Marco de Wit 18 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ennen vanhaan kaikissa suurissa ja monissa pienissäkin kaupungeissa oli monia erilaisia elokuvateattereita, joiden välillä katsojat saivat valita.

 

Sitten kuitenkin kävi, kuten on käynyt kaikille medioille. Suurpääoma vähitellen tuhosi kilpailun ja loi kartelleja tai jopa monopoleja.

 

Niinpä Finnkino on monessa suuressakin kaupungissa ainoa vaihtoehto varsinkin, jos haluaa katsoa uusia elokuvia.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Pahinta on, ettei kukaan tunnu välittävän näin törkeästä monopolista. No, eivät suomalaiset valita muistakaan mediamonopoleista, vaan alistuvat orjakansan tavoin.

 

Ei siis ihme, että Finnkino-monopoli sikailee päivä päivältä enemmän.

 

Monopoliaseman saatuaan se alkoi nostamaan hintoja. Eikä loppua ole näköpiirissä. Viime aikoina lippujen hinnat ovat jälleen nousseet. Nyt normaalin lipun hinta on jo 18 euroa! Tämä iskee varsinkin lapsiperheisiin, joilla ei ole enää varaa viedä lapsia elokuviin.

 

 

Tämän lisäksi Finnkino on myös kieltänyt omat eväät ja pakottaa ostamaan huippukalliita ja epäterveellisiä karkkeja, yms. Tietysti samalla jokaista asiakasta kytätään KGB-tyylisesti ja jopa tutkitaan kasseja ja taskuja.

 

 

Kaiken kukkuraksi Finnkino kielsi käteisen. Tämä on todella törkeää monellekin tavoin.

 

Ensinnäkin Finnkino jälleen raakasti hyväksikäyttää monopoliasemaansa. Lain mukaan yritys voi päättää millä maksutavalla ottaa vastaan maksun, mutta lailla tarkoitetaan tilanteita, joissa vastaavanlaisia tuotteita on saatavana muuallakin. Finnkino on kuitenkin käytännössä monopoli ja näin pakottaa sinua käyttämään sähköisiä maksuvälineitä.

 

Toiseksi Finnkino edistää suurpankkien ja poliisivaltion agendaa poistaa kokonaan käteinen, jotta ihmiset jäisivät täysin riippuvaisiksi pankkikartellista. Tässä nähdään taas miten suuret monopolit ja kartellit tukevat toisiaan. Näin tavallinen ihminen on täysin niiden armoilla kyykytettävänä.

 

Kolmanneksi, Finnkino kiusaa lapsia, joilla ei ole sähköisiä maksuvälineitä. Tässä eräs nainen kertoo asiasta:

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Finnkino-monopolin sikailu kiihtyy: Ei karkkia lapsille

  1. Tälläistä sikailua siis harrastaa yritys, joka on ollut pitkään suljettuna koronan takia. Jatkossa saa pysyäkin kiinni ja vaikka konkurssiin, jos maksavia asiakkaita kohdellaan näin.

  2. No mitä muuta odotitte Sanoma Oy:n yhdeltä toimihaaralta? Sanomahan on siionistien mädättämä laitos. Ei sitä pidä tukea. Sen webbiserveritkin on Saksassa.

  3. Jos pienituloiset eivät voi mädättää lapsiaan Hollywoodin elokuvilla, niin eikö tämä ole hyvä asia?

    Suomalaiset ovat alistuvia ja totteleva orjakansa joka itse haluaa elää orjina. Eikö meidän pitäisi kunnioittaa suomalaisten orjia ja antaa heidän olla orjia jos he kerran haluavat? Aina kun suomalaiset vapautetaan, he haluavat uudestaan orjiksi! Antaa heidän elää orjina ja palvella mestareitaan jos kerta haluavat. Turha vaivata itseään ihmisillä jotka itse haluavat elää orjina ja elää kurjuudessa. Suomen nykytila on täysin suomalaisten oma vika. He itse haluavat elää huonosti ja kurjuudessa.

  4. Minulla oli kerran tyttöystävä jolle ehdotin elokuviin menoa. Pohdimme sinne ostettavaa napostelua. Tämä ehdotti lenkkimakkaraa ja maitoa koska hänellä oli nälkä.
    Olihan se ainakin siihen maailman aikaa mullistava ajatus. Tästä täysijärkisestä naisesta tuli sittemmin vaimoni.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*