Marco de Wit 17 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomessa on varmasti maailman röyhkeimmät virkamiehet.

 

Missään muualla maailmassa ehkä Pohjois-Koreaa lukuunottamatta virkamiehet eivät pidä itseään yli-ihmisinä, joilla on totaalinen valta.

 

(Itse asiassa Pohjois-Koreassakin viranomaiset ovat usein vaatimattomampia, koska pelkäävät skandaaleja, joista diktaattori voi likvidoida heidät.)

 

Vain Suomessa on viranomaisilla totaaliset suojatyöpaikat, joista ei voi saada potkuja. Ei vaikka mitä korruptiota paljastuisi.

 

Muualla maailmassa virkamiehet eroavat herkästi, jos epäilläänkin korruptiosta. Suomessa virkamies kuitenkin istuu kuin tatti eikä taatusti lähde mihinkään.

 

Tai jos lähtee, niin sitten palkkiovirkaan!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Yli-viikarointi kiihtyy. Osa 4

  1. Todella kuvottavaa toimintaa. Suomessa poliitikot ja virkamiehet ovat ylimielisiä paakiaisia juuri sen takia, että kansalaiset uskovat sokeasti auktoriteetteja ja tottelevat heti auktoriteetteja. ”Kyllä herra. Kyllä herra. Kyllä herrat tietävät. Herrat tietävät. Kyllä herra. Anna anteeksi herra. Toivottavasti en loukannut tunteitasi herra. Anteeksi että suutuin herra. Anna anteeksi. Ethän ole vihainen herra. Minä olen nöyrä orjasi. Kyllä herra.”.

    Vika on suomalaisten omissa huonoissa geeneissä, ei virkamiehistä ja poliitikoissa. Muissa maissa kansalaiset lähtevät herkästi kaduille ja historiallisesti päitäkin on leikattu. Muualla maailmassa ymmärretään, että poliisi ja valtio ovat pahimmat vihollisesi.

  2. Pohjois-Korean lisäksi Kiinassa sentään pienempiä virkamiehiä pistetään tuomiolle, mutta ei Suomessa. Suomessa virkamies ja poliitikko ovat koskemattomia pyhimyksiä, joita ei voi koskaan potkia pellolle, joilla on rajaton valta ja oikeudet. Tätä tapahtuu vain Suomessa, ainakin kehittyneistä maista.

  3. Ministeri jos jää kiinni väärinkäytöksistä Suomessa niin hän siirtyy joko toiseksi ministeriksi, puhemieheksi tai jonkun ison valiokunnan johtoon. Röyhkeimmät taas jäävät istumaan kuin tatti penkilleen ja ovat ehdolla myöhemmin presidentiksi. Virkamiehet taas monesti siirtyvät johonkin toiseen huippujohtajan virkaan. Suomi on todellakin yksi pahimpia viranomaisrikollisuuden ja korruption pesäkkeitä. Ruotsikin näyttää vieressä hyvin puhtoselta yhteiskunnalta ja siellä lait suojelee jopa PVL:n kaltasen oppositioliikkeen oikeutta olla olemassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*