Marco de Wit 19 kesäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Elokapina-terroristijärjestön perustaja Roger Hallam on ihan avoimesti sanonut, että aikovat kaataa koko yhteiskuntajärjestyksen.

 

Hallam myös myöntää, että tämä tulee johtamaan kuolonuhreihin.

 

Meemisoturi Heikki Ketola on tekstittänyt alla olevan videopätkän.

 

 

Ja mitä sanoo poliisia johtava vihreä Maria Ohisalo? Alla hän kommentoi viime vuotista Elokapina-terroritekoa eli tien yllättävää katkaisemista liikenteeltä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Elokapinan perustaja: Jotkut tulevat kuolemaan tässä kapinassa

  1. Hyvin monet rikolliset satanistit tullaan myös tuomitsemaan lopulta erittäin ankarasti, vaikka satanistit tulevat aiheuttamaan valtavia kuolonuhreja, menetyksiä ja suunnatonta kärsimystä.

  2. Olisi hyvä löytää ja katsoa koko video. Oheisesta pätkästä voi tulla mieleen että joidenkin kuolemalla ei tarkoiteta liikkeen ulkopuolisia vaan liikkeen jäseniä. Kysymys on siis marttyyriudesta, ei sivullisista uhreista. Koska en ole nähnyt koko puhetta, aika hankala päätellä enempää. Ehkä puhe on vain osa menetelmää uskollisten jäsenien rekrytoinnissa?

    1. Kyllä hän tarkoitti kuolonuhreja yleensä, sitä että ruumiita voi tulla. Liike on pankkiirien suuren rahan rahoittama, kuten myös BLM, Antifa jne.

  3. No, onhan tuo jo niin vanha että se varmaan kuolee ensimmäisten joukossa. Meinaan, kun mikään ei muutu vaikka noi osoittais miltään kuinka, niin siinä sitten loppuelämä kuluu mielipahaansa näyttäessä. Samalla kun toiet elävät normaalia arkea.

    On nää vaan tyhmiä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*