Marco de Wit 18 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Elokapinaterroristit saivat poliittisen poliisin (polpo) suojeluksessa leiriytyä keskelle Mannerheiminkatua.

 

Niinpä kansallismieliset päättivät lähteä vastaiskuun.

 

Lukuisat (ainakin 7) kansallismielistä ryhmää aikoo järjestää vastaleirin Elokapinaterroristien lähelle. Ryhmiä näyttää ilmoittautuneen koko ajan lisää niin, että käytännössä terroristien viereen tai jopa ympärille olisi vastaleireistä muodostunut Suomi-Maidan kylä.

 

Ekoterroristeja vastustava vastaleiri tulee keskelle Mannerheimintietä!

 

Kuten monet olivat ennustaneet, niin tämä vihdoin herätti poliisin.

 

Poliisi on käytännössä käskenyt liittolaistensa eli terroristien siirtyä pois tieltä tai muuten viikonlopuksi voi vielä tulla täysi sota.

 

Näyttää siltä, että Elokapinaterroristit ovat ottaneet onkeensa ja vievät terroristi- ja huumeleirinsä jonnekin syrjemmälle.

 

[Lisäys: Näyttävät siirtyvän Unioninkadulle. No, sitten sinnekin tulee vastaleirejä.]

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Elokapinaterroristit luovuttivat? Poistuvat Mannerheimintieltä vastaleirien pelossa!

  1. Poliisi tietää, että sota on tulossa ja leireily keskellä Mannerheimintietä olisi tarkoittanut täyttä sotaa. Poliisi voi olla varma siitä, että kansallismieliset liikkeet tulevat perustamaan lukuisia telttakyliä heti jos suvakit ja matut alkavat perustamaan omia leirejä.

    Pohjoismainen Vastarintaliike on myös toiminnassa, eikä sitä ole saatu tuhottua maanpettureiden toimesta. Tämän lisäksi SKE:n aitokansallismieliset radikaalit tulevat saamaan puolueen takaisin hallintaan, Sinimustien ja Ano Turtiaisen puolueet ovat tulossa. Meitä on lukuisia eri ryhmiä, jotka taistelevat Suomen valkoisen kansan puolesta yhtenä rintamana. Tämä on sotaa.

  2. Polpo on ilmeisesti Rautatientorin ajoista oppinut että kansallismieliset saavat liikaa näkyvyyttä ja valtaa kaupunkiin jos tilanteen annetaan jatkua. Viherterroristit saivatkin jo näkyvyyteensä koko vuoden edestä.

  3. Ei ne viranomaiset saa yhtään enempää pimperoo vaikka ne antaa noiden hyppiä julkisesti silmille. Ne nyt ei vaan ole alffoja.

  4. Vastamielenosoituksen järjestäminen taisi olla isku arkaan paikkaan. Nämä ekoterroristit eivät missään tapauksessa halua joutua samalle viivalle tavallisen kansan kanssa, koska silloin paljastuu, että heillä on vain prosentin osia kansasta vaikka onkin 50,1 prosenttia vallasta.

  5. Polpo ja muut viranomaiset antavat laittomuuden jatkua. Nyt vain toisessa paikassa Unioninkadulla. Nämä pelisäännöt ovat voimassa. Laittomuuden tilassa jatketaan ja pahemmaksi menee koko ajan. Kansallisten toiminta on aivan liian kesyä ja kilttiä. Ja aina yhden tai useamman siirron jäljessä vihollista. Mitään todellisia torjuntavoittoja ei olla saavutettu vielä. Vihollisen strategian kaksi peruspilaria; ilmastonmuutos huijaus ja koronavedätys jatkuvat ja globalistien agenda etenee kovaa vauhtia.

  6. Ohisalo lisää inhonsa määrää. Miten jotkut osaakin tuottaa niin paljon inhoa ja pahaa oloa itseään kohden?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*