullaan saamaan tuomiolle.

 2. Juho Eerola -yksi niljakkaista maanpettureista. Myynyt persettään globalisteille jo yli vuosikymmenen ajan!

  Hyi saatana!

  Ano tyhjensi pajatson jälleen kerran -tämä on se puhe joka tullaan kaivamaan esille kun rotat yrittävät pakoon uppoavasta laivasta.

  Persut perkele!!!

 3. Olisihan se ihme jos tälläistä sekoilijaa ja väärän informaation levittäjää ei hiljennettäisi. Pitäisi poistaa salista, tai antaa puhekielto. Sekaisinhan te olette salaliittoteorioittenne kanssa poloiset luuserit.

 4. Ano, Tuukka Kuru, Marco ja muut aitokansallismieliset ovat loistavasti paljastaneet minkälaisia maanpettureita kansallismielisiä esiintyy. Ei heitä kiinnosta oman valkoisen suomalaisen kansan edut ja selviytyminen. Heitä kiinnostaa vain oma napa, muut kansat ja rodut.

  1. Tällä sivustolla on huomattu että aitokansallismielisyys on naisten äänioikeuden vastustamista. Toivottavasti Ano ei ole niin tyhmä että mokoman rupusakin kanssa yhteistyötä tekisi. Kumma kun esim. jonkun narkkiukkelin ääni vihreille tai vassareille on ihan ok kun se on kuitenkin mies joka äänestää, mutta nainen ei saisi äänestää edes kansallismielistä.

 5. Niin.. Anon pitäisiä puhua sotesta, mutta jauhaa paskaa eri aiheesta. Teidän vapahtajanne ei ymmärrä että maailmassa on säännöt joiden mukaan tulee pelata. Sitten kun johtaa omissa bileissä sirkusta, jonka yleisönä on kaltaisenne pellet niin saa jauhaa mistä hakuaa.

  1. Suvakkien oma tärkein sääntöhän on, että tarkoitus pyhittää keinot. Saa käyttää niin likaisia keinoja kuin ikinä keksii, kunhan se edistää omia sairaita päämääriä.

 6. Vai opn maailmassa ”säännöt”; no niitä kierretään: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen pitäisi sitten asiat tutkia; jo sekin lahjottiin toimivallattomaksi Suomessa : tokentube Kimmo Leino puhuu ; archive.today/kimmoleaks.fi .

  Katso virkamafia.fi / elvytyskusetus

  Kaikella mittapuulla eduskunta on rikollisjärjestö … Iltalehti 19.2.2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä” … siis lainsäädäntö tehdään lahjonnan mukaan .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*