Marco de Wit 18 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismieliset ovat shokissa.

 

He ovat aina tienneet, että Helsingin poliisi on vasemmistolaisten ja jopa Antifa-terroristien puolella kansallismielisiä vastaan.

 

Kansallismieliset eivät kuitenkaan voineet kuvitellakaan, että poliisi kieltää ja väkivalloin purkaa kansallismielisiä puisto-, tori- yms. mielenosoitusleirejä, mutta sallii Elokapina-terroristien leiriytyä KESKELLE Mannerheimintietä.

 

Terroristit katkaisivat Mannerheimintien. Polpo tukee!

 

Elokapinaterroristit ovat leireilleet keskellä Mannerheimintietä jo YLI vuorokauden. Poliisi on siis kanssarikollinen tukiessaan näitä terroristeja.

 

 

Kansallismieliset ovat saaneet tarpeekseen. Niinpä kymmenet ovat jo ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi vastaleiriin.

 

Aivan kuten matuleiri saatiin 2017 häädettyä Helsingin keskustasta kansallismielisellä Suomi-Maidan vastaleirillä, niin ekoterroristien leiri pitää häätää kansallismielisellä Suomi-Maidan vastaleirillä. Tai paremminkin Maidan-kylällä, jossa useat eri kansallismieliset ryhmittymät voisivat perustaa omia telttaryhmiään. Näin paikalle saataisiin monia ryhmittymiä.

 

Jos ekoterroristit eivät pian poistu, niin kansallismieliset leiriytyvät suht lähelle heitä Mannerheimintielle vaatimaan, että ekoterroristit poistuvat tietä katkaisemasta. Kansallismieliset eivät siis mitään tietä katkaise eivätkä häiritse liikennettä, vaan vaativat liikenteen turvallista avaamista.

 

Tässä olisi myös hyvä mahdollisuus kansallismielisille puolueille tulla perustamaan tai ainakin tukemaan Suomi-Maidan kylää. Esimerkiksi Ano Turtiainen voisi eduskunnassa vaatia ekoterroristien poistamista ja jos terroristien vihreä sisäministeri Maria Ohisalo ei siihen suostu, niin Turtiainen voisi tulla johtamaan Suomi-Maidan kylää. Näin saataisiin myös hyvä lähtölaukaus Turtiaisen uudelle puolueelle!

 

 

Voit ilmoittautua Suomi-Maidan kylän tukipiiriin lähettämällä viestin osoitteeseen [email protected]  Leiriytymään ei tarvitse tulla, jos ei pysty. Tukea voi monellakin tavalla eli esim. tuomalla vastaleiriin telttoja, ruokaa, yms.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Ekoterroristeja vastustava vastaleiri tulee keskelle Mannerheimintietä!

  1. Mtv:n uutisen mukaan poliisi ei ole edes koskaan antanut poistumiskäskyä noille terroridteille…

    Onko tuo uusi juttu, tiet saa jatkossa vallata ja poliisille ok. Puolueellista menoa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*