Marco de Wit 18 kesäkuun, 2021

 

Kaikista länsimaista vain Suomella on poliisin johtajana terroristi.

 

Sisäministeri, vihreiden Maria Ohisalo on terroristijärjestö Elokapinan innokas tukija.

 

Kun elokapina viimeksi katkaisi Helsingissä tien, niin poliisi siirsi terroristit sivuun. Tästä Ohisalo raivostui ja poliiseja alettiin tutkimaan rikokseen syyllistymisestä.

 

 

Nyt poliisi on vihdoin ymmärtänyt, ettei terroristeja saa häiritä.

 

Niinpä poliisi on antanut elokapinan tukkia ja katkaista Helsingin pääkadun eli Mannerheimintien.

 

Katu katkaistiin jo klo 13 eikä poliisi ole vieläkään siirtänyt terroristeja pois! Päinvastoin. Heidän on annettu leiriytyä keskelle tietä koko päiväksi, illaksi ja nyt vielä yöksikin!

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun ja videoon

 

 

Poliisin toiminta on erittäin törkeää ottaen huomioon, etteivät kansallismieliset ole vuosiin saaneet itsenäisyyspäivänä osoittaa mieltään öisin pikkuparlamentin puistossa, vaan poliisi on hyökännyt voimalla. Puiston vieressä KESKELLÄ Mannerheimintietä kuitenkin saa osoittaa mieltä!!???!!

 

 

 

 

14 thoughts on “Terroristit katkaisivat Mannerheimintien. Polpo tukee!

 1. Poliisi on poliittinen maanpetturi, joka toimii tietyn agendan mukaan ja sillä on selvät kaksois-standardit. Maanpetturit voivat olla varmoja etteivät aitokansallismielisten lapset tule luottamaan yhteenkään poliisiin, valtamediaan ja hallintoon. He ovat kaikki kansamme vihollisiamme ja maanpettureita. Älä koskaan luota poliisiin!

 2. Kaikenmaailman ”avohoitopotilaita” annetaan häiriköidä liikennettä. Ei muuta kuin miekkaria pitämään manskulle, kun se kerran on ”laillistettu”. Kaikille sitten samat oikeudet.

 3. Olisin ollut yllättyneempi jos Ohisalon kaarti olisi noille jotain tehnyt. Nythän ne turvaavat jälleen komentajan kannattajien oikeuden leiriytyä keskelle Helsingin pääkatua. Kansallismielinen oppositio olisi kannettu pois jo viiden minuutin jälkeen.

 4. Poliisi turvasi yöllisen leiriytyminen ajotielle!

  Poliisi hyökkäsi Suomi maidan leiriin yöllä, vaikkei se häirinnyt!

  ”KUINKA KAUAN TÄMÄ MIELIVALTA KESTÄÄ!?!?

 5. Noissa lipuissahan on natsi-symbooleja!! Niitä mitä käytetään keski-euroopassa.

  Nuo elokapinan ihmiset eivät ole ymmärtäneet omaa osaansa maapallon tulevaisuuden pelastajana. Jos ne kaikki päättäisivät päivänsä oman käden kautta, niin niiden kuormitus ja vielä syntymättömät lapset eivät kuormittaisi maapalloame. Ja siltä osin tilanne olisi pelastettu. Nämä voisivat hyvällä omallatunnolla sanoa:”Me teimme jotain konkreettista”. Sen sijaan että olettaisivat/painostavat muita, kun itse eivät halua tehdä asioille mitään kuin osoittaa julkisesti omaa mielipahaa.

 6. Sebastian Tynkkynen meni herättämään Eloapinat aamulla ennen viittä.
  Katsokaa hänen hauska videonsa kanavaltaan.

 7. Hyvä, kyllä MAIDANEITA pitää tukea aina ja kaikkialla…Tämä on ennokkokeissi joka antaa luvan telttailla keskustassa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*